2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
یا منتظر ویزیتت شو یا همونجا یه دکتر زنان برو چک کنه فقط سر خود اصلا کاری نکن!!!!!

الان  رفتم دکتر نیومده بود ماما بود گفت من نمیتونم  کاری کنم باید دکتر ببینت ،  منم برگشتم خونه گفتم تا دوشنبه برم پیش دکتر خودم دیگه پناه برخدا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم تو رو خدا سر خود کاری نکن..... اگه دلت آروم نمیگیره برو دکتر ببین چی میگه..... اگه نیاز به ش ...

نه دیگه غلت میکنم سرخود کاری کنم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا ب حق فاطمه زهرا سریع بار اول جواب بگیری

خیلی خوشحال شدم بی بی چکتو دیدم،😍خداروشکر التماس دعا

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
انا جون اگه عفونت و زخم رحم داشته باشی حتما باید درمان بشه واسه انتقال ؟

عزیزم‌ من زخم‌داشتم سه تا، ولی هم دکتر زنانم هم‌دکتر متخصص لاپرا و اندومتریوز بهم گفتند با همونا هم میتونی باردار بشی و مشکلی برا انتقال نداره، البته بازم بستگی به دکترت داره و اینکه زخمهات کجاها و تا چه حدی باشن

سلام دوستان خوبم  علت لكه بينى ام مشخص شد هماتوم پشت جفت ام دارم اندازه اش ٩mm*٣١ هست&nb ...

عزیزم من هماتومم بزرگ تر بود ۳۸ در ۱۷ و هفته نه بودم تازه 

کلی هم خونریزی کردم اما خداروشکر به تدریج جذب شد

نگران نباش با استراحت جذب میشه یه مقدارشم به صورت لکه بینی دفع میشه

خدایا شکرت

سلام مامانااا

بچه ها کسی امروز آزمایش بتا نداشته؟ان شاالله‌ هرکی انتقال داده مثبت شه.هرکی مثبت شده هم نی نیشو به سلامت بغل بگیره

هرکی منتظره بره توی سیکل و انتقال بده هم هرچه زودتر خبر مامان شدنشو بده😍خودم احتمالا انتقالم بیفته وسطای بهمن.اگه پری اذیت نکنه و شیک و مجلسی تشریف بیاره😐

راستی از الهامی‌ و مادر ۸۸ خبری نیست؟تو فکرشونممممم

ان شاالله حالشون خوب باشه.لاله جون هم اصلا بعد زایمان نتونست بیاد سر بزنه.امیدوارم حال گل پسرش خوب خوب باشه😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام،راهنمایی😐

من ال دیم تموم شد و اون قرصای سفید ک آهنه و ادامه ای دی هست رو دارم میخورم و روز ۱۸وقت سونو دارم ،یادمه دکتر گفت روزی ک میخوای بیای سونو امپول سوپرفکتتو نزن

توی بروشور توضیحاتی ک بهم دادن هم نوشته درحاص مصرف امپول سوپرفکت پریود شدین امپول رو تا ۱۴روز ادامه دهیدودر روز ۱۵تزریق برا سونوگرافی بیاید که من ۱۸این ماه میرم.

چرا نوشته روز۱۵تزریق مگه ۱۵هم باید بزنم؟درضمن توی یکی از تبصره ها نوشته تا زمان تزریق hcgبه هیچ عنوان سوپرفکت و یا گونادوترپین تزریقی قطع نشه

من روزی ک میرم سونو نزنم امپولو قطع کردن نیست؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
نه همون دو روز بوده فقط بعد اون گفتم خشک نشه از روغن حیوانی چربش کردم 

وای خدا چی بگم بهت؟

روغن حیوانیم زدی؟

گریس کاریم میکردی تکمیل بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها سیکل میکرو خیلی طولانی و سخته؟؟؟

عزیزم هدف چون شیرین سختی راه برامون راحت میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها گر گرفتگی بعد از ۹ روز از آمپول پروژسترون طبیعیه؟

پادرد و سردرد؟نکنه کیست دارم؟بیبی چک دقیق گذاشتم منفی بود

پس چرا پریودم نمیاد

۵۰ روز پیش با قرص پروژسترون ۳ ۴ روزه پری اومد

السلام علی الحسین💖
آنا جون من دوباره استرس اومده سراغم 😭😭به نظرت بدون لوله هم میشه پانکچر کرد؟؟؟😔😔 خدایا خودت بهم ...

ربطی به لوله نداره.....

اینجا بدون لوله هم دوستان پانکچر داشتن.....