2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام بچه هاخوبید منم میخام بیام تو جمعتون خونه جدید هم رفتید میام تا ازتون کمک بگیرم دعا میکنم انش ...

سلام امیما جون

خوش اومدی؟ منو یادت میاد از تاپیک مامانای اقدامی...😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آهان فهمیدم میتونم قفلش کنم تا وقتی که تکمیل شد..... بعد بازش کنم.....

❎❎❎❎❎

آنا  جان به خاطر درد بعد از تخم کشی  الان از دکتر اومدم 

دکترم گفت شنبه برات انتقال انجام نمیدم 

پریود که شدی هیچ 

پریودی بعد ی بیا 

جنینام هم فردا فریز میشن 

یعد همون روز سوم پریودم باز برم ؟؟ 

دوباره این امپولای گونال و ستروتاید اچ سی جی  اینا باید بزنم برای انتقال یا نیازی نیست دیگه ؟؟؟😢

گفت شیاف پرژسترون رو هم قطع کن دیگه . یعنی با قطعش پریود میشم زود ؟؟

بعد تو این دوماه میتونم نزدیکی داشته باشم ؟؟

الانم پودر پروتیین داده بهم با کابر گولین و کلرفنیرامین 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
مشکلت فقط تنبلی بود؟ من تمام آزمایشاتم خوب بود فقط تنبلی دارم

عزیزم من تمام ازمایشاتم خوب هست حتی تنبلی هم ندارم🙄

اما میدونم همش دست خداست.....

البته من یه بچه دارم.....و بعد از برداشتن پولیپم دوبار باردار شدم اما متاسفانه قلب تشکیل نشد......

الانم بدستور دکترم کلومیفن رو برای ای یو ای مصرف کردم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مرسی عزیزم از لطفت 😘 نزدیک ۴۰ صفحه پیش رو هوندم اما در مورد فیبروم بود 

من پولیپ داشتم بعد از برداشتنش باردار شدم.....اما خب بارداری پوچ😏

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

@مامان_آینده_هستم‍ 

من الان نگران جوجه ها هستم چون باید بعد دو هفته یکم ببریشون پارک هوا خوری😎

آسانسور درست شد یا هنوز بچهامون حبس بسر میبرن؟ 😆

مرسی عزیزم از لطفت 😘 نزدیک ۴۰ صفحه پیش رو هوندم اما در مورد فیبروم بود 

عزیزم منم پولیپ دارم....دکترا بهم نگفتن برش دارم....با این که نزدیک 10تا دکتر مختلف توی ابن سینا ویزیتم کردن...نزدیک 5یا6 سانت هست فک کنم.... چندباری امارشو گرفتم ولی دکترا گفتن کاریش نداشتا باش...اطلاعات دیگه ایی ازش ندارم

❎❎❎❎❎ آنا  جان به خاطر درد بعد از تخم کشی  الان از دکتر اومدم  دکترم گفت شنبه برات ...

عزیزم پریود دومت روز سوم یا دومش برو دکتر تا سونو بشی....هیچ کدوم از این امپولا رو با دوز بالا نداری...نهایت یه سوپر فکت یا یه آمپول دیگه ...شایدم مثله من اصلا نداشته باشی...بعد از قطع پروژسترون نهایت 7روز بعد پریود میشی که تمام این درداو ورمات باهاش رفع میشه و حالت بهتر میشا....عزیزم نزدیکی سعی کن حداقل یه ماه نکنی چون واقعا توی شرایط هایپری بدنت تحت فشار بوده...کار سنگینو ورزشم تا همون یه ماه اینا سعی کن نکنی...تا بدنت استراحت کنه و تخمدان هات به حالت نرمال برگردن...تا میتونی دوغ و آب و سفیده تخم مرغ و ژله و گوشت و مرغ بخور تا زودتر حالت بهتر بشه

❎❎❎❎❎ آنا  جان به خاطر درد بعد از تخم کشی  الان از دکتر اومدم  دکترم گفت شنبه برات ...

نترس عزيزم هايپر شدي برا همون انتقال نداده، اصلاً اشكالي نداره بدنت بهتر اماده ميشه، نه ديگه لازم نيست اون آمپولا رو بزني اونا ديگه تموم شد،،، 

...
عزیزم من تمام ازمایشاتم خوب هست حتی تنبلی هم ندارم🙄 اما میدونم همش دست خداست..... البته من یه بچه ...

خداروشکر که مشکلی نداری عزیزم

ان شالله بزودی همه منتظرا نی نی هاشونو به سلامتی بغل بگیرن

البته ۹ ماه دیگه😁

السلام علی الحسین💖
من پولیپ داشتم بعد از برداشتنش باردار شدم.....اما خب بارداری پوچ😏

عزيزم چند هفته رفتي سونو قلب ك تشكيل نشده بود ؟و اينكه رشد ميكرد ؟

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️