2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046753 بازدید | 684545 پست
خانما  هزینه تخمک کشی با انتقال جدا هست ؟ من الان ۵ تومن باید بریزم به حساب بیمارستان  ...

معمولا موقع پانمچر هزینه انتقالم میگیرن.....

اگه انتقالت کنسل بشه عودت میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما  هزینه تخمک کشی با انتقال جدا هست ؟ من الان ۵ تومن باید بریزم به حساب بیمارستان  ...

هزینه فریزم بستگی به مرکز و تعداد بسته های جنینت داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه افت نمیکنه اگر نرمال باشه مقدار کمی ازش کاسته میشه خوب جنین اضافه هم میاری عزیزم خیالت راحت دوس ...

قربونت برم که انقدر انرژی مثبت میدی💞ان شاءالله شما هم با چندتا جنین تپل ومامان شدنت مارو شاد کنی🌸🌸

خدا جونم شکرت...
جواب آزمایشم🎈معلوم نیست چنده بتا دقیقا، اخه من یه هفته میشه تاخیر دارم. 

خوب ۲۵۰ هست عزیزم این یعنی + دیگه!!!!

ببین ما تقریبا وسطای سیکل پانکچر داریم....

مثلا جنین ۵ روزه هم انتقال بدن و دو هفته بعد انتقال بتارو بخوایی بدونی مثل اینه که مثلا پنج روز پریودت تاخیر داره.....

برا تو که ۷ روزه مثل این میمونه بتای اولت دو روز قبل این بتاست و ۱۲۵ هست یعنی در هر حال بتات عدد نرمالیه...

دوستاي گلم خواهش ميكنم اگر نكته اي ميدونين كه بگين من از اين سردرگمي دربيام، دريغ نكنين،، خدا خيرتون بده،، من ميخوام فعلا انتقال رو عقب بندازم و تقويت بشم چون واقعا باور دارم ضعيف شدم، ايا پاكروش از اين نظر به درد ميخوره؟؟؟ يا همون دكتر معمولي برم گيلدا عميد؟؟

...
ای خدا مامانامون گناه دارن چیکار کردن اخه ما شدیم بچشون😭 من از اول نذاشتم بدونه اقدامیم هی میپیچون ...

اصلا قرار نبود به كسي بگم ولي چون تو سيكل بودم و اين اتفاق واسه بابام افتاد و منم رفتم شهرمون اونجا بقيه فهميدن 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
۵روز از اخرین امپول بگذره معتبره  انشالله که بتا بدی و خیالت راحتر بشه  واقعا باید امید ...

واقعا پنج روز بعد از آخرین آمپول میشه به بی بی اعتماد کرد؟؟اگه اینجوره من الان غش میکنم

سرد و تر که باشی باید گرمی بخوری اونایی که نوشتم هم گرم و خشک هست چرا منع ت کرده؟ ( ظرافت در مچ ...

وای اره مچ دستم اگ کف دستم پهن نبود النگو سایز 1 میخورد....😁

نمیدونم واله چرا گفت منع شم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اصلا قرار نبود به كسي بگم ولي چون تو سيكل بودم و اين اتفاق واسه بابام افتاد و منم رفتم شهرمون اونجا ...

آخی عزیزم.......انشاله خیلی زود یکی بیاد بعد از رفتن بابات سبز بشه پشتش......

ناراحت نباش....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مبارك باشه عزيزم💕🌸بتاى من روز دوازدهم ٣٠٠ بود دكترا بهم گفتن از ٢٠٠ به بالا عاليه و نياز به تكرار ...

ممنون عزیزم خیالم راحت شد😘😘😘😘

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
ممنونم عزیزم🌷کی آزمایش داری؟ پرچم تک شاخا رو ببریم بالا🙋🙋🙋

من پنج شنبه☺

ان شاءالله🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘