2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046756 بازدید | 684546 پست

شیطونه میگه منم برم بی بی چک بخرم🙈😎😉

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مباركه مامان دريا / مامان صنم / مامان ياس بانو

ماشاالهه پاقدم كي اينقدر خوب بوده جديدا خيلي مثبت داريم توي گروه 

بچه ها لطفا هركي مثبت ميشه با پروسه ميكرو يا ivf يك لطفي كنه اسم دكترشو مركز درمانيشو برامون بنويسه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرت گرمی بخورم  شکم درد دارم کمرم هم از درد منفجر میشه 😔

الهی بگردم..فکرکنم پریود دوم بعد پانکچر اذیت میکنه ادمو.منم چندروز دل درد شدید دارم ولی از پریود خبری نیست..کیسه ابگرم بزار الهام جان..من گرمی هم میخورم.چای هل و زنجبیل و نبات...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
شیطونه میگه منم برم بی بی چک بخرم🙈😎😉

ب حرف شیطون گوش نکن.داره گولت میزنه  عزیزم از نی نی تپل خبر نداری 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
🙈🙈🙈 خواهر کرم کرم دارم 😂 تست زدم ولی کلا سفید بود 😒

وااای خیلی بانمکی دختر...نگران نباش انشالله بزودی مامان مبشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها بعداز تجربه ی تلخی که داشتم ودوقلوهاموازدست دادم دوباره چهارشنبه انتقال دارم برام دعا کن ...

عزیزم مادرشدنت مبارک😚😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام بچه ها جواب گرفتم مثبت شد خداروهزارمرتبه شکر😘😘🌷🌷🌷😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 روز سیزدهم ...

مبارکت باشه مامان خانمی...  

ب حرف شیطون گوش نکن.داره گولت میزنه   عزیزم از نی نی تپل خبر نداری

خخخخ.. شیطون بی ادب😉😉😁

امروز آزمایششه...

اما هنو نیومده خبر بده.

ان شاءالله که غرق شادیه😍😍😍😍😍

اتفاقا منم میخاستم بگم خودت رو هم اضافه کن به مامانها 😍

فدات😚😙

ان شاءالله سند مامان شدنم رو با آزمایشم میارم.😍

با پشت دست بزن تو دهنش..... یه بار کاری کرد ما رو از بهشت انداختن بیرون بسه دیگه

خخخخخخخخ...

شوخی کردم بابا....

من کلا رابطه خوبی با بی بی چک ندارم‌

اوندفعم نزاشتم...☺

مباركه مامان دريا / مامان صنم / مامان ياس بانو ماشاالهه پاقدم كي اينقدر خوب بوده جديدا خيلي مثبت ...

اینقدر تو این تاپیک منتظر و دل شکسته زیادن که نفس همشون حقه.... مستجاب الدعوه ان😊

کافیه یکیشون از ته دل دعا کرده باشه

نداشتم اصلا، همش از مامانم میپرسیدم میگفتم علائم بارداری سینه درد هست، میگفت اره صد در صد، من اصلا ن ...

میخواستم بدونم علایمش چین

آخه بعضی ها میگن همون علایم پریودیو داشتن

دوست داشتم بدونم

به هرحال برو حالشو ببر😅😅

واسه ماهم دعا کن