سلام دوستان
تبریک به مامانای جدید، الهی که ۹ماه بارداریشون به راحتی وبی دغدغه بگذره
دوستاییم که منفی شدن الهی که خدا به زودی دلشونو شادکنه
چقدر خوشحال شدم ازدیدن پست دوستای قدیمی مثل لاله سرخ و پرپر جون ومامان سبحان..... الهی که تن بچه هاتون سلامت باشه.
آناجون الهی همیشه صدای خنده تو خونتون باشه وبچه هات عاقبت بخیرشن،چقدر هزارماشالا دخترگلت شیرینه.😍😍
راستش من زیاد اهل پست گذاشتن نیستم یعنی تاوقتی که فکرنکنم پیامم بدرد کسی میخوره سعی میکنم پست نذارم تا تاپیک کمتر سنگین بشه😀
این روزاخیلی میبینم که دوستان استرسشون بالاس،خواستم یه تجربه ازخودم بگم وتاثیری که استرس میتونه روبدنمون بذاره
راستش من ازاولین باری که آزمایش پرولاکتین دادم پرولاکتینم بالابود،تو سیکل درمانم که وارد شدم همیشه بالابود وفقط داستینکس روم جواب میداد،یکمی جلوتر که رفتم دیدم آنتی تی پی او ی بالاهم دارم ، آخرین انتقالم که منفی شد همه چی رو گذاشتم کنار دیگه هیچ قرصی نخوردم وبه زندگیم رسیدم،نمیدونم این آرامشی که الان دارم ازکجااومد ولی خداروشکر الان فقط میگم خدایا هرچی توبخوای من هیچی نمیگم من تلاشمو میکنم تصمیم گیری باشما،شاید باورتون نشه ولی تمام مشکلاتی که ۲سال پیش داشتم همشون خودشون دمشونو گذاشتن روکولشونو رفتن،یعنی عامل تمامشون فقط استرسی بود که بهم وارد میشد الان میفهمم چه ظلمی درحق بدنم میکردم،اون دنیا حتما پیش خدا ازم شکایت میکنن😁
الان فقط مونده ضخامت رحمم خوب شه گه ظاهرا این سرتق تراز بقیس😀این ماه روز۱۴سیکلم سونو شدم که ضخامتم۱،۷ بود اگر۲سال پیش این عددو میشنیدم قطعاسکته میکردم ،اما اون لحظه ای که دکتر گفت اصلا برام مهم نبود،مهم این بود که من راهشو پیداکنم تلاش کنم وبقیشو بسپارم دست خدا همین،به دکترم پیشنهاد پی آرپی دادم وایشون تایید کردن، برای ۱۰روزم بهم استروژن دادن وقرارشد از روزدوم پریودم استرادیول بخورم.
دوستان واقعا مهمترین عامل شکست ما همین استرس هست مطمئن باشید اگه استرستون کم شه تا مامان شدن فقط یه قدم فاصله دارید،چیزی که خیلی حال منو خوب کرد تصویر سازی ذهنی بود بعضی اوقات چشمامو میبمدمو روزی که میریم آزمایشگاه جواب مثبت میگیریمو تصورمیکنم،بارداریمو زایمانم ،شیر دادن دردونم ،اداهایی که همسرم برای خندیدن بچمون درمیاره، تصور همه اینا منو آروم میکنه شماهم تجربش کنید خیلی عالیه
ببخشید خیلی پرحرفی کردم ،پیام نمیدم وقتیم میدم ۲صفحه حرف میزنم😁