2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلام من اومدم با ۳ تا نی نی هام 😍😍فداشون بشه مادر

قدمشون مباااارک..رها جون ایندفعه حتما مامانی...روحیت هم.مثل سری قبل باشه مثبت نگر  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
هاانا# جون شما شیاف سبکلوژست استفاده میکنی 

ارمغان يه چى بگم نخندى ها

شياف سيكلوژست چيه؟نمى دونم 🙈شيافى كه من استفاده مى كردم و الان ٥ روزه ديگه كاملا قطع شده گرد كوچيك بود كه حتما هم بايد واژينال مى زاشتم

.💢کارگاه آموزشی سلامت و خودمراقبتی (ویژه والدین)💢
⭕️با حضور سرکار خانم فریبا داداشلو
مدرس جهاد، دانشگاه و .‌‌...
روانشناس و مشاور در حوزه کودک و نوجوان با بیش از دو دهه فعالیت و ارائه دهنده کارگاه‌های تربیت جنسی کودکان💯
⏰به مدت ۸ ساعت
🗓زمان: پنجشنبه ۴ بهمن ماه
🔆جهت ثبت‌نام با شماره‌های ذیل در خدمت خواهیم بود.
📱09191980796
☎️025_32930074
🔍مکان برگزاری: قم، بلوار جمهوری، خیابان شهید اخلاقی، کوچه۱

زن در نگاه دکتر شریعتی .....زن عشق می کارد و کینه درو می کند ...دیه اش نصف دیه توست و مجازات زنایش با تو برابر.می تواند تنها یک همسر داشته باشدو تو مختار به داشتن چهار همسر هستی!برای ازدواجش در هر سنی اجازه ولی لازم است و تو هر زمانی بخواهی به لطف قانونگذار میتوانی ازدواج کنی ...در محبسی به نام بکارت زندانی است و تو ...او کتک می خورد و تو محاکمه نمی شوی!او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می کنی ...او درد می کشد و تو نگرانی که کودک دختر نباشد ...او بی خوابی می کشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی ...او مادر می شود و همه جا می پرسند نام پدر ...؟و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛ پیر می شود و میمیرد ...و قرن هاست که او؛ عشق می کارد و کینه درو می کندچرا که در چین و شیارهای صورت مردش به جای گذشت،زمان جوانی بر باد رفته اش را می بیند و در قدم های لرزان مردش؛گام های شتابزده جوانی برای رفتن و درد های منقطع قلب مردسینه ای را به یاد می آورد که تهی از دل بوده و پیری مرد رفتن و همه این هارنج است!
عزیزم منم عین تو شدم ماه قبل...اولش میخوره تو ذوق ادم ..بعد میگی حتما اینجوری صلاحه یکم دبرتر مامان ...

آره منم خیلی خورد تو پرم ولی بعدش گفتم هرچی صلاحه بشه بهتره

شما این ماه انتقال دادی؟

یه ماه ال دی بخورم می‌ره کیستم؟

نازنین جون کرم واژینال داشتی؟

نه گلم کپسولش رو داشتم هر ۶ساعت یکی

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
این هزینه ایی که گفتی دارو ها هم شاملش میشه. یا نه ؟کلا یعنی 4 میلیون هزینه ای وی اف میشه

نه عزیزم 

مال من ۱۵ شد البته نیکان دولا پنلا میگیره 

حالا ابن سینا بشه ده دوازده 

آاااااااای نفس کش...... یکی بده اون قداره منو

والا شورشو دراورده بودن 

یه خانمه گفت چه عجب یه شجاع پیدا شد اعتراض کرد 

گفتم مگه در راه خدا کار میکنن واسمون مگه دسته دسته اسکناس ندادیم که بترسیم اوناهم داشتن گوش:میکردن ماستاشونو کیسه کرده بودن 😜

گفتم هم پول بدیم هم منت بکشیم هم به وقتمون احترام گذاشته نشه ما با مثاته پر و یه لا لباس بشینیم اینجا شوهراهم یا تو ماشین یاتو لابی سرگردون گشنه و تشنه 

ارمغان يه چى بگم نخندى ها شياف سيكلوژست چيه؟نمى دونم 🙈شيافى كه من استفاده مى كردم و الان ٥ روزه دي ...

😂😂 خدارو شکرر قط شده 

بمن شیاف ریزا  دوزش 200 داده شبا یکعدد گفته وازینال  ،شنیدنم هم خوراکیه و واژینال ،کنجکاو شدم خوراکی بهتره یا واژبنال استفاده کنم