2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
عزيزم روزى كه من بايد آمپول آزادسازى فوليكول رو مى زدم ١شنبه ساعت ٩ شب بود كه ٦ روز بعدش شنبه انتقال ...

هانا جانم درسته ولی اخه چرا برای من کم شد؟ و اینکه اندوی من سه خط بود حالا اکوژن شده یعنی بافتش به هم ریخته و نامنظم شده و خودشون هم نمیدونن چرا!!گفت ممکنه بخاطر هاش سی جی باشه. مامایی که پیش دکتر بود بعداز رفتن دکتر گفت شاید بهتر بود میگذاشتیم تخمک خودش ازاد بشه بدون امپول

عزیزم شما پدیلاکت میدین به دخترت؟ دکتر پسرم خیلی بهش تاکید داره میگه حتما بده....

سلام به همه دوستان ، من هم دخترم تا ٦ ماهگي دل درد داشت بعضي وقتها و همينطور يه موقع شكمش چند روز كار نميكرد كه پدي لاكت بهش ميدادم به نظر من هم خوب بود ولي ديگه بعد از ٦ ماهگي كه اذيت نميشد بهش نميدادم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون کار استرادیولو انجام میده اگه اشتباه نکنم.....

ممنون 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
خانمها من همچنان لک بینی دارم قطع نمیشه امروز ۴ روزه لک بینی دارم

عزیزم من دو ماه داشتم.....

پس سخت نگیر.....

فقط استراحتتو بکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما کسی بوده ادامه درمانش با دکتر طرازی باشه ولی جای دیگه مثل رویان یا ابن سینا جنین فریز داشته با ...

عزيزم من ميدونم رويان قبول ميكنه جنينها رو در اختيار جاي ديگه بگذاره ولي بايد از اون دكتر يا مركزي هم كه ميخواي بري بپرسي ببيني پذيرش جنينهاي فريز رويان رو دارن .

سلام آناجون خوبی؟؟ آناجون این سری سه تا جنین بلاست انتقال دادم لحظه ای که دکتر جنینارو انتقال داد پ ...

عزیزم خیلی ناراحت  شدم 

ولی بازم تلاش کن خودت میدونی اکثر دوستان بعد از چند بار نتیجه گرفتن ،ناراحت نباش و توکلت ب خدا باشه حتما شما هم نتیجه میگیری و مامان میشی فقط آرامش داشته باش و تلاش کن

پاهات هم ک میگی پرش گرفته بود فقط ب خاطر استرس و عصب بوده من انتقال اولم دستام اینجوری شده بود

استرس نداشته باش مامان آینده😍

سلام عزيزم خوبي؟ دختر جوني خوبه؟ من هرچي ميدادم ميپريد تو گلوش و اصلا يه عذابي بود وقت قطره دادن كه ...

عزیزم با چی میدین داروهاشو؟

من با قطره چکون میدم....

یه چیزی دکتر دخترم اون موقع بهم در مورد آد میگفت.....

چون رفلاکسم داشت تاکید داشت این مدلی بدم گفتم شاید به درد بخوره.....

به من میگفت قطره قطره بده.....

البته الان از این سوسولبازیا ندارم فرتی میدم پسرمم به روش نمیاره و میخوره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به دوستاي مهربونم چقدددد دلم واستون تنگ شده و چقددد تو فكرتون بودم و چقدددد دلم ميخواد تيكر ببي ...

سلااااام عزیزم. امروز به طور اتفاقی وقت کردم اومدم اینجاو پیامت را دیدم. خیلی خوشحال شدم.عزیزم میشه بگی دکتر واسه رفلاکس دختر گلت دارو چی داد؟

سلام به همه دوستان ، من هم دخترم تا ٦ ماهگي دل درد داشت بعضي وقتها و همينطور يه موقع شكمش چند روز كا ...

سلام عزیزم خوبی نینی خوبه مشخص نشد جنسیتش چیه🤗

مامان سبحان من فکر کنم ماها بچه دار هم بشیم بازهم اینجا باهم کار داریم و سوالاتمون و نگرانی ها اینجا بیان میکنیم و از همدیگه کمک میخوایم ،واقعا خداروشکر ک ما ب لطف آنای عزیز اینجا رو داریم و با دوستان عزیزی ک هر کدوممون در ی نقطه ایران زندگی میکنیم آشنا شدیم و دل نگرانی هامون و خوشحالیمون با هم در میون میزاریم ،من از این بابت خوشحالم و خداروشکر میکنم چون دیگه ناراحتی از بابت سوالام ندارم و خیالم راحته ک دوستانی دارم ک کم و بیش با همفکری و دلداری دادن بهم کمک میکنن 

باشد ک این تاپیک و آنای عزیز و دوستان گرامی همه پابرجا و برقرار باشن😍🙏

هانا جانم درسته ولی اخه چرا برای من کم شد؟ و اینکه اندوی من سه خط بود حالا اکوژن شده یعنی بافتش به ه ...

از دست اين دكترها

خوب دقتشونو بالا ببرن تجويز درست كنن ديگه الان به نظرشون كارى مى شه كرد؟همه كار مى كنن بعد مى گن بهتر بود فلان كارو مى كرديم عين خيالشون هم نيست  

حالا غصه نخور عزيزم برات دعا مى كنم هر چى كه برات خيره همون پيش بياد🙏🏼🌸🌸

عزیزم خیلی ناراحت  شدم  ولی بازم تلاش کن خودت میدونی اکثر دوستان بعد از چند بار نتیجه گرف ...

دريادل جون يادمه شمام متفورمين داشتين درسته؟ انشالله ميخوام شروع كنم دارم شواهد مثبت جمع ميكنم واس خودم😁😅

...
چقد حرفاتون به دلم نشست خدا میدونه که دیشب بدترین شب عمرم بود تو بغل همسرم اشکام بند نمیومد بدترین ح ...

عزيزدلم پستارو خوندم فهميدم منفي شدي خيلي دلم گرفت... حس ديشبتو ميدونم چون بارها تجربه اش كردم انگار به بزرگ ترين بن بست دنيا رسيدي، انگار هيييچ روزنه اميدي نيست و هرگز قرار نيست اين انتظاري كه توشي تموم بشه... من حتي جلو همسرم اشكم نميريختم اصلا نميتونستم اين ضعفو نشون بدم فقط روز به روز از درون داغونتر ميشدم به جز همون شب اول زمستون پارسال كه هنوز يادم مياد حالمو گريه ام ميگيره، نميدونم چند ساعت گريه ميكردم تلافي اون همه هفته و ماه و سال انتظار... همسرمو ميديدم از دور داره گريه ميكنه با اشكايي كه هيچوقت نديده ولي كاري ازم جز گريه برنميومد، شكسته بودم... ماه بعدش خدا معجزه شو در كمااااال نااميدي بهم هديه كرد، قرار بود امپول دكا بزنم با پريودي و برم تو سيكل باز كه خدا نخواست... نااميد نشو لطفا، همه اينارو گفتم كه به اينجا برسم، مامان ميشي قطعا و ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله كه همين روزاي نزديك باشه

نه که به سوالم خیلی کم جواب میدن من هم میگم نکنه من فقط اینجوری شدم فقط اینبار ۲ روز قبل انتقال ...

عزیزم یه کم صبوری کن.....

من شخصا به ترتیب پستارو میخونم.....

خیلیام همینکارو میکنن.....

شک نکن هر کسی پستت رو ببینه جواب میده.....

یعنی وقتی میبینی جوابی ندادن بدون هنوز کسی پستت رو ندیده.....