2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
آناجون دردام زیاده یکمم ترشحم رنگی شده چیکار کنم؟؟😔

به دکترت بگو شاید پروژسترونتو بیشتر کنه فقط اصلا به خودت استرس نده میدونم سخته ولی سعیتو بکن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من ۲۲ آذر خراش دادم دکتر گفت ۲پری ازت بگزره بیا  یه پری گزشته یکی دیگه مونده تا بشم الا ...

عزیزم هچینگ و چسب جنین مقوله کاملا جدا هستن.....

عزیزم اینارو به نظرم باید بسپری به دکترت.....

خصوصا هچینگ رو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات عزیزم انشالله همه به مراد دلشون برسن  یه کم حالم گرفتست یه خانم بود که ۲۰ سال بود ازدواج ...

بنده خدا ،

دفعه قبل رفته بودم يك خانمي بود گفت 25 ساله نازايي دارم با تخمكهاي خودم چند بار پانكچر كردم نشده از فاميلمون تخمك اهدايي گرفتيم اينم بار سوم انتقال با تخمك اهداييه و ميگند چون اسپرمها ضعيفه جنينهاي حاصل از تخمك اهداييتون ضعيفه و نميگيره. 

منو اصلا نميشناخت هي ميگفت برام دعا كن اسمم اينه! خيلي ناراحت شدم براش

خدا خودش به همه نظر كنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اها قربون دهنت  سوال منم همینه ایا تو رحم شرایط رشدش بهتره ؟ دونا اکه یه حنینی خوب باشه تا بل ...

عزیزم ببین دیدی خاک گلدون رو عوض میکنن ممکنه دیگه رشد نکنه اینم داستانش اینطوریه.....

ممکنه یه جنین چه تو رحم چه تو انکوباتر رشد نکنه.....

ممکنه یه جنین تو هر دوشم رشد کنه ولی ممکنه جنینیم باشه که تو انکوباتر رشد نکرد ولی میتونسته تو رحم رشد کنه.....

پس رحم مطمئنا محیط مساعدتریه....

برا تو هم که دوست داری شانس تک تک جنیناتو امتحان کنی به نظرم حتی یه روزه هم انتقال بدن جا داره.....

عزیزم ببین دیدی خاک گلدون رو عوض میکنن ممکنه دیگه رشد نکنه اینم داستانش اینطوریه..... ممکنه یه جنین ...

اناجون به مظرم با توجه به نكاتي كه مطرحه الان درناز به اثر فيبرم توجه كنه، نه؟ كجا بره كه قطعي تكليفش روشن شه؟ پادمهر خوبه؟ سونويي كه ميفرسته بره مثلا؟

...
خدا کنه  انا جون الان من چندتا مورد دارم  یک جنین شه  دو بلاست شه یانه ؟ اثر فشار ...

خوب جنین که انشالله هر دو جنین میشن.....

انعقادیم ظاهرا گفتی انوکسان رو داری درسته؟

ایمنیم اگه دیدی قراره فرش انتقال بدن دیگه بهش فکر نکن و به خودت استرس نده.....

دلم میسوزه هر بار درست تو همین حدود اینحوری بشه...

اصلا به قبل فکر نکن و فقط به خودت بگو این دفعه تا آخرش پیش میره.....

اناجون به مظرم با توجه به نكاتي كه مطرحه الان درناز به اثر فيبرم توجه كنه، نه؟ كجا بره كه قطعي تكليف ...

آره اثر فشاری مهمه الان فقط.....

والا به هر حال بستگی به جنیناشم داره خوب.....

چون قراره ببینن میشه فریز کرد یا نه.....

انشالله که قابلیت فریز داشته باشن که دستش باز باشه برا مشورت.....

عزیزم ببین دیدی خاک گلدون رو عوض میکنن ممکنه دیگه رشد نکنه اینم داستانش اینطوریه..... ممکنه یه جنین ...

جدی به نکته خوبی اشاره کردی 

حالا من برعکس فکر میکردم یعنی اینجوری که بزارم بلاست بشه واونوقت انتقال بدم اگه بلاست نشه پس خوب نیست و فقط مثل ماه قبل باید عذاب بیخودی رو تحمل کنم 

پس چر ازدهنش پرید که بودن مواردی که با سه روزه هم حواب گرفتن این معنیش این نیست که اینا به دودلیل سه روزه رو انتقال میدن 

یک هزینه انتقالو بگیرن 

دوم شاید خوب بگیره 

یه چیز دیگه هم لو داد اینکه سومو الله بختکی میزارن تا اگه گرفت آمار خودشون بالا بره 

آره اثر فشاری مهمه الان فقط..... والا به هر حال بستگی به جنیناشم داره خوب..... چون قراره ببینن میش ...

انا فوري ميتونه يه سونوي تشخيصي داپلر بره؟؟ اون سونو ك پادمهر ميفرسته زنگ بزنه سوال كنه كه شما ميتونين تشخيص بدين فيبرم اثر فشاري داره يا نه و اگه دكترش گفت آره ميتونيم سريع بره؟؟

فقط مسئله اينجاس كه ايا اگر گفتن خداي ناكرده يكممممي جزيي مثلا اثر فشاري داره، اونوقت با توجه به شرايط جنين فريز خوبه يا نه همون انتقال بهتره؟

@Dornaz    

...