2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
 دوست من اگر میخوایی بچه بعدی رو بعد از گذشت یکسال دستبکار شو......انشاله سلامت باشی من بعد از ...

به نظرم منطقيه حرف شما. من ٤/٥ سال كه واسم زياده چون سابقه درمان دارم و ميترسم  اندومتريوزم كه عمل كردم برگرده. 

عزيزم دكتر من بهم گفته بود از وقتي دخترت ١٣ الي ١٤ ماهه شد اقدام كن كه من حرفش رو گوش نكردم و الان ه ...

خب بازم خوبه اضافه وزن نداشتي، من خيييلي رفتم بالا حدود ١٩/٢٠ تا، الان دارم كم ميكنم. از نظر ظاهري خيلي بهم ريخته ام واقعا، ميترسم باردار شم ديگه هيچوقت برنگردم به ظاهر قبلي. ميترسم زياد نتونم دخترمو بغل كنم به خاطر بارداري و سركار بودن ... ازين فكرا ديگه خودت بهتر ميدوني چي ميگم. ولي احتمالا همين كاري كه دكترتونو بقيه دوستان ميگنو بكنم ١ سال صبر كنم، بقيه اش هم كه خواست خداست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شماکپسول فرتیل CMاستفاده کردین برای افزایش ضخامت آندومتر؟

آره از اول پری تا دهم پری روزی س تا . بازم هیچ

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اناجون توروخداکمکم کن برافردابایدیه پزشک انتخاب کنم نمیدونم کار کدوم بهتره؟انصاری.ذ ولقدر.کریمی؟به ن ...

والا من شناخت اونطوری راجب هیچ کدومشون ندارم.....

دکتر من ط ر ا ز ی بود و خیلی قبولش دارم.....

از دکترای ابن سینا هم هست البته من مطبش میرفتم.....

میتونم بهت ایشونو توصیه کنم چون بیمارش بودم اما غیر ایشون نسبت به بقیه دکترا شناخت ندارم.....

ایناییم که شمردی تقریبا میتونم بگم هیچ شناختی ازشون ندارم فقط یادمه چند بار با کر یمی ویزیت شدم همین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون استراديول كه ميخوريم همون استروژنه؟؟

بله عزیزم کارشون یکیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی مامان چهارقلوها😘😍 کلی انتظار کشیدم ولی بالاخره اوردمشون😍😍 دست به مهره هم حرکته! حالا که اوم ...

به به😍🍃🍀☘

خوش اومدن خوش اومدن😗☺

ان شاءالله برات جشن مامان شدن رو همینجا میگیریم😙☘🍀

استراحت کن و آرامش داشته باش و آز مامان شدن لذت ببر☺

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام بچه ها.  منم دارم دارو مصرف میکنم برا میکرو  گونال اف و ارگالترون  ب ۶ هم یه ...

عزیزم پس سیکلت آنتاگونیسته....

ب۶تم فعلا بخور نگران نباش تا ویزیت بعدی به دکترت بگی.....

تا قبل انتقال و پانکچر که موردی نداره حالا بعد انتقال رو میپرسی که ادامه بدی یا نه.....

راجب شرایط روحیتم کاملا درکت میکنم.....

خیلی سخته تو حسرتش بمونی.....

اما عزیزم شک نکن به زودی همچین غرق شادی و شیطنت وروجکات بشی فرصا سر خاروندن نداشته باشی.....

میشه؟؟یکی از دوستان گفتن انگار نمیشه ک..

عزیزم یه زمان که به نی نی یار میگفتی عوض میکرد واست.....

حالا یه ترای بکن....

عزیزم شماره مطب دکتر طرازی را میدی؟

۲۲۳۱۵۹۵۵

خانمهای عزیز و آنا جان من مشکل انعقادی دارم و چون لک بینی دارم چند روزه آمپول آنوکساپارین نمی زنم &n ...

عزیزم نگران نباش منم مشکل انعقادی داشتم و به خاطر خونریزی دو ماهی انوکسانم قطع شد و بعد غربالگری اول مجدد شروع شد.....

آنا جون من انتقالم پنج شنبه س ولی از امشب پروژسترونم شروع میشه بنظرت جنین ۵ روزه یا ۴ روزه انتقال می ...

والا من اینطوری میدونستم که مثلا برا جنین سه روزه سه روز قبل انتقال پروژسترون شروع میشه....

اما ظاهرا برا مامان آینده هستم برا جنین بلاست سه روز قبل شروع شده.....

نمیدونم قانونش دقیقا چیه.....

یعنی چهار قلو میشه؟خیلی سخته نمیشه بگی یکی یا دوتا انتقال بدن؟

عزیزم خوب اولا هنوز معلوم نیست چند تا هستن.....

زیاد باشه میتونه ریداکت کنه....

در ضمن بار اول معمولا کمتر انتقال میدن ولی وقتی تجربه منفی داشته باشی ممکنه بیشتر انتقال بدن که شانس بالا بره.....

مثلا برا من سه تا انتقال دادن یکیش گرفت.....

دوستان من الان جواب ازمایشم اومد  ذخیره تخمدان 0/8وتو  ایمنی انعقادی پروتئین s بالا   ...

عزیزم ذخیرت پایینه اما خوبه نگران نباش.......

پروتئین اس هم بالا بودنش مشکل ساز نیست پایین بودنشه که بیشتر مشکلسازه....