2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
نه آرامبخش نداشتم  کلا ریلکس بودم یعنی موقع معاینه هم اذیت نمیشم ولی نمیدونم چرا تا جنینارو تو ...

منم رویان میرم ، گفتن دیگه تو سیکل انتقال به هیچکس اس ا نمیدن ،کارشناس گفت عوارضش بیشتر از  فایدشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ناراحت نباش بالاخره از تنهایی در میاد مهم اینه همین الانشم شاد باشه به خاطر اونم که شده باید قوی باش ...

سعی میکنیم جو شاد باشه ولی از الان نگران انتقال بعدی اگه خدا بخواد هستم  بعضی موقع ها  یواشکی گریه میکنم  

سعی میکنیم جو شاد باشه ولی از الان نگران انتقال بعدی اگه خدا بخواد هستم  بعضی موقع ها  یوا ...

ای بابا تو رو خدا نگران نباش آخه چه فایده این مسیری که تهشو نمیدونیم مثبت میشه یا منفی اینجوری با ناراحتی طی کنیمو زهرمار خودمونو خانوادمون کنیم،ولش کن توکل کن به خدا هرچی خیر باشه همون میشه خدایی نکرده هر وقت منفی شد همون موقه براش ناراحتی میکنیم الان با انرژی و خوشحال باش

عزیزم رفته تو 10سال . سلامت باشی گلم  والله از همسرم بیشتردلداری میداد . شوهرم فقط میگفت محکم ب ...

ای جووونم خدا حفظش کنه گل دختر مهربونتو...ازخدا میخوام که براش ی خواهر وبرادر مثل خودش بیاری..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامانا من جمعه ميشه ٧ هفته و يك روز 

برم سونو شكمي قلب معلوم ميشه؟

نميخام واژينال شم هفته پيش دوبار شدم و لكم دارم از سقط ي قلم

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
دوستم ناراحت شدم برات حتما برسی بیشتری کن که انشالله سری بعدی حسابی خوشحالمون کنی امیدوارم خدا برات ...

آره تصمیم دارم حتما هر طور شده این آزمایشارو بدم 

عزیزم مرسی بابت دعای خیلی قشنگت انشاءلله بزودی خبر بارداری شما رو جشن بگیریم

خداجونم شکرت       
من اول دی  زنگ زدم  برای وسط بهمن وقت داد ولی من همون موقع رفتن کلینیک پیش ایشون ویزیت شدم ...

انشالله این سری مامان دوقلوها میشی 

برات جبران میشه عزیزم 

خداجونم شکرت       
الهی بگردم..فکرکنم پریود دوم بعد پانکچر اذیت میکنه ادمو.منم چندروز دل درد شدید دارم ولی از پریود خبر ...

واقعا دردناکه کیسه اب گرم گذاشتم خیلی کمک میکنه جات خالی چای زنجفیلی درست کردم ولی خونریزیم زیاده 😒

شکمت اگر درد میکنه حتما میاد منم همینطور بودم اماده باش بگیر 😆انتقالت کی میوفته ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
من به مامانم نگفتم  میدونم اونا بیشتر ناراحت میشن  من وقتی خونریزی کردم دخترم نمیدونی چقدر ...

ای جااانم انشالله این سری برای دختر نازت یه داداش یه آجی ناز میاری عزیزم 

خیلی دوست دارم سری بعد به خانوادم چیزی نگم ولی میترسم که استراحت نداشته باشم بد باشه

خداجونم شکرت       
جنین داری؟ بنظر من نی نی جون با یکی از دکترای رویان مطب دارن و آمار مثبتشون بالاست برو ویزیت شو کامل ...

آره شکر خدا یه بسته دارم 

تصمیم داشتم اول تو رویان پیش دکتر اشرفی برم اگه برام آزمایش ایمنی انعقادی نوشت که همونجا هم جنینامو انتقال میدم 

اگه قبول نکرد بنویسه میرم پیش دکتر طرازی چون همه چی رو بررسی میکنه 

چون همسرم آزو اسپرمه نمیتونم قبول کنم که بنده خدا دوباره عمل بشه

خداجونم شکرت       
سلام عزیزم امیدوارم بزودی دلت شاد بشه ، دقیقا منم انتقال قبلم که منفی شد همین مشکلو داشتم ، خیلی ارو ...

عه چه جالب 

شما به دکترتون اینو نگفتین ؟؟؟ 

سری پیش اصلا اینطوری نشدم 

خداجونم شکرت