2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
معنی این جمله دقیقا اینه که اگه مثلا سیکلاتون سی روزه باشه اندومتر نرمال روز ده تا پانزده رو نشون می ...

من ی مایعی تو رحمم بود تو دهم سیکل ک روز یازدهم پری هیسترو شدم این بخاطر اون مایعه هستش ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
معنی این جمله دقیقا اینه که اگه مثلا سیکلاتون سی روزه باشه اندومتر نرمال روز ده تا پانزده رو نشون می ...

و اینکه ی سپتوم هم داشتم . ظرفی ک بهم دادن پر از خون بودش ک بردم پاتولوژی 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ی مایعی تو رحمم بود تو دهم سیکل ک روز یازدهم پری هیسترو شدم این بخاطر اون مایعه هستش ؟؟؟

نه

این جواب کلا نرماله

ببین هرسیکل نصفش فاز پرولیفراتیو هست نصفش سکرتوری(مثلا۱۵ روز)

بعد اون فاز پرولیفراتیو خودش سه قسمته early mid late

یعنی late proliferative می شه روز ده تا پانزده سیکل

و کاملا نرماله و مشکلی نداره

رويا جون اينجا هم بهم گفتن فقط سونو  كه هفته ١٩ بهم وقت دادن عزيزم

پس دکتر منم خیلی خارجی عمل کرده😎😄

من به خاطر دردهایی که داشتم یه هفته پیش دکتر بهم ایزوپرین و پرولتون داد. البته فقط دو تا پرولتون... گفت چون هنوز به هفته ۱۶ نرسیدی خطرناکه پرولتون.

خلاصه که آب بود روی آتیش.... بعد از سه ماه درد کشیدن الان یک هفته است که دارم دنیا رو رنگی رو‌میبینم

با مامانم شوخی میکنم میگم فک کنم دارم میمیرم آخه به طرز عجیبی درد ندارم😅 عادی نیست برام

نه این جواب کلا نرماله ببین هرسیکل نصفش فاز پرولیفراتیو هست نصفش سکرتوری(مثلا۱۵ روز) بعد اون فاز ...

مرسی گلم . من مشکل نازکی دیواره رحم دارم یعنی با دوز بالای استرادیول هم ضخامتم بالا نمیره و فقط تا پنج میره . دو سری هستش ک سیکل ای وی اف ام بخاطر همین نازک بودن کنسل شدش . و اون ماه روز دهم پری مایع داشتم ک دکتر تو مطب اون مایعه رو کشید و این ماهم تو دهم پری داشتم ک باز دکتر عمل هیستروسکوپی شدم و مایع رو کشید و بردمش پاتولوژی . ی سپتوم هم داشتم . یعنی این آزمایشم ب سپتومم هم مربوطه ؟؟

مرسی گلم . من مشکل نازکی دیواره رحم دارم یعنی با دوز بالای استرادیول هم ضخامتم بالا نمیره و فقط تا پ ...

جواب پاتولوژی نه سپتوم رو نشون می ده نه ضخامت رو

درواقع دکترتون نمونه اندومتر رو فرستاده پاتولوژی

که بیشتر پولیپ بدخیمی هیپرپلازی فیبروم رو بررسی می کنه

و خوشبختانه شما هیچ کدوم از اینا رو نداشتی

سلام آنا جان آمين   توكل بر خدا ان شاءالله ك همه چي خوب باشه ممنونم عزيزم

عزیزم بفکرت بودم 

خداروشکر خوبی

ان شالله سل فریت هم نتیجه ش عالی باشه 

نگران نباش منم سل فری دادم با اینکه همه چی خوب بود 

پس دکتر منم خیلی خارجی عمل کرده😎😄 من به خاطر دردهایی که داشتم یه هفته پیش دکتر بهم ایزوپرین و پرو ...

خداروشكر كه خوبى🙏🏼🌸💕اين حرفها چيه دختر خوب 

انشالله از اين به بعد تا آخرش بهترين باردارى و بدون استرسى رو داشته باشى🌸💕

راستش اينجا اصلا آزمايش غربالگرى مرحله دوم رو انجام نمى دن جواب مرحله اول اگه از نظرشون اوكى نباشه يه راست مى فرستن آمينوسنتز

و مرحله دوم غربالگرى هم كه بينهايت روش تاكيد داشتن و براشون خيلى مهمه فقط با سونو انجام مى دن 

انشاءالله براى همه باردارها باردارى راحتى تا آخرش باشه و همه منتظرها هم به زودى زود دلشون پر از آرامش بشه🙏🏼🌸

خداروشكر كه خوبى🙏🏼🌸💕اين حرفها چيه دختر خوب  انشالله از اين به بعد تا آخرش بهترين باردارى و ...

هانا جون شما هاش سی جی برا ازادسازی تخمک میزدین؟ مگه تخمک خودش ازاد نمیشد؟؟

چه موقع میزدین؟ یعنی فولی سایز چند میشد که میگفتن بزنین؟

...
خداروشكر كه خوبى🙏🏼🌸💕اين حرفها چيه دختر خوب  انشالله از اين به بعد تا آخرش بهترين باردارى و ...

ببخشید خیلی اورژانسیه سوالم

اونوقت اون امپول ازادسازی ضرر خاصی نداره؟؟

اسم امپولتون چی بود؟

...

هاناجووووون چراغتون خاموش شددد😱سوالم خعلی اضطراریه🌹🌹🌹🌹🌹

...