2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عزيزم من زياد در مورد آندومتريوز نميدونم ولي همينجا آنا جون هميشه كلينيك آندومتريوز ابن سينا و دكتر ...

نه عزیزم تازه پانکچر شدم این سری پریود بشم اولین انتقالمه

منو نازاییه بدونه دلیل میدونن دکترم

ولی خودم خیلی دوس دارم بدونم علتش چیه

همسرم تو مرکز ازمایش داده مشکلی نداره

خودمم عکس رنگیم خوب بود، پی سی او نیستم تنها چیزی که دیدم عدد CA125 بود که نزدیکه رنج بالایه ازمایشگاه بود و ذخیره تخمدانم عددش 1 بود، 32 سالمه دکتر گفت ذخیرم خوب نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم مستقیم بزارم رو رادیاتور یادتو ظرف

بالای رادیاتور فویل بکش وبریز روی فویل سریع خشک میشه

پرتقال آب داره دیر خشک میشه من سیب رو روی رادیاتور میذارم یه روزه خشک میشه فقط فضای بالای رادیاتورها کمه

روی بخاری میشه توی سینی فلزی ریخت وگذاشت

من دادم یکی که بخاری داشت خونش یه روزه خشک کرد وبرام آورد

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
نه عزیزم تازه پانکچر شدم این سری پریود بشم اولین انتقالمه منو نازاییه بدونه دلیل میدونن دکترم ولی ...

عزيزم اگر توي سونوها بهت گفتن آندومتريوز نداري نگران ذخيره ات نباش خيلي كم هم نيست و جنين هم كه خدا رو شكر برات تشكيل شده ديگه بسپار به خدا همه چيز رو ان شا الله با همين انتقال مامان ميشي به دلت بد راه نده .

خیلی دیر وقت میده انگار...ولی میگن توی میکرو خیلی تکه

تهرانی هم اصلا وقت نمیداد

میرم انقدر می مونم تا منشی ها بگن برو داخل 

فقط موندم چی بگم ؟

بگم این فولی هارو از کحا اوردم 🤣🤣😂😁

بگم لتزوزول خوردم خودم که واقعا هم همین بود 

سلام عزیزم  خیلی خیلی تبریک میگم  انشالله به سلامتی نی نی نازتو بغل بگیری خدارو هزار مرت ...

ممنون عزیزم .سلامت باشی انشالله قسمت خودت بشه بزودی

من آره مرکز ناباروری یزد انجام دادم

مگه عزيزم الان توي سيكل پانكچر هستي ؟

اره دیگه 

گفتم که تهرانی شنبه وقت داده بود منم روز سه پریودیم زودتر بود لتروزول خوردم رفتم گفتم به تهرانی اونم سونو کرد البته معلوم نیست چند تا دارم این ساغر صابحپور  انگار گیجه یه بار کفت یه دونه بزرگ که به درد نمیخوره منم گفتم دوتا داشتم که یه کم نگاه کرد گفت دوتا ۸ دوتا ۱۲ روزهشتم هم بودم اخه صالحپور سونو کرد

بیمه ماهم تامین اجتماعی بوده چن هفته ای میشه بیمه تکمیلی کردیم  s o s از این بیمه چیزی میدونین ...

نی نی تپل جون ،Sosبیمه تکمیلی خیلی معتبریه و اکثر بیمارستانهای خصوصی نماینده داره ،بعد عضویت فک کنم سه ماه بعد خدماتش شروع میشه و حتی خدمات زیبایی و سزارین و....تحت پوشش قرار میده

ممنون عزیزم .سلامت باشی انشالله قسمت خودت بشه بزودی من آره مرکز ناباروری یزد انجام دادم

واقعا من شنیدم یزد کارشون حرف نداره 

به سلامتی ماهروخ جون خواهرم خیلی خوشحال شدم 😍