2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بعدم دیگه نمیخام عید وقتی میرم عید دیدنی باز همون سوال های قبلی تکرار بشن و اعصابم بهم بریزه

راستی نرمال چند تا تخمک باید باشه؟ مال شما چند بود که گفتن هایپری؟ 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من اینطوری میدونستم که مثلا برا جنین سه روزه سه روز قبل انتقال پروژسترون شروع میشه.... اما ظاه ...

من دفه ی قبل جنین ۴ روزه بود سه روز قبلش شرو شد 

الان ۵ روز قبل شروع شده ،کنجکاو شدم دلیلش بدونم

عزیزم ذخیرت پایینه اما خوبه نگران نباش....... پروتئین اس هم بالا بودنش مشکل ساز نیست پایین بودنشه ک ...

دیشب رفتم دکتر طرازی   گفت پروتئین اس بالا بودنش خوب هست . مشکل ایمنی انعقاد ی  ندارم و لی انتی تی پی او  بالاست که امروز مجدد ازمایش دادم.   گفت بعد ازمایش تصمیم بگیرم سرم ای وی  ای جز بدم یادارو.گفت  اسفندشروع سیکل برای پانکچر.  این سرم قیمتش چه قدره      

خوب خیلی مهمه.... راستی دکتر پسرم بهش ویتوکید میده به جای آدوکید..... گفت همینو بده..... منم یه د ...

عزيزم دكتر پدي لاك و قطره آد سويسي داد، الان كمي بهتره، همچنين بي خوابي دارم، عملا پنج صبح تا حدود سه بعدظهر فقط چرت ميزنه، نميخوابه، اول فكر كردم شيرم سيرش نميكنه كه راحت نميخوابه، ولي چون روند وزن گيريش اوكي بود دكتر گفت مقاومت در برابر خواب داره، بعضي بچه ها اينطورن😌

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
@تورک_آنا    سلام آنا جون ببخشید صدات زدم  خوبی گلم ؟ از دست این ن ...

من خیلی ناراحت شدم از این جریان.......فکری اساسی کن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اینم از پرنسس من تو خواب ناز..... همین حالا.....

نفس خاله....خدا حفظش کنه و بقول مامانم دست ابوالفضل رو سرشون

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

@madar88   با تمام وجودم حال الانتو درک میکنم یعنی وقتی اسم از دست دادن بچه و سقط رو میشنوم خداگواهه قلبم بدرد میاد ، خدا نصیب هیچ زنی نکنه که من میدونم چ حال بدیه و چ شب و روزی داری ، ولی گلم مقاوم باش گرچه میدونم هیچ حرفی تسکین غمت نیست اما چاره ایی نیست به جایی میرسی که فقط باید درمقابل خدا دستاتو بالا ببری و بگی خدایا من تسلیم خواسته توام توان من همین بود که خرج کردم ، من وقتی به روزهای خودم فکرمیکنم اشکم سرازیر میشه 😢😢😢😢

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم من آخرین خبری که ازش دارم زایمان موفق و خوبی داشته و دخترشم کاملا سالمه....

واقعا.چقدر خوب.خداروشکر به حرف دکتر ها گوش نکرد و دخترش رو نگه داشت.خیلی ناراحت بودم براش.واقعا خدارو شکر

بچه ها امروز روزپنجم انتقالمه خیلی بدونه انرژی هستم احساس میکنم انرژی منفی بالای سرمه ولم نمیکنه برا ...

مرجان ..خواهش میکنم عزیزم. فکرمنفی نکن..تو الان مادری..از لحظه ای ک.جنین رو میذارن تو.رحم بارداری شروع میشه دیگه..گلم از لحظاتت لذت ببر باهاشون حرف بزن حتما اروم.میشی وانرژی میگیری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹