2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست
نبینم با شیطون دست به یکی بشیا!!!!! مامانی بذار دیرتر ذوق کنی.... منتظر ذوق کردن موندن خودش ذوق دا ...

چشم چشم 🌻🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها ممكنه منو هركي ميتونه راهنمايي كنه؟؟ من ميخوام برم پيش يه دكتري كه خودمو تقويت كنه،،، دكتر گي ...

من نسبت به هیچ کدوم اطلاعات ندارم بازم دوستان بهتر میتونن کمکت کنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=79030987]خييييللللللييييييي مباركههههههه😍😍😍😍😍 بار اولت بود كابرگولين ميخوردي يأسي؟[/QUOTE

قربونت محیا جون، ان شاالله قسمت خودت🌷

یه ماه هفته ای یه دونه خوردم، قبلا ام پرولاکتینم بالا بود، ولی خیلی نه، دکتر گفت فعلا قرص نمیدم شاید چون کم کاری تیروئید داری، روی پرولاکتینت اثر گذاشته ولی 6 ماه بعدش دیگه پرولاکتینم سر به فلک کشید دیگه قرص داد بهم

مطمئن باش به زودی نتیجه میبینی، چون اتفاقا شوهر منم واریکوسل داره، دفعه اول آزمایش داد، تحرک آ صفر ب ...

واقعااا خیلی امیدوار شدم توکل به خدا 😍😍 ممنون الهی که تا آخرش همه چی براتون خوب پیش بره یاسی جون😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خوب ۲۵۰ هست عزیزم این یعنی + دیگه!!!! ببین ما تقریبا وسطای سیکل پانکچر داریم.... مثلا جنین ۵ روزه ...

لطف کردی توضیح دادی خیالم راحت شد، بنظرت دیگه تکرارش نکنم ببینم رشد بتا چطوریه؟ 

تو دلم دارم بندری میرقصم😂😂😂

برقص عزیزم....

انشالله تو عروسیشون برقصی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لطف کردی توضیح دادی خیالم راحت شد، بنظرت دیگه تکرارش نکنم ببینم رشد بتا چطوریه؟ 

چرا دوست داشتی تکرار کن که با خیال راحت تا سونوی قلب پیش بری....

سلام دوستای گلم 

من 1 دی سه تا جنین ۵ روزه انتقال دادم و امروز آزمایشم منفی شد 

چون گوشی بهم استرس میداد این چن وقت دستم نمیگرفتم ولی انگار خدا نخواست که من مادر بشم 

انشاءلله اونایی که انتقال دادن یا قراره انتقال بدن بیان و خبر خوش بارداریشونو بدن تا ماهم انرژی بگیریم برای ادامه درمان 

منتظر خبرای خوشتونم دوست جونیا 

خداجونم شکرت       

سلام آناجون خوبی؟؟

آناجون این سری سه تا جنین بلاست انتقال دادم لحظه ای که دکتر جنینارو انتقال داد پای چپم همون لحظه واکنش نشون داد دوبار پام پرید جوری که خودم پرششو دیدم 

وقتی هم که اومدم خونه تقریبا هرروز پام اوایل تکون میخورد 

بنظرت این میتونه به معنی این باشه که بدنم جنینو پس زده باشه ؟؟

این سری که برم رویان بهشون میگم تا برام آزمایش ایمنی انعقادی بنویسن 

اگه قبول نکنن فک کنم بهتر باشه برم پیش دکتر طرازی 

تا زیر نظر ایشون باشم 

خداجونم شکرت       
سلام دوستای گلم  من 1 دی سه تا جنین ۵ روزه انتقال دادم و امروز آزمایشم منفی شد  چون گوشی ...

متاسفم عزیزدلم ...من همش منتظر بودم بیایی خبر مثبت شدنتوو بدی بهمون...

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
متاسفم عزیزدلم ...من همش منتظر بودم بیایی خبر مثبت شدنتوو بدی بهمون...

فدات عزیزم 

قسمتم نبود که مادر بشم 

ممنون که به یادم بودی انشالله مادر شدن شما ؟ 

ببخشید یادم نیس شما بارداری ؟؟

خداجونم شکرت       
سلام آناجون خوبی؟؟ آناجون این سری سه تا جنین بلاست انتقال دادم لحظه ای که دکتر جنینارو انتقال داد پ ...

نی نی تپل جون مگه آزمایش دادی؟

قبل  انتقال چه آمپولی  زدی؟ من قبل انتقال قبلیم هیوسین زدم مردمک چشام گشاد شده بود حتی برگه انتقال نمیتونستم بخونم کلا گیح میزدم حالم خوب نبود