2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اناجون فولیکول چ سایزی ازاد میشه؟؟؟؟؟

دقیق نمیدونم ولی میدونم به ۱۷-۱۸ که برسه دیگه وقت پانکچر تعیین میشه و معمولا یکی دو روز بعد آمپول آزادسازی تزریق میشه بعدشم که ۳۶ساعت بعد پانکچر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چیشده عزیزم؟؟خدانکنه چیزی بشه فدات بشم

من هفته پيش ك رفتم سونو از فرداش لك بيني دارم خيلي خوب شده بودم 

ولي از امروز خيلي زياد شد و سياه 😞

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من ميخام ي اعترافي كنم من كم آوردم امشب ب خدا گفتم اگه نميخاي بمونه زودتر تكليفمو معلوم كن ...

سلام به همه دوستان.

عزیزم اگه سونوت خوب بوده که نگران نباش می مونه برات دیگه هم از این حرفا نزن.

سلام دوستان خواهرم الان پانکچر شد4تا تخمک ازش گزفتن دعا کنید 4تاش هم جنینای با کیفیتی بشن همین الان ...

عزیزم انشالله بهترینا منتظرشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها خیلی بی قراری دارم همش دلم گریه میخاد برام دعا کنید انتقالم موفق بوده باشه    

شک نکن موفق.....

فقط + فکر کن.....

سلام به همه دوستان. عزیزم اگه سونوت خوب بوده که نگران نباش می مونه برات دیگه هم از این حرفا نزن.

اره عزيزم همه چيش خوب بود شكر خدا

ولي لك مياد خيلي خيلي غمگينم

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
من هفته پيش ك رفتم سونو از فرداش لك بيني دارم خيلي خوب شده بودم  ولي از امروز خيلي زياد شد و س ...

سونو واژینال بود؟؟به دکترت گفتی برات پروژسترون زیاد نکرد؟؟

منم رفتم سونو شکمی هن شدم به لک و انقباض شدید افتادم ..لکم برطرف شده الهی شکر ولی دردام هنوز هست..میترسم رشد متوقف شده باشه

منم اگه بخوام اعتراف بکنم عصری واقعا زار زدم از درد و خسته شدم از بلاتکلیفی

بله مکمل همه چی خوردم ؟ بعد پانکچر میگن که اصلا تخمک بوده یانه مثلا به یه خانم گفتن تخمک نبوده تو ف ...

آره منظورم مورفولوژیه که ۴%نرماله، به من اصلا مکمل ندادن با اینکه ذخیرم زیر یک هست

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام به همه دوستان. عزیزم اگه سونوت خوب بوده که نگران نباش می مونه برات دیگه هم از این حرفا نزن.

سلام.عزیزم چ خبر از خودت خوبی..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹