2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046614 بازدید | 684532 پست
زنگ زدم گفت آمپول آنکسپارین نزن و شیاف و دوفاستون اضافه کن ولی خیلی نگرانم آخه چرا اینجوری شد؟

عزیزم من رسما خونریزی داشتم ولی الان دخملم داره کارتون نگاه میکنه....

اصلا به خودت استرس نده جنینی که سالم باشه هیچیش نمیشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها کمککککککک الان سونو کردم دکتر خودم نبود یه دکتر دیگه سونو کرد گفت تخمک ازاد شده و ضخامت ...

نمیدونم چی بگم........

بخاطر ارامش خودت به دکترا اعتماد کن....

انشاله بهترین ها رقم بخوره برات

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم  من یه سوال دارم  در جریانید که انتقال ماه قبلم منفی شد من این ماه لت ...

عزیزم شرایط همسرت چطوره؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دیشب دکتر دوتا بهم داد برای این هفته و هفته آینده به خاطر قولنجی که دو سه روزه رحمم گرفته. بعد ماما ...

عزیزم والا من سر دخترم که از هفته ۱۲ داشتم حتی یادمه دکتر گفت زودترم میتونی شروع کنی ولی من چون هنوز پروژسترونارو داشتم گفتم اونارو بزنم بعد شروع کنم.....

موقع دفع یا مرتب در طول روز؟

والا من وقتی مشکل داشتم یه بار انجام میدادم بلافاصله بعدش دفع داشتم یعنی کمک میکرد دفع کنم....

دیگه همون یه بار برا من کفایت میکرد.....

ببین حتی من دخترم وقتی مشکل دفع داشت دکترش میگفت گوش پاک کن رو با روغن زیتون چرب کن و استفاده کن و به ۲-۳ دقیقه نمیرسید میدیدم دفع کرد.....

خانما کسی بوده ادامه درمانش با دکتر طرازی باشه ولی جای دیگه مثل رویان یا ابن سینا جنین فریز داشته باشه ؟؟؟

چی میشه ؟؟ میشه همون جنینارو انتقال داد جایی که خانم دکتر انتقال میدن ؟؟

لطفا اگه کسی چیزی میدونه بهم بگه ممنون 

خداجونم شکرت       
ابن سینا آدرسش کجاست ؟؟؟  میشه که من جای ایشون برم؟؟؟  منظورم اینه با اینکه ابن سینا پرو ...

فکر کنم برا ویزیت تو ابن سینا پرونده باید داشته باشی.....

بازم زنگ بزن بپرس.....

ابن سینا تو خیابون شریعتی، سر خیابون یخچال هست.....

مترو قلهک هم نزدیکشه.....

آره ديگه فكر كنم ربطي نداشته باشه به پرونده داشتن يا نداشتن،، شما ميتوني بري بگي نوبت ويزيت فلا ...

عزیزم بعید میدونم چون باید پرونده دم دست دکتر باشه برا ویزیت.....

سللم دوستان كسي ميدونه قرص استرومارين براي چي هست و ايا كسي استفادهزكرده قبل انتقال؟

همون کار استرادیولو انجام میده اگه اشتباه نکنم.....

دوستان میشه قبل از پانکچر موها رو رنگ کرد؟  ۳ روزه گونال میزنم. تازه یادم افتاد موهامم خیلی سفی ...

عزیزم والا بهتره نکنی.....

تو که نه ماه میخوایی با موی سفید سر کنی اینم روش.....

من دو ماه قبل انتقالم رنگ کرده بودم قبل انتقالم تصمیم داشتم بین پانکچر و انتقال مجدد رنگ کنم.....

بعد با خودم گفتم من که قطعا مامانم، پس نه ماه میخوام با سفیدی موهام سر کنم اینم روش......

آنا جانمممم سلاااامممم و عرررررض ارادت عزيز مهربون... خدا قوتت بده الهي كه با وجود مشغله و بچه داري ...

فدات عزیزم.....

منم این دو معجزه رو مدیون این خونه و دوستیایی بی ریاش هستم.....

شماها همیشه در حقم لطف داشتین و مطمئنم خیلی از خوشیهامو مدیون دعاهای شما دوستان هستم.....

من با شادی تک تک تون روحا ارضا میشم.....

اینکه تو نشستن لبخند شادی روی لب یه دوست یه سهم کوچیک داشتم خیلی بهم آرامش میده.....

خوشحالم که الان وروجکت بهتره و سختیای اولشو رد کردین.....

پسر منم در کل الان بهتره گاها قلقش از دستم در میره ولی در کل پسر خوبیه خاله جونش.....

اره عزیزم امکانش هست

چکار کنم میتونم خودم قرص بخورم؟؟؟یا حتما دوباره باید ازمایش بدم😢😢

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏