2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
خیلی بی وجدان باشن اگر این کارو کنن ولی دکترای خیلی خوبمونم بستری نمیکنن...حتی هانا جون که ایران نیس ...

اصلا و ابدا سخت نمى گيرن حتى بعد انتقال ٥ دقيقه هم نخوابيدم گفتن بلند شو لباساتو بپوش و برو زندگى عاديتو داشته باش و واقعا هم به حرفشون رسيدم كه بخواد بگيره و بمونه اصلا به استراحت مطلق اينا نيست فقط آرامش آرامش آرامش 

يعنى بى خيال همه چى و بهتره فراموش كنيم كه انتقالى هم انجام شده.همين و بس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@تورک_آنا    آنا جون من شدیدا درد پریودی دارم چیکار کنم امروز روز چهارم انتقالم بوده..شیافم جذب نشد نتونستم دراز بکشم سریع ریخت بیرون..ولی ترسیدم شیاف بزارم کم و زیاد بشه یوقت بعد باعث لگه بینی بشه...تا نوبت بعدی شیافم وشش ساعت مونده چیکار کنم؟؟خاک بر سر شدم😔

فك ميكنم بايد بيشتر احتياط ميكردم، نه همسرم بلد نيس متاسفانه، ولي خب خدا رو هزار بار شكر دو سه تا در ...

چرا 12 چه زود برات آز نوشته، ولی خوبه زود از حالت انتظار در میای، منم این ماه تخمک کشی دارم، امیدوارم بعدشم انتقال باشه😍

ثمين جون واقعا متاسفم، لال شدم و نميدونم چي بگم. ولي به نظرم بهترين كار رو ميكني كه ميخواي يه مدت هم ...

سوگل جان يعني شمام قبل از اون بارداري طبيعيتون سه بار منفي شده بودين؟؟ اونوقت مجدد پانكچر كردين كه قبل از انتقالش طبيعي باردار شدين؟

...
سوگل جان يعني شمام قبل از اون بارداري طبيعيتون سه بار منفي شده بودين؟؟ اونوقت مجدد پانكچر كردين كه ق ...

عزيزم قبلا هم نوشتم، من و همسرم تقريبا مشكل خاصي نداشتيم، من كمي تنبلي، همسرم دي اف اي تقريبا بالا، ولي باردار هم نميشدم، بدترين حالت از نظر دكترا ناباروري بدون علته، من سه بار اي يو اي منفي شدم، بعد رفتم توي سيكل اي وي اف و جريانات بعدش رو كه ميدونين. 

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
انشاله تا اون موقع پرئود نشی و مثبت بشه..... دیگه حتمی اگر تا اون روز پرئود نشی مثبته..... من نمید ...

انشالله .منم نمیدونم چرا انقدر دیرتازه بایدتست هم بزنم اگه مثبت بودبعدش آز.اولین بارهiuiمیکنم‌ ماه قبل فولیهام خیلی خوب بودبود ولی همش زیردلم وکمرم درد میکرد بهش زنگ زدم گفت تست بزن احتمال زیادمثبته منم زدم ومثبت شد روز۲۴سیکلم ولی۴روزبعدش پریودشدم اون ماه ضخامت رحمم روز۱۲سیکلم ۵بود دکترم میگفت۱۰۰٪حامله شدی جنین تشکیل شده ولی چون ضخامت رحمت کم بوده لانه گزینی نکرده .اینماه هم شیاف بهم داد

خراش  چند روز قبل انجام دادم اما پی آر پی نمیکنم  احتمالا زیاد تزریق رحمیgcsf داشته باشم ا ...

من احتمالا همون روز دوم پری خراش بدن

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
@تورک_آنا    آنا جون من شدیدا درد پریودی دارم چیکار کنم امروز روز چهارم انتقالم بوده..شیا ...

نترس عزیزم...هیچی نشده...بچه هم سرجاشه...نگران نباش...شیافتم همون 20دقیقه جذب شده به اندازه کافی

اره عزیزم برا لانه گزینی خوبه بله باردارم و دو قلو هست بار دوم انتقال مثبت شدم

خداروشکر برا ماهم دعا کن خدا حفظشون کنه ❤

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
گلم اگه قرار بود با خم شدن و عصبانيت و دست بالا بردن جنين به رحم نچسبه فكر نميكني نسل بشر نابود ميشد ...

بله واقعا منهم به همین فکر کردم ولی خوب میگن ای وی اف به هر حال با طبیعی فرق داره به بدن وارد میشه و بدن باید قبولش کنه 

خیلی بی وجدان باشن اگر این کارو کنن ولی دکترای خیلی خوبمونم بستری نمیکنن...حتی هانا جون که ایران نیس ...

خوب پس حله 

ولی خوب اخه چرا نمیشه گاهی 

کاشکی یه روشی هم ابداع میشد قشنگ جنینو میکاشتن تو رحم یعنی دیگه لانه گزینی شده بود انقدر همه استرس میگیره یا نمیگیره رو نداشتن