2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

آنا جان

من احتمالا ماه بعد برم واسه انتقال

اوبوست رو که واسه تقویت تخمکهام میخوردم ادامه بدم یا نه؟

چکار کنم بنظرتون بغیر از پیاده روی و گرم نگهداشتن رحم که احتمالا مثبت شدنو بالا ببرم؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آره فك كنم ميتونه بشه چون شنيدم بعد از چن تا منفي هم مينويسن ولي انا بهتر ميدونه اينو، روش ريپلأي كن ...

اخی میدونی عزیزم من ذخیرم 0/01 هست ماه پیش همش یه دونه فولی داشتم که جنین شد انتقال دادم که منفی شد 

دوسال پیشم اول ازدواجم طبیعی باردارشدم که هفته هفت رشدش متوقف شد انا جون هنوز ندیده جواب بده 

الان از ثمین جان  هم پرسیدم میگه ایمنی بالا باشه جنینو پس میزنه 

انعقادی هم مشکل داشته باشه رشدو متوقف میکنه یعنی درواقع همون اتفاقی که دوسال پیش برای من افتاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=79473572]اخی میدونی عزیزم من ذخیرم 0/01 هست ماه پیش همش یه دونه فولی داشتم که جنین شد انتقال دادم که منفی شد& ...[/QUOTE

Khob aSlan hala ke intori va be fekret oftade ke  az babateshoon motmaen shi, hamoon karo bokon bede biroon benevisan khiyalet rahat she

Fagat bayad baadesh doktori beri o bebari shoon ke gabool dashte bashe

Chin bazi doktora aslan etegadi be az imeni enegadi nadaran 

...
[QUOTE=79473572]اخی میدونی عزیزم من ذخیرم 0/01 هست ماه پیش همش یه دونه فولی داشتم که جنین شد انتقال ...

ماهی جان من دوسه ماهه تو سیکل ای دی اف با نیکان هستم ماه پیش هم انتقال دادم الانم بهم گفتن دوشنبه پانکچر بهشون گفتم اینو نگرفتید؟ گفتن نه اون برای سقط مکرره گفتم شما که میدونید ذخیره من روبه اتمامه من وقت ندارم که ریسک کنم انگار خوششون اومده ما بریم هی هزینه کنیم حالا اون هیچی نمیگن وضعیت تخمک من اورژانسیه آخه

ماهی جان من دوسه ماهه تو سیکل ای دی اف با نیکان هستم ماه پیش هم انتقال دادم الانم بهم گفتن دوشنبه پا ...

Azizam hers nakhor  hag dari   Vali khob khodet az ha ro bede albatte in bar fekkonam bayad fresh entegal bedi javab az ha amade nemishe va 

enshallah hamin dafe mosbat mishi 

Fagat havaset bashe agar mikhay bedi az ha ro gabl az entegal bede chon too entegal aspirin ta anoxa midan ke javab azmayeshate enegadi ro taht tasir garar mide

...
چرا نگراني عزيزم ، خيلي هم خوبه ، زير ٢.٥ يا ٣ خوبه عزيزم . شما تيكرت با من يكي هست من حالا ٧ بهمن ...

اخه اندازه نرمالشو نمیدونستم الان مامانای گل گروه گفتن که نرماله من میکرو شدم طبق میکرو و سونو ۱۱هفته ۱ روز ایشالله برا شما هم خوب باشه  من قرار بود ۲۹ دی انجام بدم ولی چون لکه بینی داشتم بستری شدم از همونجا هم غربالگری رو انجام دادم

انشالله بسلامتی و راحتی انتقال میدی و دوهفته بعد باخبر خوش بارداریت خوشحالمون میکنید

ممنونم عزیز دلم به دعای شما دوستان ان شاالله😘😘😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
چ داروهایی ب ضخامت مصرف ‌کردین ؟

روزی ۳ تا استرادیول عزیزم ، البته من گوجه زیاد میخورم عادت همیشگیمه ، نمیدونم ربط داره یا نه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
Azizam hers nakhor  hag dari   Vali khob khodet az ha ro bede albatte in bar fekkonam baya ...

خوب اخه عزیزم چه جوری فرش انتقال بدم اگه یه موقع مشکل داشتم چی عین انتقال ماه قبلم منفی میشه 

یا مثل دوسال پیشم رشد نمیکنه 

بعدشم شاید دیگه اصلا فولی نداشته باشم ها الانم خدابه هم نظر میکنه دارم والا با این دخیره 

سلام بچه ها من پس فردا پانکچر دارم میشه راهنمایی کنی چی بخورم و یا چیکار کنم

تازه تا دیروز همه چیز خوب بود امروز گفت اندومتر B و این ماه انتقال ندارم 😭😭😭😭😭😭

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤

دوستانی که آی وی اف کردن بعد از تخمک گیری نیاز به مراقبت خاصیه یعنی کسی باید پیش ما باشه

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
سلام بچه ها من پس فردا پانکچر دارم میشه راهنمایی کنی چی بخورم و یا چیکار کنم تازه تا دیروز همه چیز ...

راستش من راجع ب تغذيه چيز زيادي نميدونم ولي اين يك قلم رو مطططمئنم اونم اينكه استرس روي كيفيت تخمك تاثير بدي داره،، چيز خاصي نخوردي هم نخوردي ولييييي استرس نداشته باش،، استرس خيلي اثرات ضايعي داره

...
خوب اخه عزیزم چه جوری فرش انتقال بدم اگه یه موقع مشکل داشتم چی عین انتقال ماه قبلم منفی میشه  ...

درناز عزيز شما با اناجون يه مشورت فوري بكني بد نيست، وقتي اومد توي خصوصيش پيام بزار، اينجا بهش بگو بره بخونه، اخه فريز هم معلوم نيس خوب باشه يا نه، آزمايشات يمني انگار يه يه دو هفته يا بيشتر جوابش طول ميكشه متاسفانه

...
درناز عزيز شما با اناجون يه مشورت فوري بكني بد نيست، وقتي اومد توي خصوصيش پيام بزار، اينجا بهش ...

افرین به نکته خوبی اشاره کردی 

ببین ماه پیشم که یه دونه جنین داشتم من بهشون گفتم که فریز کنیم و جمع بشه چند ماه چندتا انتقال بدیم گفتن ریسکه اگه ذوب کردیم برنگشت چی ؟