2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046908 بازدید | 684565 پست
انا جان .ا الان سونو هایی که انجام ادن نگفته بودن تخم دان های ضعیفی دارم.توی پانکچر هم 21 فولیکول دا ...

ذخیره پایین چه ربطی به متفورمین داره؟

من متوجه نمیشم ارتباطشونو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  من امروز ویزیت مجدد‌ شدم پیش دکتر پادمهر، جواب سونو و‌ازمایشهایی که برام‌نوشته بود رو‌دی ...

خدارو شکر عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت انشالله

عزیز دلم آخه چرا؟

من این همه تاکید دارم رو دولا راست نشدن.....

حتما قسمت نبوده دیگه خودتو سرزنش نکن.....

خدا دردونتو برات حفظ کنه.....

سلام ..تو روزای انتقال میشه ترشح نداشت ولی مثبت شد؟؟کسی بوده ترشح نداشته باشه ولی باردار بشه؟؟؟

بله عزیزم.....

چون سیکلها با هورمونتراپی همراهه خیلی نمیشه رو این چیزا زوم کرد.....

من الان از دکتر میام گفت که حتما آمینو هرچی اصرار کردم گفت نه این مطمئنه. حالا این دکتر کارش همین نم ...

عزیزم هگخدا دردونتو حفظ کنه و خیالتم راحت کنه....

این جواب پاتالوژی هیستروسکوپی من ایا مشخص سپتوم داشتم

عزیزم من سر در نمیارم از گزارشش.....

سلام دوستان⁦❤️⁩ خیلی دلم براتون تنگ شده... امیدوارم حال همه خوب باشه  خیلی از مرحله پرتم.... ...

عزیزم کجا بودی؟

خیلی به فکرت بودم....

خدارو شکر بهترین انشالله.....

سلام خوبین من ممکن هماتومم از بین بره دوهفته پبش خونریزی کردم هماتومم ۷ بود الان دل درد دارم . با می ...

بستگی داره....

مال من تا غربالگری اول رفع شد....

ثمین چطوری؟کی آزمایش داری؟برات دعامیکنم

عزیزم من شنبه آز دادم خواهر و منفی شدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام اناجون  خوبی عزیزم،،،بهتون گفتم که عسل وزاج وروغن زیتون تزریق کردم واسه پولیپم امروز رفتم ...

والا چی بگم؟

انشالله چیزی نیست اما خواهشا دیگه از اینکارا نکن.....

عزیز دلم آخه چرا؟ من این همه تاکید دارم رو دولا راست نشدن..... حتما قسمت نبوده دیگه خودتو سرزنش نک ...

اشتباه کردم 

خدا منو ببخشه ☹️قربونه محبتت😍

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
عزیزم آب کلا زیاد بخور.... اگه بهتر نشدی به دکترت بگو شاید آسپرین بده.... احتمال داره به خاطر بالا ...

مرسی از مهربونیت که جواب میدی 

قرص آ اس آ میخورم ذخیره تخمدانمم اخرای سیکلم آزمایش دادم2.6 بود اب میخورم

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤