2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون من برادر شوهرم و دایی شوهرم ازواسپرمی هستن از نوع انسدادی امکان داره همسر منم انسدادی باشه؟چون رفتیم دکتر سونو داد واریکوسل نداشت و هورموناشم نرمال بود.فقط دو راه مونده یا انسدادیه یا اینکه کلا اسپرم تولید نمیکنه.این نگرانم کرده

ینی من هرروز بین ۷:۱۵تا ۷:۲۵دقیقه زدم مثلا یروز ۷:۱۵یروز ۷:۲۵یروز ۷:۲۰موردی نداشته؟

نه غزیزم اصلا موردد نداره....

یه ربع نیم ساعت اصلا تاثیری نداره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ن عزیزم دارم ال دی مصرف میکنم امروز روز 16 دوره امه.میگم شاید هورمونام قاطی شده

نگران نباش چیزی نیست.....

در ضمن یادت نیست منم ویزان میخوردم؟

اما باردار بودم.....

هیچ غیر ممکنی وجود نداره عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من برادر شوهرم و دایی شوهرم ازواسپرمی هستن از نوع انسدادی امکان داره همسر منم انسدادی باشه؟چ ...

عزیزم خیلی از این مشکلات ارثی هستن ممکنه برا شوهر شمام ارثی باشه و مثل برادرشون انسدادی باشه امکانش زیاده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خسته شدم از دکترایی که زورشون میادحرف بزنن زورشون میاد حرفتو بشنون و همه چیرو نمیگن خسته شدم از خودم ...

به خاطر یه ربع بیست دقیقه دخمل خوب انقدر ودتو داغون نکن واقعا تاثیر نداره.....

نگران نباش چیزی نیست..... در ضمن یادت نیست منم ویزان میخوردم؟ اما باردار بودم..... هیچ غیر ممکنی ...

چشم ممنونم عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بچه ها چرب کردن زیر شکم و ناحیه تخمدانها با روغن سیاه دانه روزای قبل انتقال تاثیر مثبتی داره؟ یا دیر ...

والا دوستان انجام میدادن.....

من کلا ترجیحا وقتی وارد سیکل شدم وارد این بحثها نشدم.....

با شال کمر بستن و تغذیه مناسب بدنمو گرم کردم.....

انا جون من برادر شوهرم و دایی شوهرم ازواسپرمی هستن از نوع انسدادی امکان داره همسر منم انسدادی باشه؟چ ...

عزیزم احتمال انسدادی بودنش بیشتره تو + فکر کن....

انشالله که اسپرم داره.....

نتیجه بررسی معلوم نشده؟

خوب بلاست میگن خوبه.. هر چند من برام فرقی نداره.. بزارنش تو رحم خودم بلاستش میکنم😁😁🤗😍

مامان اينده سلام خوبي؟ يه سوالي داشتم از خدمتتون، چند روز بعد از قطع انوكسا و اسپرين ميترميم ازمايشات انعقادي رو بديم؟؟ شما تهران دادين؟

...
مامان اينده سلام خوبي؟ يه سوالي داشتم از خدمتتون، چند روز بعد از قطع انوكسا و اسپرين ميترميم ازمايشا ...

عزیزم دو هفته لااقل....