2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

یه چیزیم بگم من چهار روز پیش لک دیدم قهوه ای بود من دو تا پنح روزه یکی سه روزه گذاشتم نکنه این سه روزه ها دیر گرفته علایمم قاریشمیش هست 

می دونم که یه روز منم مامان یه نی نی سالم و صالح میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Hct  این فاکتورو دکترم گفت غلظت خونه که واسه تو طبیعیه تا ۵۰ اوکیه منم دیگه پیگیرش نشدم

بله هماتوکریته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام سلام عزیزم 😍😍😍😍 الان خوندم لک دیدی ریلکس باش عزیزم چیزی نیس نی نی ها حالشون خوبه خوبه  ...

آره عزیزم قطع کردم آسپرینو و شیاف اضافه شد.😊

فدات شم😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
یه چیزیم بگم من چهار روز پیش لک دیدم قهوه ای بود من دو تا پنح روزه یکی سه روزه گذاشتم نکنه این سه رو ...

چه جالب چجوری میشه هم ۵ روزه هم سه روزه انتقال بدن؟یعنی دوتا نی باز کردن 

انشالله خوش خبر باشی🌺🌺

اره سمیه مشکل داشت حتی دخترشم که بیمارستان بستری شد ۵ ماهگیش از پاش رگ گرفتن برای سرم بعد که بخیه ز ...

پس منم حواسم باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بله همونه فقط شرکتش فرق داره مهم نام علمیشه که یکی باشه.....

آنا جون اتفاقا هر دو(هم قبلی هم این جدیده) واسه شرکت ابوریحانه.. کلا همه نوشته های روش یکیه فقط جدیده یه کلوتینم اضافه داره.

مرسی عزیزم🍀☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اصصصصلا نگران نباش این لک ها معمولا برای جنین هایی هست که نگرفته و دارن تحلیل میرن فقط مراقب باش و ر ...

ممنونم عزیزم🍀

مسعود و بیمارستان پارس هردو با بیمم قرارداد دارند یکی از اینارو میرم میگم amh رو سه ماه پیش تو پارس ...

بله نمیتونی اعداشو مقایسه کنی.....

عزیزم.چه ذوقی کردم تیکرتو دیدم   و امضای قشنگتو خوندم...خدا حفظشون کنه برات

قربونت برم خاله جون🍃 ان شاءالله بسلامتی برای همه و من☘🍀

سلام ...من خیلی وقته تاپیک شمارو میخونم ...یکبارتو مهر ماه  هم در ابن سینا آوی اف کردم ولی متفی شد...الان سیستمشون طوری صفرتا صد کارشون با یه دکتره..‌وبه من گفتن دکترت افسانه شه بخش هستش ..‌کسی این دکترو میشناسه؟باهاش ویزیت داشته؟دو دلم برم پیشش یا نه🤔 

لطف میکنید جواب بدید؟

یه چیزیم بگم من چهار روز پیش لک دیدم قهوه ای بود من دو تا پنح روزه یکی سه روزه گذاشتم نکنه این سه رو ...

هر احتمالی ممکنه.....