2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام سلام به همه دوستای عزیزتر از جان🌻🍃🍀 دوستای دوست داشتنی مث خواهر❣🌸 معذرت میخوام که دیر اوم ...

مبارکه عزیزم.انشالله به سلامتی این دوران روطی کنی وسالم بغلشون بگیری چون مطمئناً این بتای تپل دوقلو یا شاید هم بالاترباشه

هانا عاشقتم با اين نكات بي نظييييرررررت💗💕💕💕 خيلي مهمه خيييلي،، من انتقال نداده از هميننننن حالا ...

عزیزم مبارکه اسمشرنو چی گذاشنی؟

کدوم مدریه میفرستیشون؟

کدوم دانشگاه و چه رشته ای قبول شدن وروجکات؟

به سلامتی کی مادربزرگ شدی؟

خلاصه برا تک تکشون مبارکت عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من دکتر بهم گفت رحمت قوس برداشته احتمالا باید نمیدونم چی چی کنی یه چیزی مثل هیسترو گفت شاید ح ...

عزیزم شنیدم بعضی از دوستان داشتن.....

فکر نکنم مانع محسوب باشه.....

انشالله هر چیه زود زود حل بشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
************سلام دوستای عزیز خوبید .یه سوال داشتم من تو اذر که رفتم سونو روز سوم پریودیم دکتر گفت ضخ ...

من دقیق نمیدونم ولی حتما تاثیری تو کم شدنش داره.....

شاید مستقیم کمش نکنه ولی نهایتا قراره این مشکلو حل کنه که تجویز شده دیگه.....

بچه ها خوشحال شدم مامان آینده و زینب جون بتای مثبت داشتن ازصمیم قلبم خوشحالم براشون  امیدوارم ...

عزیزم زینب جون کدوم دوستمون هستن.....

من قاطی کردم یا حافظم یاری نمیکنه؟

به هر حال همینکه یه دوست دیگه  هم از لیست انتظار خارج میشه یه دنیا خوشحالم.....

🥦غذاهای برتر برای #تقویت تخمک

• ژل رویال

• برگ سبز تیره

• کلم بروکلی

• توت

• نوعی ماهی پهن بزرگ (Halibut)

• ماهی قزل آلا

• تخمه کدو

• دانه کنجد

• زردچوبه

• زنجبیل

• مكمل ها؛ مولتی ویتامین مصرف کنید؛

❌غذاهای #مضر برای سلامت تخمک :

• سیگار    • کافئین

• الکل       • قند و شکر

• سودا      • رژیم غذایی کم چربی

• غذاهای فراوری شده    • چربی ترانس

• غذاهای GMO (اصلاح شده ژنتیکni

بچه ها من روز 9ام بی بی چک گذاشتم برای جنین بلاست منفی شد....ببخشید که خبر بدی دادم...ولی واقعااااا ...

عزیرم روز نه معلومه زوده....

فقط بتاهای خیلی بالا ممکنه نشون بدن....

انشالله مامانی عزیزم.....

سلام خانمهای گل من دیروز و امروز بی بی چک گذاشتم مثبت شد امروز صبح هم رفتم آزمایش عدد بتام ۲۶۰ هستش ...

عزیزم خوب چیه عالیه!!!!!!

مبارکت باشه گوارای وجودت......

انا جون شما هم سر دخترت خراش دادی و 3 ماه بعدش انتقال دادی؟ می خواستم بدونم تاثیر خراش تا چند ماه ...

عزیزم بله خراش دادم و بعد سه ماه انتقال دادم....

دکترم گفت تا سه چهار ماه اثرش میمونه.....

البته اثر خراش باهیسترو این همه موندگاری داره ها نه خراش تو مطب.....

ببخشید شما باردارید؟لنفوسیت تراپی چیه؟

مثل prp هست ولی کاری که رو خون انجام میدن فرق میکنه من هم دقیق نمی دونم مثلا دکتر من برای prp هزینه ای که میگیره 500 ولی برای لنفوسیت 1 تومن میگیره

گل صحرا عزیزم کاش اون لحظه برای ما دعا میکردی..... خیلی حس قشنگیه لحظه ی شنیدن صدای قلب نینی مخصوصا ...

مطمئن باش دعاتون کرده عزیزم.....

بچه ها پانکچر روز چندم سیکل انجام میشه انتقال روز چندم؟

عزیزم اصلا نمیشه دقیق گفت.....

من سه بار پانکچر شدم هر دفعه روزاش متفاوت بوده....

روز ۱۶، ۱۲ و ۱۳ سیکل.....

پس مطمئما وقتی برا من انقدر متفاوت بوده برا دو تا فرد مختلفم نمیشه دقیق نظر داد.....

من حتی یادمه یکی از دوستان روز ۲۷ سیکل پانکچر شد چون بدنش دیرتر جواب داد.....

امتقالم خوب یک، دو، سه، چهار، پنج و حتی شش روز بعد پانکچر میتونه باشه....

بستگی داره جنین چند روزه انتقال بدن....

البته برا جنین فرش اینطوره.....

برا فریز هم بستگی داره کی ضخامت به اندازه ایده آل برسه.....

مثل prp هست ولی کاری که رو خون انجام میدن فرق میکنه من هم دقیق نمی دونم مثلا دکتر من برای prp هزینه ...

مهسا جان تبریک میگم عزیزم بسلامتی، من خیلی وقته دنبال لنفوسیت تراپی هستم؟ عزیزم میشه بگی دکترت کی بود؟ کدوم مرکز لنفوسیت تراپی انجام دادی؟ و تست آپکات عدد چند بود؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت