2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046945 بازدید | 684566 پست
عزیزم به نظرم میاد تو مشکل خونرسانی داری بیشتر..... انعقادیارو چک کردی؟

آره عزیزم مشکل انعقادی ک دارم . تو دوتا ژن ام تی اچ اف ار هموزیگوت هستم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نفسي ذخيرت چنده؟ فقط گونال زدي؟ ميتونم بپرسم چند روز و روزي چقدر؟ من خيلي اذيت شدم با٢٣ تخمك م ...

من ذخیرم 10و خرده ای بود...فقط گونال زدم...از روز دوم.پریود با 75تا شروع کردم تا روز 16ک دیگه ؛ دوزشو هر 4روز میبرد بالا..فک.کنم اخراش تا 200رسید دیگه بیشتر یادم.نیس

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم روز نه خیلی زوده.... ببین ماهیرخ جون به هاله کمرنگ بی بی چک روز یازده دوازدهش گیر داده بود که ...

وای خداااااا امروز بی بی زدم بعد بیست دقیقه یه خطر کمرنگ افتاده  روز نه هستم یعنی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

می دونم که یه روز منم مامان یه نی نی سالم و صالح میشم
ياس بانو خوبي؟ عزيزم شرايط همسرت چي بود؟ مشكلتون فقط پرولاكتين بود؟

ممنون عزیزم😘 شوهرم واریکوسل خفیف داره، تحرک آ اول صفر بود بعد شد 5 درصد با دارو، فرتیل پلاس میخورد با پنتوکسی فیلین، مورفولوژی ام لب مرز بود، کیسه یخ میذاشت و شلوارای گشاد میپوشید، کلا خودشو خنک نگه میداشت، کبدشم که چرب بود، میگفتن ربط داره به اسپرم، من کاهو و کاسنی زیاد دادم بهش

ورزش لوبیا سبز ابپز شده و گوجه برای من خیلی تاثیر داشت عزیزم

ممنون چندروز لوبيا خوردي بهتر شدي 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
من ذخیرم 10و خرده ای بود...فقط گونال زدم...از روز دوم.پریود با 75تا شروع کردم تا روز 16ک دیگه ؛ دوزش ...

مرسي از پاسخت، هزار ماشالله ب ذخيرت، لاحول و لا قوه الا بالله العلي العظيم،، انشالله زودي تبديل به نينياي گوگولي بشن بيان تو بغلت، من ذخيره مو نميدونم ولي ٩روز گونال زدم ١٥٠ واحد با دوتا منوگون كه شش روز بود، پدرم دراومد خيلي اذيت شدم، نميدونستم داروي كمتر تا روز ١٧ ميشه ادامه داد، ب دكتر گفتم بي زحمت ايندفعه سبك فشار بيار ديگه نتركون دل و روده مونو، گفت خودمم همين نظرو دارم، منم گفتم خيلي متشكرم كه بدون آز ذخيره شروع كردي و تجربي داري پيش ميري😂😂تا دستش بياد من پدرم دراومده😐😏 براهمين خودم دس به كار شدم از شما دوستاي گلم dataجمع اوري مينمويم😎باشد كه رستگار شويم😅

...
ممنون عزیزم😘 شوهرم واریکوسل خفیف داره، تحرک آ اول صفر بود بعد شد 5 درصد با دارو، فرتیل پلاس میخورد ...

مرسي از پاسخت مامان خانوم😍😍 خيلي مرسي كه گفتي كبد  چرب درمان بشه تاثير داره،، مورفوتون چن بود؟ عجب گيري دادم😆ببخشيد😅

...
مرسي از پاسخت مامان خانوم😍😍 خيلي مرسي كه گفتي كبد  چرب درمان بشه تاثير داره،، مورفوتون چن بود ...

قربونت 😍تو بیمارستان صارم نوشته 20 درصد لب مرزه، واسه شوهرم دقیق 20 درصد بود، یعنی 80 درصد نرمال نبودن، حالا نمیدونم جاهای دیگه رنج آزمایشگاه فرق داره انگار، میگن 4 درصد، 5 درصد😳

انا جون فک.کنم تا 200..البته چون چندماه گذشته دقیق یادم نیس..چون پانکچرم روز 17بود زیاد امپول زدم..د ...

عزیزم خوب دز داروت بالا بوده.....

اما به هر حال گذشته.....

انشالله با همین ۶ تا جنین مامانی اضافیم میاری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com