2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
چون دارم‌هزینه میکنم میگم یه روزی برم که خوب باشه از روز سوم پریود شروع کردم کی برم بهتره؟

خوب مگه نگفتی گفتن روز یازده دوازده بری.....

من یادم نیست دقیق اما طبق دستور دکتر برو و به پنحشنبه جمعه خورد برو شبانه روزی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره ولی بازم از دادم منفی بود و باز سونو شدم گفت بالاست رسیدم خونه پریود شدم چه پریودی به طرز وحشتن ...

خوب همین دیگه یادمه گفتی ضخامتت بالا بود، پس خدارو شکر دیوارت رحمت ریخته خیلی خوبه.....

خدارو شکر انشالله ضخامتت نرمال میشه و کلومفینم اثرشو میکنه و مامانی به لطف خدا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب مگه نگفتی گفتن روز یازده دوازده بری..... من یادم نیست دقیق اما طبق دستور دکتر برو و به پنجشنبه ...

ممنونم عزیزم

فقط چون دستور دکتر ندارم فک کنم انجام ندن

چون دکترم توی مطبش سونو داره

🌹

السلام علی الحسین💖
هزیزم پس اگه دارو نداری حتما ب یا..... پروژسترون و هپارینتو نباید قطع کنیا!!!

چشم زنگ زدم ب شوهرم گفتم بخره

هپارین 5000

و پروژسترون

اما عدد پروژسترونو نمیدونم چند باید بخره

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
خوب همین دیگه یادمه گفتی ضخامتت بالا بود، پس خدارو شکر دیوارت رحمت ریخته خیلی خوبه..... خدارو شکر ا ...

ممنونم عزیزم

برام دعا کن

خدا بچه هاتو حفط کنه با حوصله میای جواب همه رو میدی

خدایی من بعضی وقتا دوس دارم ملتو راهنمایی کنم ولی حوصلم نمیکشه میگم ولش کن

شما خیلی صبوری خدا اجرت بده

السلام علی الحسین💖
سلام دیروز بلاخره انتقال دادم فقط چطور دوهفته تحمل کنم😧  دوبسته جنین باز کردن که دوتا انتقال ...

دل قوی دار سحر نزدیک است

از الان داری میپرسی چطور تحمل کنم!!!!! این نشون میده به شدت استرس داری.... 

به هر طریق ممکن دنبال آرامش باش.... باور‌ کن بارداری . با این باور دو هفته رو بگذرون. اگر‌ کمکت میکنه یه وقتایی تو خلوت خودت با جنینات حرف بزن

ممنونم عزیزم فقط چون دستور دکتر ندارم فک کنم انجام ندن چون دکترم توی مطبش سونو داره 🌹

خوب برو یه دکتر عمومی بگو برات بنویسه بعد برو اطهری یا هر جایی که شبانه روزیه......

چشم زنگ زدم ب شوهرم گفتم بخره هپارین 5000 و پروژسترون  اما عدد پروژسترونو نمیدونم چند باید ب ...

پنجاه هست عزیزم.....

ممنونم عزیزم برام دعا کن خدا بچه هاتو حفط کنه با حوصله میای جواب همه رو میدی خدایی من بعضی وقتا د ...

فدات عزیزم.....

بچه ها منم دو ماه پیش پولیپ عمل کردم به نطرتون باردار میشم

انشالله میشی عزیزم.....

فقط مشکلتون همین بود؟

انا جان تاپيك خيلي سخت بالا مياد و بروز رساني ميشه

امكانش نيست ي تاپيك جديد بزنيد؟!

اخر اين تاپيك لينكشو بذاريد و قفلش كنيد؟

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
انا جان تاپيك خيلي سخت بالا مياد و بروز رساني ميشه امكانش نيست ي تاپيك جديد بزنيد؟! اخر اين تاپيك ...

عزیزم چرا قصدشو دارم ولی باید یه فرصتی بکنم که بتونم اطلاعات صفحه اولشو تنظیم کنم بعد.....

احتمالا تا آخر سال اینکارو بکنم و سال جدید اسباب کشی کنیم خونه جدیدمون.....