2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
نه هنوز نشون دکتر هم ندادم .نمیدونم چی بچیه یعنی با دارو خودردن پایین میاد؟؟؟ اینجا کسی بوده ک این ...

عزیرم خوب با اصلاح سبک تغذیه و زندگی و رعایت بحث خنکی و مصرف مکملهای مناسب میتونه تا حدی بهتر بشه اما اخیرا شنیدم کسایی که دی اف آی بالا دارن از طریق بیوپستی مستقیم از ب ی ض ه اسپرم میگیرن.....

انگاری اینطوری جواب بهتری میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عب نداره منم نداشتم 

شما باردار شدی؟روزچندم ازمایش دادی

من بعد عمل هایپر شدم الان سه ماه بعد عمله ک انتقال دادم

دفعه اولمه

سه تا برام گذاشتن

اما انگار اینجا برای خیلیا دفعه اول نگرفته

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما باردار شدی؟روزچندم ازمایش دادی من بعد عمل هایپر شدم الان سه ماه بعد عمله ک انتقال دادم دفعه او ...

بله باردارم دوقلو 

روز ١٤ ازمايش دادم ١٢٠٠ روز ١٦ ٣٧٣٠

منم دو ماه بعد پانكچر رفتم انتقال

دفعه دوم گرف

من نظرم اينه از قصد يكاري ميكنن انگار نگيره احساس ميكنم يني نميدونم انشالله برا شما ميگيره 

نگرفتم اصلنننننن خودتو نباز وقت زياده

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
ياس بانو نگو كه خيلي دچار عذاب وجدان شدم😭 سه روز كاااامل درازكش بودم فقط براي دستشويي و غذا مينشست ...

عزیزم نه بابا این حرفها نیست....

من که غیر سه چهار روز اول بقیه روزا مارهای خونه رو هم خودم کردم....

یعنی در حد غذای دو نفره و بعضا ظرفهارو اگه زیاد نبودنم میشستم، فقط جارو کلا نزدم.....

حتی گردگیری هم میکردم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه بچه ها من خیلی خوشحالم گفتم بیام به شماهم بگم. همسرمو هفته پیش گفتم دوباره بره آز بده ...

خدارو شکر عزیزم.....

سلام بچه ها نصف شب همگی بخیر  میگم من یکشنبه هفته پیش انتقال داشتم  امروزم موعد پریودم ب ...

عزیزم خوب معمولا تا وقتی پروژسترون داری پریود نمیشی....

اما خوب شما ایشالله مامانی.....

بله باردارم دوقلو  روز ١٤ ازمايش دادم ١٢٠٠ روز ١٦ ٣٧٣٠ منم دو ماه بعد پانكچر رفتم انتقال دفع ...

اخه انقدر دارو امپول استفاده میکنم دلم میسوزه برای بدنم که اینهمه اذیته

دوس دارم حالا ک دفعه اوله و اینهمه دارو استفاده کردم حداقل جواب بگیرم

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
عزیزم  من یادمه توهمین تاپیک یه مامان داشتیم که یه بچه کوچیک داشت که مجبوربود ازاون نگه داری کن ...

مامان آیدین بود عزیزم....

که بعدا یکیو ریداکت کرد و دوقلوهاشو به سلامتی بغل کرد....

اخه انقدر دارو امپول استفاده میکنم دلم میسوزه برای بدنم که اینهمه اذیته دوس دارم حالا ک دفعه اوله و ...

من ك داغونم ولي واقعا چاره چيه 😞

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
سلام آیدا جون داروهاتو ادامه بده بازم صبر کن برو پیش دکتر خودت سونو کنه انشالله مشکلی نیست &nbs ...

دکتر خودم سنو کرد

من را پیش یک رادیولوژیست دیگه هم فرسااد. دوتاشون همین را گفتن که ۴ هفته هست