2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
هی خواهر کفرم در اومده بود با خودم میگفتم بخوردم باز بشه بیاد 😰الان خودم هم نگرانم بخاطر خرابکاریم ...

الهامی جون من که از بس معذرت میخوام تهوع داشتم دیروز فک کنم نی نی ها ولم کردن😭😭😭 توروخدا برام دعا کنین...دیروز خیلی به بدنم فشار اومد

الهامی جون من که از بس معذرت میخوام تهوع داشتم دیروز فک کنم نی نی ها ولم کردن😭😭😭 توروخدا برام دعا ...

عزیزم اون وروجکا بیدی نیستن به این بادا بلرزن.....

نگران نکم خودتو.....

حالشون خوب خوبه ...  

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست عزیز رنج استرادیول رو تو آزمایش ت زده بالاتر از رنج نرمال؟ چرا این آزمایش رو دادی؟ پریودت منظ ...

من فردا ای یو ای دارم این آز قبل از تزریق هاچ سی جی بود..خودم نمیدونم چرا دکتر مینویسه همین 60 تومن شد!.....

اره استرادیول خیلی بیشتر از رنج هست.....

نه من جز  ذخیره 1.4 دیگه هیچکدوم از اون مشکلایی که گفتی رو نداشتم.....

حالا این بالا بودنش اثر بد داره.....؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دوستای گلم دیدم امروز خبرای خوب بود دلم نیومد ازتون این درخواستو بکنم.... منتظر شدم ساعت ۱۲ رو رد ک ...

خدا روحشو شاد کنه......شاد شاد....خیلی سخته عزیزی رو از دست دادن.....

انشاله خدا بیشتر از قبل هواتو داشته باشه تو شرایط سخت آنا جون .

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنون عزیزم ان شاء ا... قدم پسرم برای اعضای گروه هم خوب باشه و نی نی ها یکی یکی بیان تو دل مامانهاش ...

انشاله هر لحظه که میگذره پسرت سبز سبز بشه برات و صالح و سالم باشه.....همین که خودش اومده بهترین قدم بوده.......باور کن حتی برای ما.......

انشاله خدا دامن هرکس که بچه میخواد رو سبز کنه.....

بچه ها من قبلنم گفتم نمیدونم یادتونه یا نه ولی دفاع پایان نامم مونده تاریخ دقیقشم هنوز مشخص نیست یعن ...

انشاله همه چی بدون تداخل جلو میره.....هم مامان خوبی باید باشی هم دانشجوی خوب یادت نره.!

حالا چی میخونی؟🤔

الهامی جون من که از بس معذرت میخوام تهوع داشتم دیروز فک کنم نی نی ها ولم کردن😭😭😭 توروخدا برام دعا ...

خواهر گلم نبینم این حرفو بزنی.... خدا رو قبول داشته باش از صمیم قلب.....خودش میده خودشم حافظشه انشاله چسبیدن به دیوارای لونشون

سرکلاژ چطوره؟ با بیهوشی انجام میشه؟ سرویکس چند بود که سرکلاژ کردین؟

رویا خوبی؟ نینی خوبه؟

هنوز در جوار امام رضایی،؟

من فردا ای یو ای دارم این آز قبل از تزریق هاچ سی جی بود..خودم نمیدونم چرا دکتر مینویسه همین 60 تومن ...

عزیزم این آزمایش استرادیول ربط ب ضخامت آندومتر داره ؟ ضخامت رحمت تو سونو چن زده ؟ امروز رفتی ب ای یو ای از دکتر سوال میگیری ک این آزمایش استرادیول مربوط ب ضخامت رحم میشه ؟ یعنی اینکه استرادیول تو تخمک گذاری بالاست بالطبع اون ضخامت هم بالاس ؟ لطفا سوال کنین و خبرم بدین 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

خاکستری# الهی شکر همه چی عالیه..    خیالت راحت شدا.....

تو که پانکچر کردی؟باز هر تخمدانت 15 تا فولی داره!!!!!!!🤔یا من بد برداشت کردم🤔

عزیزم این آزمایش استرادیول ربط ب ضخامت آندومتر داره ؟ ضخامت رحمت تو سونو چن زده ؟ امروز رفتی ب ای یو ...

عزیزم ضخامتم 8 بود......من فردا دکتر دارم 

خدا رو دوست دارم بخاطر همه داده ها و نداده هاش......

دیروز تو اتاق دکتر یه خانمی دو بار انتقالش عقب افتاده بود چون ضخامت رحمش در روز 13بیشتر از 6 نمیشد......خیلی ناراحت بود خیلی......یواش طوری که دکتر متوجه نشه بهش گفتم تا میتونی لوبیا سبز بخور😅

عزیزم ضخامتم 8 بود......من فردا دکتر دارم 

خوبه خدا را شکر . این آزمایش استرادیول ب ضخامت رحم ربط داره . روز چندم پری سونو شدین ؟ براتون دعا میکنم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود