2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سعی کن فقط لبنیات کم چرب و پاستوریزه بخوری 

آره نخوردم..

به همسرم گفتم شیر کم چرب از این بطری ها و پاکت ها بخره.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزيزم 4 تا جنين برات انتقال دادن؟

آره عزیزم🌻

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جون دلم....معلومه که غم ندارن❤❤مامان به این خوبی...حسابی چسبیدن بهت ولتم نمیکنن😍😘😘😘

فدات.

تو انتقال دادی؟؟؟

من امروز۱۴روزه کهiuiکردم دکترم گفت شنبه آینده تست بزنم ببینم مثبته ی نه.ازصبح هم زیرشکمم وکمرم دردمی ...

معمولا یه هفته ده روز بعد میاد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانمها میشه لطف کنین ازمایش هایی که اناجون دسته بندی کرده بودن بزارید پیداشون نمیکنم 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم به گفته دکترم مشکلی ندارم بجز ذخیره پایین،من اصلا تاحالا باردارنشدم میخوام بدونم کسی ک باردارنمی ...

عزیزم من سقط نداشتم ولی بعد دو تا منفی دکترم لیستی که همیشه میذارمو واسمون نوشت....

منم عکس رنگی و اینا انجام دادم همه چی خوب بود خداروشکر پانکچر ک نکردم تاحالا،و اندومتر سه خطی ینی چی ...

یکی از مشخصات ضخامت آندومتره....

تری لاین یعنی دو لایه باشه اگه اشتباه نکنم.....

پي آر پي چيه؟

عزیزم خونتو میگیرن، یه کارایی روش انجام میدن، بعد به رحمت تزریق میکنن....

من خيلي استرس تشكيل قلب جنينامو دارم😞

همش ب همه ميگم مثبت باشين خودم نمبدونم چرا اينجوزي شدم ☹️

ازينورم حالت تهوّع بيچارم كرده 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
من خيلي استرس تشكيل قلب جنينامو دارم😞 همش ب همه ميگم مثبت باشين خودم نمبدونم چرا اينجوزي شدم ☹️ ا ...

به نظر من حالت تهوع نشونه ی خیلی خوبیه نگران نباش عزیزم قطعا قلبشون میتپه برات

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من خيلي استرس تشكيل قلب جنينامو دارم😞 همش ب همه ميگم مثبت باشين خودم نمبدونم چرا اينجوزي شدم ☹️ ا ...

گلصحرا شما كه تهوّع بيچارتون كرده خيالتون راحت باشه پس قلب تشكيل شده💕ميگن علائم داشته باشي يعني روال عادي داره طي ميشه،،، البته برعكسش صادق نيست،، يعني نميشه گفت علائم نباشه زبونم لال خطريه،، نه اصلا، خيليا بي علائم هستن بدون هيچ مشكلي ولي اينم ميگن كه يكي كه علائم شديد بارداري رو داره يعني همه چي سرجاشه الحمدلله😉🌺

...
ممنونم از پاسخت تبسم عزيز🌹💕💕 كجاست دكتر چوبساز؟ وقتي ميره سفر كاراشو كي ادامه ميده؟

گلم من کرمانشاه هستم یکشنبه تا سه شنبه کرمانشاهه و چهارشنبه ها مطب تهران ، وقتی نیست دکتر پریسا خاوران کارهاشو انجام میده، کانالشم اینه @drchoobsaz

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
تبسم عزيز خيلي ازت ممنونم، خيلي خوشحالم كه اينجا دوستاني هستن كه به فشاراي روحي آدم هم اهميت ميدن و ...

بله واقعا اینجا دوستای خوبی هستن منم روزی که داروهای ای وی اف رو گرفتم انقدر گریه کردم و عصبی بودم از حجم زیاد داروها که میخواستم از شیشه ماشین پرتشون کنم خیابون ، شب اومدم اینجا خیلی از دوستان همدردی کردن و خواهرانه ارومم کردن واقعا همون حرفها باعث شد از فردا انگیزم بیشتر شه ، ولی واقعا کسی که این وسطخیلی متضرر میشه هم روحش هم جسمش ماها هستیم پس بهتره با خودمون مهربون تر باشیم ، حتی اگرم به دلت افتاده زبونم لال باردار نیستی فکرهای منفی رو دور کن سخته ولی باید تمرین کرد 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
خانم ها لیست ازمایش های سی دی مارکر ها میفرستید؟ لیست ازمایش ها رو نمیتونم پیدا کنم 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.