2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
الهامی جون من که از بس معذرت میخوام تهوع داشتم دیروز فک کنم نی نی ها ولم کردن😭😭😭 توروخدا برام دعا ...

عزیزمم این چه حرفیه جاشون خیلیم خوبه اونایی که تا سه ماهگی هی بالا میارن چی هیچیشون نشده ! استرس ممنوع عزیزم 😍🥰

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها جواب گرفتم مثبت شد خداروهزارمرتبه شکر😘😘🌷🌷🌷😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 روز سیزدهم ...

خداروهزار مرتبه شکر 

مبارکه عزیززم

دیدی گفتم مثبته 😀😍😍😍😍

التماس دعا ❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیز دلم برو خدارو صد هزار مرتبه شکر که سریع تورو به خودت آورد.... اگه بعد دوساعت بی بی چکت رو ندید ...

ممنون عزیزدلم خدارو صدهزاربار شکر😘🌷😘😘🌷😘

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
سلام عزیزم... من دکتر بهنام نصیری رو پیدا کردم.حالا امروزمادرم و همسرم رفتن ببینن چطورن...🌻 البته ...

عزیزم دیشب از جاریم پرسیدم که مادرشو کدوم دکتر میبره .گفت جواد مرتضوی.خیلی راضین..پستتو پیدانکردم دیشب بهت بگم.که الان گفتی پره تا عید وقتشون!

سلام بر همه ی دوستان عزیزم.ببخشید که چند وقته نبودم.ممنونم از همه ی کسانی که حالمو پرسیدند و برام دع ...

الهی شکر... مبارکت باشه مامان صنم🍃🍀🌻

التماس دعا.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عززیززم  ان شاء الله این ماه اخرین پریودته ...توکل به خدا

توکل بر خدا عزیزم نمیدونم با این اوضاع پریود هم درست نمیاد معلوم نیست دکترم چه تصمیمی میگیرن خداکنه باز انتقالم عقب نیوفته ! انگار راهم خیلی درازه 😔

عزیزم دیشب از جاریم پرسیدم که مادرشو کدوم دکتر میبره .گفت جواد مرتضوی.خیلی راضین..پستتو پیدانکردم دی ...

فدات شم عزیزم.🌸

آره پر بودن.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
توکل بر خدا عزیزم نمیدونم با این اوضاع پریود هم درست نمیاد معلوم نیست دکترم چه تصمیمی میگیرن خداکنه ...

عزیزم نگران نباش

همه چی درسته..این ماه انتقال میدی و مامان میشی...

تا جایی که فهمیدم.

دختر دریا

صنم

و یاس بانو مامان شدن..😍😍😍😍😍

اگه بیشترن بگین تا ذوقتر کنم 😁😁😗😘😍😇

مرسی عزیزم از راهنماییت منم عاشق کته ماستم 😓 خوب شد گفتی ..

بنظرت گرمی بخورم  شکم درد دارم کمرم هم از درد منفجر میشه 😔

سلام بچه ها جواب گرفتم مثبت شد خداروهزارمرتبه شکر😘😘🌷🌷🌷😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 روز سیزدهم ...

خدارو شکر.... خدارو شکر.... خدا رو شکر.....😍😍😍😍😍

مراقب خودت و نی نی ها باش.... از این به بعد مسئولیتت سنگین تره