2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
نه عزیزم تکراری نیست بله تو مرکز ناباروری شیراز حدود 1ماه پیش دادیم که قبول نکردن و دوباره فرستادن ه ...

خوب تعداد و تحرک که خوبه....

مورفوش چند بود؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم والا من قرار بود پردنیزولون داشته باشم دکتر حلق و گوش و بینیم گفت باید پنتاپرازول بهوری که عوا ...

خلط پشت حلق برات بهتر شده من چند ساله دارم هر چقدر چرک خشک کن و خلط آور میخورم فایده ای نداره

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
خوب تعداد و تحرک که خوبه.... مورفوش چند بود؟

نمیدونم من سر درنمیارم ولی دکتر گفت خوبه براش دارو هم نداد که یکم بیشتر تقویت بشه.خودمم نمیدونم چه دارویی براش خوبه

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
خونریزی من بعد لاپرا شدیده عین پریود این طبیعیه؟

تا چند روز فکر کنم منم داشتم.....

حافظم تعطیل شده.....

اللن به شما یا به دوست دیگه گفتم.....

من اواخر مهر ۹۴ لاپرا کردم......

میتونی بری اون صفحات رو بخونی من تجربیاتمو معمولا گذاشتم.....

حدودای صفحه ۶۰۰ فکر کنم بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب تعداد و تحرک که خوبه.... مورفوش چند بود؟

مورفولوژی رو زده 6فک کنم اگه اشتباه نکنم

خلط پشت حلق برات بهتر شده من چند ساله دارم هر چقدر چرک خشک کن و خلط آور میخورم فایده ای نداره

عزیزم معمولا دارمش.....

کم و زیاد میشه اما کلا نمیره.....

ولی باید حواسم باشه بدتر نشه.....

چون من سریع ذاتالریه میکنم.....

خلط پشت حلق من برا رفلاکسمه.....

خورد و خوراکمو رعایت کنم کنترل میشه ناپرهیزی کنم بدتر میشه.....

تا چند روز فکر کنم منم داشتم..... حافظم تعطیل شده..... اللن به شما یا به دوست دیگه گفتم..... من ا ...

ممنونم عزیزم بخاطر وقتی که برام گذاشتی و این همه با حوصله توضیح میدی خدا بچه های گلت رو برات نگه داره

عزیزم معمولا دارمش..... کم و زیاد میشه اما کلا نمیره..... ولی باید حواسم باشه بدتر نشه..... چون م ...

دقیق مثل من.باید سریعا برم دکتر

مورفولوژی رو زده 6فک کنم اگه اشتباه نکنم

خوب پس خوبه.....

به همسرت بگو ب ی ض ه هاشو خنک نگه داره.....

لباس زیر و شلوار چسب و تنگ نپوشه.....

دوش داغ و سونا و.... ممنوعه.....

هر شب به ربع رو ب ی ض ه هاش کمپرس یخ بذاره حتی قبل ن ز د ی ک ی هم انجام بده خیلی خوبه شانس طبیعیو بالا میبره.....

خوب پس خوبه..... به همسرت بگو ب ی ض ه هاشو خنک نگه داره..... لباس زیر و شلوار چسب و تنگ نپوشه..... ...

باشه حتما به توصیه ات عمل میکنم 

سلام سلام😍😍😛😍😛من جواب آزم رو گرفتم بتا ۱۵۳۳

به به.....

میبینم که اثر هاش سی چیه خیلی پررنگه؟؟!!!!!

دختر کشتی مارو با اثر هاش سی جیت......

این ۳۳ تاشم اثر هاش سی جی نیست چه برسه به ۱۵۰۰ش.....

گوارای وجودتتتتتتتتت مامانی.......