2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خلاصه اینکه به هر دکتر طب سنتی اعتماد نکنید.مامانم گفت سری قبل من و چندنفر دیگه اومدیم پیشش به هممون ...

دوسال از وقت و پول منو همین دکترای طب سنتی به باد دادن...اصلااااااا من بهشون اعتقادی ندارم....چرتو پرت گفته بهت شک نکن

زی زی جونم امیدت به خدا باشه عزیزم، انشالله عملت خوب باشه و‌ لوله هاتم سالم، بعدشم پانکچر میکنی و چن ...

ممنون نیلا جون من ۸تا جنین دارم فقط نگرانم...

انشاءالله خبر مامان شدن شما و همه بچه های تایپیک😘😘

خدا جونم شکرت...
رويا جان سلام خوبي؟ني ني خوبه؟رفتي غربالگري عزيزم

سلام عزیزم. خوبم خدا رو شکر. دیگه اگه درد نداشته باشم اون روز برام غیر عادیه😁 میگم خدایا یعنی چی شده که درد ندارم😄

غربالگری رفتم خدا رو شکر سونو خوب بود. جواب آزمایش رو هم امروز گرفتم. اوره و ویتامین دی در حد فقدان بود. بقیه موارد خوب بود

اچ سی جی آزاد ۱۸

Ppapa هم ۴۷۰۰ 

حالا نمیدونم این اعداد خوبن یا بد

من هنوز لک بینی دارم از سقط ی قلم چیکار باید بکنم واقعا کلافه شدم ۴ روز شد 😭😭😭😭😭😭😭

فدات شم پوستت رو کلفت کن.... من هنوز اون قل دیگه دفع نشده نزدیک یک ماهه خونریزی و لکه بینی دارم... ۴ روز که خوبه.... تازه من با خودم کنار اومدم تا آخر ۹ ماه وضع من همینه باید باهاش کنار بیام

نیمه پر رو ببین که فقط لکه بینی داری و خداروشکر برای اون قل دیگه مشکلی پیش نیومده

بچه ها من یه خطایی کردم رفتم دکتر طب سنتی زد منو له‌ کرد.یعنی‌زخمیم کرد با حرفاش😂😂😂 گفت‌ کلکسیون ...

به حرفاش توجه نکن! همین که طبعتو فهمیدی خوبه

بعضی از این دکترای طب سنتی برای اینکه بگن کارشون خیلی درسته سعی می کنن هرچی عیب و بیماری هست برات بتراش که بگن تو اینا رو داشتی و طب جدید ازش سر در نمی اورده ولی من الان فهمیدم!!!

انا قبل تخمک کشی هم ضرر داره؟! روی کیفیت تخمک تاثیر بد میزاره؟ اگه فقط صورت رو بگیریم بالای سرش؟&nbs ...

والا من استفاده نکردم....

تو بارداری که جرات ندارم از اینکارا بکنم.....

اما غیر اونم من شخصا جرات اینکارارو ندارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com