2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046945 بازدید | 684566 پست

بچه ها من یه ماه دیگه انتقال دارم.بنظرتون برم ازمایشای ایمنی انعقادی رو بدم؟توی شهر خودمون نیست این ازمایشا.الان این دکتر طب سنتی هم گفت ویتامین b12 جذب بدنت نمیشه یه همچین چیزی.حالا موندم برم این ازمایشارو بدم یا نیازی نیست؟اصلا برای انتقال اول مینویسن برام؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گلم مگه شما باردار نیستی؟؟ 

عزیزم چرا خدارو شکر باردارن فقط متاسفانه یکی از قلاشون سقط شدن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باردارم عزیزم  دوتا ساک داشتم یکی کوچیک یکی بزرگ  کوچیکه دفع شد با خون ریزی هفته پیش😭 ...

عزیزم من دو ماه داشتم نگران نباش....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره عزیزم مثبت شدم 

هنوز سرنو نرفتی؟

درسته؟

عزیزم دردات در چه حدن؟

به دکترت گفتی؟

بچه ها من یه ماه دیگه انتقال دارم.بنظرتون برم ازمایشای ایمنی انعقادی رو بدم؟توی شهر خودمون نیست این ...

عزیزم نوشتنشو والا بعید میدونم راحت بنویسن....

عزیزم اگه یه ماه دیگه انتقالته خوب بعید میدونم تا بخوایی انجام بدیو جوابش دستت برسه به دردت بخوره.....

اما در کل من جات بودم انجامشون میدادم بعد به شروع سیکل فکر میکردم.....

ولی اگه انتقالت قطعیه بیخبالش شو و فکرتو درگیر نکم.....

بخدا زد نابودم کرد.گفت‌خونرسانی از ناف به پایینت نمیشه!گفت روده ی کوچیکت تاب برداشته.اعضای بدنت داره ...

وای خدایا😂😂😂یارو دیووونه ایی چیزی بوده😂😂😂اعضای بدنت داره از کار میفته رو از کجاش دراورده😂😂😂خیلی خندیدم دختر....باز دکتر طب سنتی که من رفتم پیشش تخصصش مثه این در همه زمینه ها نبود...هی گرمی سردی میداد...گرمی زیاد میداد گرمیم میکرد بعد سردی میداد...چه داروهای بدمزه ایی گرفتیم با همسرم خوردیم...گفته بوده باید گرده نخل بریم توی یه روستا توی کرمان پیدا کنیم بخوریم...با بدبختی پیدا کردیم روزی دو قاشق میخوردیم...من که گریه میکردم ولی با جدددیت تمام میخوردم😂😂😂وای این دکترای گیاهی واقعا از هر 1میلیونشون یکیشون عاقل درمیاد

بچه ها من یه ماه دیگه انتقال دارم.بنظرتون برم ازمایشای ایمنی انعقادی رو بدم؟توی شهر خودمون نیست این ...

وای اخه چطوری از حرف این ادم استرس گرفتییییی😕😕😕😕توروخدا بس کن دختر....فقط بخند بهش

من به دکتر گفتم برام چسب جنین و ازمایش ایمنی و اینا بده قبل انتقال گفت اصلا قبل انتقال اول این چیزارو نمیدن...منم گفتم بیخیال

بچه ها ولی نمیدونم از حرفش استرس گرفتم و تلقین میکنم یا واقعا دلدرد دارم.میگم‌نکنه کیست و عفونت دارم ...

استرس نگیر هیچیت نیست. تازه اگه هم کیست باشه همون فولی های باقیمونده از پانکچره که با پری دفع میشه 

منم ماه بعد پانکچر سونو شدم گفت پر کیست ریز هست هر دو طرف یکی یه دونه درشت هم هر طرف داشتم😀 همش با پری بعدی دفع شد.

وای اخه چطوری از حرف این ادم استرس گرفتییییی😕😕😕😕توروخدا بس کن دختر....فقط بخند بهش من به دکتر گ ...

به منم دقیقا همینو گفتن!

البته من با نظر انا جون موافقم که اگه قراره چیزی باشه ادم از همون اول بفهمه حالا یه هزینه ازمایشم بده تا اینکه بعد از چند بار تلاش و هزینه متوجه مشکل شه

ولی خب وقتی روتین اکثر جاها همینه و ازمایش نمی نویسن از اون اول ادم چرا الکی حرص و جوش بخوره😊 مثبت فکر کنیم که به امید خدا مشکلی نیست

سلام خوشگلا🌸🌻🍃🍀 من اومدم باز😁 بچه ها من دور هاله سینم پوسته پوسته شده دلم میخاد بکنمشون..😐 م ...

دختر😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

دختر باور کن اگه 4 تاش نچسپیده باشه بهت قول میدم سه تاش حتما حتما دارن لونه درست میکنند.......

آخ جونمئییییییییییییییییی🤗🤗🤗🤗🤗

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دوستان من بد جور سرماخوردم از فردا هم امپولهای سوپرفکتم رو میزنم زنگ زدم دکتر گفت با بخور مایعات گرم ...

عزیزم من تاثیر خوردن اب  لیموشیرین کبابی رو بچشم دیدم شما هم بخور انشاله خوب بشی....

لیمو شیرین رو روی زیر دیگی رو گاز بزار ...بزار کباب بشه بعد از کباب شدن یه کوچولو از داغی افتاد آبش رو بگیر بخور...انشاله خوب میشی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

وای مردم از این دکتر علفی بوده نه دکتر طب سنتی😂حواست باشه طبعت رو اشتباه نگفته باشه واقعا به هیچ حرفش اعتماد نکن خواهر برای شناسایی طبعت اگه میتونی برو پیش یکی دیگه...

وای اخه چطوری از حرف این ادم استرس گرفتییییی😕😕😕😕توروخدا بس کن دختر....فقط بخند بهش من به دکتر گ ...

نینی های شما چطورن..؟.....ایشاله خوش خبر باشی زود زود

وای مردم از این دکتر علفی بوده نه دکتر طب سنتی😂حواست باشه طبعت رو اشتباه نگفته باشه واقعا به هیچ حر ...

خواهر‌ من اینجا هیچی پیدا نمیشه که.مثلا این کارش خوبه تازه.ولی من قبل از اینکه برم به بابام گفتم میخوام برم پیشش.گفت از الان بهت بگم این ادم زیاد حرف میزنه و چرت میگه.توجه نکنیا😐😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم