2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
سلام خوبید بچه ها من تازه واردم 

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خداروشکر ممنون عزیزم آزمایش چیه خیلی دادم فعلا اینا آماده بود

عزیزم فکر کنم انعقادی بودن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای روده بر شدمممممممممممم..... یعنی تصورت کردم تو اون موقعیت...... خخخخخخخخخخخخخ.... الان بچه ها ...

فدات شم

انشالله به امید خدا 

خیلی خوشحالم که خندیدی 

ممنونم ازت که بچه ها رو راهنمایی میکنی 💋💋💋

بچه ها اينجا كسي قرص DHEA استفاده كرده؟

نظرتون راجع بهش چيه؟!!

من دوسال پيش مصرف كردم

اينسري بعد انتقال منفي و براي شروع سيكل جديد،  دكتر بازم برام تجويز كرده

صدتاش چهارصد هزار تومن!!!!!!!

ارزششو داره كه بخرم؟!!

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
بچه ها خیلی خیلی ممنونم از همتون 💋💋💋 داشتم از غصه میمردم مرسی که راهنمایی کردین من میخوام برم پی ...

وای درناز ایشالله خدا دلتو شاد کنه....بعد این همه مدت واقعاااا خندیدم😂😂 ایشالله که برای نی نی لباس زیر جینگیل میگیرین به زودی💕💕

سلام دوست های گلم خوبید؟من دو روز پیش لاپرا شدم کیست اندومتریوز لگنی داشتم با کوتر تخمدان تو یکی از نمونه ها نوشته بود کورتاژ اندومتر.یه سوال داشتم شما هم بعد لاپرا پری شدید؟؟؟هر دو تخمدان منpcoبود ولی نمیدونم چرا فقط سمت راست رو کوتر کردن

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
با خودش گفته اینا اینقدر لازم میشه تند تند لباس زیراشونو بشورن که زود میسابه میان کلی خرید میکنن😅

🤣😂😁

شورتا مال مغازه روبه رویی بود 

اخه فکر کن پیراهن ها هم میشد به عنوان لباس خواب استفاده بشه کلا همه چی به هم ربط داشت 😉😂

آره دو تا بی...۱۵تا جنین داشتم که دوتاشو انتقال دادم..اینبارم چهارتا گذاشتن بیرون که دوتاش بلاست شد. ...

هفته آینده باید برم سونو کنن دارو بگیرم برای ماه بعدش. والا خودشون چیزی راجب دکتر نگفتن. بنظرت هفته آینده مه میرم بگم درخواستم؟ بعد اینکه این تقویتی ها رو خود مرکز برات نوشت یا خودت خوردی

🤣😂😁 شورتا مال مغازه روبه رویی بود  اخه فکر کن پیراهن ها هم میشد به عنوان لباس خواب استفاده ...

درناز جان به شما قرص DHEA پيشنهاد دادن؟

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
بچه ها اينجا كسي قرص DHEA استفاده كرده؟ نظرتون راجع بهش چيه؟!! من دوسال پيش مصرف كردم اينسري بعد ...

عزیزم بله از دوستان استفاده کردن ولی سر خود نباید مصرف بشه اگه دکترت تجویز کرده حتما بخور.....