2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
آنا جان شما میدونید چه روزهای لانه گزینی اتفاق میفته؟؟؟ روز 6 زود نیست؟؟؟؟؟

من جنینام بلاست بودن روز ۵ انتقالم درد پریودی شدید گرفتم ک فکر میکنم لانه گزینی بوده...پس زود نیست از روز ۳ انتقال امکان لانه گزینی هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن گلم شیرازم . ن انتقال ندادم ضخامتم کم بودش دیگه کنسل شد . این ماه دکتر بهم داروهای تحریک تخمک داده ...

عزیرم دکترت کیه؟؟؟دکتر خوب سراغ دارین؟؟ میخوام اگه انتقالم منفی شد فقط یک ماه دیگه شانسمو با محرکها برای بارداری طبیعی امتحان کنم .

اگه عفونت ادرار باشه چی میشه؟😯

عزیزم به چیزای غیر + فکر نکن....

فقط بهتره حواست باشه.....

ریسک پارگی کیسه آب پیش میاد برا همین یه تست بدی خوبه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فردا صبح سونو دارم قبلشم مشاوره بیهوشی اصلا اون زمان ک بخوام تزریق کنم تو راهم،ینی بیرونم گفته بود ...

اگه تاکید کرده نزنی پس نزن و انقدر به خودت استرس نده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به نظرم اگه تزریق سینافکتت صبحه و ویزیتت عصر روز ویزیتم تزریقتو انجام بده بعد برو....

ممنون جواب دادن گفتن نزن.

شرمنده ک زیاد سوال میکنم کسی نیس ک پاسخگوی سوالای احتمالیم باشه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیرم دکترت کیه؟؟؟دکتر خوب سراغ دارین؟؟ میخوام اگه انتقالم منفی شد فقط یک ماه دیگه شانسمو با محرکها ...

عزیزم میزنمتا!!!!

این فکرا چیه؟

ای وای هفته دیگه نوبت دکتر دارم ب نظرت تا اون موقع دیره؟

عزیزم فکر نکنم مشکلی داشته باشی من احتیاطا گفتم چک کنی....

میتونی اگه فکرت آروم نمیگیره یه تست ادرار بدی....

ممنون جواب دادن گفتن نزن. شرمنده ک زیاد سوال میکنم کسی نیس ک پاسخگوی سوالای احتمالیم باشه

عزیزم اینجا برا این دور هم جمع شدیم که در صورت امکان جواب سوالانونو از تجربیات دوستان بگیریم.....

عزیرم دکترت کیه؟؟؟دکتر خوب سراغ دارین؟؟ میخوام اگه انتقالم منفی شد فقط یک ماه دیگه شانسمو با محرکها ...

دکترم رستمیه . ولی اینبار رفتم زیر نظر مددی همون دستیار رستمی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مبارکت باشه عزیزم. خدا را شکر که سالمه. ان شالله این 9 ماه را به راحتی طی میکنی

انشالله واقعا محتاج دعاهاتونم ممنون

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین

ماهرخ جون ازمایش ندادی مگه ؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹