2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم شما بودید مثبت شده بود ؟ تبریک میگم  استراحت مطلق بودی   خودت کاراهای خونه رو انج ...

سلام هفته اول فقط واسه دستشویی و نماز پامیشدم استراحتم خوب بود اما بعدش رفتم سر کار نه کار خونه نمیکنم اصلا ممنون 

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما باید ال دی بخوریم؟یک دوره میدن معمولا یا بستگی به شرایط داره؟

به من ندادن ال دی 

همین دوتا امپول دادن روزانه بزنم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم در کل شرایط همسرت برا میکرو خوله.... انشاءالله خیلی زود جواب میگیرین.....

انا جون خود مرکز میگه آی یو آی کن اول،ولی من احتمال موفقیتش هم بیست درصده😢من اصلا دلم نمیخواد برم مرکز ناباروری....شاید خیلی زوده...نمیدونم...دوسال اقدام کردیم نشد اما شاید باید صبرمیکردم

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹
هي خواهر جواب ازمايشم شد ٢/٢ اگه مثبت بود حتما بي بي نشون ميداد

چی بکم والا حالتو کاملا درک میکنم متاسفم فقط 

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین
عزیزم من جوابتو دادم ولی خوب با تاخیر..... من کلا دوستان میدونن روالم اینه آنلاین بشم از آخرین پستی ...

فداتشم😘

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹
فعلا شوهرم باید بره سونوگرافی تا ببینیم مشکل از کجاست بعدش بریم مرکز ناباروری

اول برو مرکز .اونا خودشون ازمایش  برا خودت شوهرت مینویسن 

دکتر ارولوژی هم خودشون دارن یا معرفی میکنن بری بیرون 

چند ساله مگه بچه دار نشیدین . قبلا ازمایش هم دادین یانه ؟

در مورد الکارنتین مایع هم یه مشورتی بکن با دکتر همسرت.... ظاهرا بهتر جواب میده.... برا همسر من تحر ...

ایندفعه که برم میپرسم...البته ادم میترسه باهاش حرف بزنه😶😑

به من ندادن ال دی  همین دوتا امپول دادن روزانه بزنم

پس بستگی داره به شرایط...شما کدوم مرکز رفتی؟الان کدوم مرحله ای؟

من پرسیدم  گفتن هیچ رژیم غذایی نداشته باش فقط داروهات  ولی من سرخود سیاهدونه میزنم زیر شک ...

منم هر شب شکمم ماساز میدم اخه رحمم سرده نمیخوام سرد بمونه انتقال بدم

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
پس بستگی داره به شرایط...شما کدوم مرکز رفتی؟الان کدوم مرحله ای؟

من شهرستانم عزیزم 

اول یبار رفتم برام ازمایش هورمونی برا خودم  و برا شوهرم نوشت 

هفته قبل رفتم سونو داخلی دادم گفتتن تنبلی تخمدان داری ولی با دارو حل میشه ولی شوهرت خیلی ضعیفه و فقط با کاشت میتونی باردار بشی

دیگه از همون روز امپول منوپر و گونال دارم میزنم دوباره پنج شنبه برم سونو ببینم چی میشه