2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
نرقتم جواب آزمو بگیرم بعد از مثبت شدنم .سی دی مارکرا مشکلی نداشت..ولی خب به تجویز خودم آنوکساپارین ر ...

یعنی چی به تجویز خودت انوکسان میزنی؟

بدون نسخه دکتر؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من pcoبودم فک.کنم بخاطرهمین اینقد فولی زیاد بود..چون یادمه دکتر میگفت دز داروهاتو یواش یواش ...

میدونم پلی کیستیک بودی که اینهمه فولی داشتی.....

دز داروهات چقدر بودن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون  توی ازمایشاتی که دکترروماتولوژ برام مینویسه هم کمی عفونت ادراری دارم هم esrماه به ما ...

عزیرم فکر کنم ای اس آر به التهابم ربط داشتهوباشه دقیق نمیدونم.....

حالا زنگ بزن تلفنی به دکتر بگو نیاز باشه میگه زودتر بری.....

شاید چون سرکلاژ کردی عددو بالا نشوم میده چون فکر کنم بعد هر عملی اینو بالام نسون میده دقیق نمیدونم ولی خوب حتما زنگ بزن.....

منظورتون اینی که تو ازمایش من هست Tpo (microsomal) رنج نرمال ابن سینا 0تا 34 که برا من زده  9 ...

عزیزم خوب هر دو بالان.....

ختما پیگیر شو....

ای اس هاشت باید برا اقدام به بارداری زیر ۲ باشه.....

آنتی تایرو هم بالاست با یه متخصص ایمونولوژی که تو زمینه ناباروری کار کرده هم حتما مشورت کن.....

مثلا مثل....

ز ر ن ا ن ی

م ر ی م ت و ک ل ی 

منم لوبيا گرفتم امشب خوردم خدا كمك كنه قرصم ايرانيه يعني ميتونه از اون باشه

برا بعضیا ایرانی جواب نمیده.....

نمیدونم شامل حالت میشه یا نه.....

سلام مهررربونا🍃🍀☘ جواب آز بتام اومد... آز تکرار.. 😍12250😍

ماشالله هزار ماشالله به قد و بالاشون.....

یعنی چی به تجویز خودت انوکسان میزنی؟ بدون نسخه دکتر؟

به دکتر پیشنهاد دادم گفت نه..بعد دفعه دوم گفت اگه میخوای بزنی ضرر نداره فقط از قبل از انتقالت بزن.بهمم گفت به مرکز ناباروری نگو که برات نوشتم ...

خوندم.  آفرین به این پشتکار. آفرین. خدا حفظشون کنه. اشانتیون رو باحال گفتی 😍 مرسی خیلی روحیه ...

انشالله از این اشانتیونا قسمت تک تک دوستان بشه.....

منظورش این بود مشکل انعقادی پیدا نکنی خون لخته نشه مثلا 🤣😂😁

بله دقیقا 

حالا فکر کن  داشت انتقال میداد گفت که این امپولو بنویسن وگفت اگه دکتر تهرانی دعوات کرد بگو من گفتم 

منم خیلی حساس شدم که چیه که اینجوری گفت چون پانکچر و انتقال منو صالحپور انجام داد ،تهرانی نبود

پرسیدم از مشاورشون اون این جوابو داد

راستس الان اونجام  ساعت ۱۰ پاتکچر میشم 

بله عزيزم من خودم توي همين ماهي كه باردار شدم فقط روز ٢٢ و ٢٤ سيكلم نزديكي داشتم .

من دقیق نمیدونم چون انقدر کم بوده یادم نمیاد ولی به نظرم مال منم دیر بود چون جوری بود که وقتی بی بی چک گفتم همسرم بگیره زیر بار نمیرفت و میگفت که امکان نداره.....

نخندیناااااااا.....

میگفت مگه چیکار کردیم انتظار داری حامله باشی؟

خخخخخخخخخخخخخخ.....

اوووف نشستم یک دل سیر زار زدم اصلا نمیدونم چرا؟قاطی کردم دقیقا از دیشب که آمپولارو زدم حالم دگرگون ش ...

خوب همونه دیگه.....

کلی هورمون وارد بدنت میشه.....

فوران هورمونه تو بدنت.....

مبارکت باشه عزیز دلم 😘😘😘😘😘

ممنونم دوست جان☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خدا و شکر عزیزم مراقب جوجو  ها باش    

ممنونم عشق جان☘🍀

چشم چشم😍😘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
انا جان ببخشید هوای داخل امپول انوکسان هم تزریق بشه اشکالی نداره؟ چون نوشته هواگیری نشه

نه عزیزم نیازی نیست نوش جونت.....