2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

دوستان ، من ماه پیش انتقالم منفی شد و دوم  تاریخ همیشگی پریودم بود ولی بخاطر امپولا تا رفتم قطعشون کنم پنجم پریود شدم ،حالا این ماه از پنجم درد شدید پریودی داشتم ولی دیروز قطع شد منم پریود نشدم ، با خوش باورییییی تماممم😁بی بی چک زدم امروز منفی شد ، بنظرتون دلیلش چیه ؟من همیشه منظم بودم ، پهلوهام و زیر دلمم هر وقتی درد میکنه ، یعنی اینا عوارض امپولاست؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان ، من ماه پیش انتقالم منفی شد و۲ تاریخ همیشگی پریودم بود ولی بخاطر امپولا تا رفتم قطعشون کنم۵ ...

بله رها جون عوارض امپولاست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
کی بود دکترت اینکه فقط داعوات کرده 😉😂🤣 ببین عزیزم طبق تجربیات من  اصلا نباید ادم به یه دکت ...

😂😂😂😂😂

عزیزم من چهار سال دکتر عمویی دکترم بود و میگفت هیچکاری نکن طبیعی فقط با شرایط تو!!!!!!! ذخیرم یهو افت کرد بعد از دو تا سقط.و منم زدم سیم آخر و نمیخوام اصلا برم پیشش ....

الان دو ماه هست رفتم مطب دکتر البرزی و سریع ای یو ای شروع شد ......

من فقط میدونم خدا درد داده درمونم داده و باید تلاش کرد؛؛؛؛اما جالبترینش اینه که در انتها باز تا خودش نخواد نمیشه😉😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من اگر عقل الانمو داشتم هرگز اسم میکرو رو هم قبول نمیکردم چه برسه خودشو.نمیدونم شاید زیادی خسته ام.م ...

انشاله مثبت میشی.....

اما از خدا میخوام شیرینی فراوانی به زندگیت ببخشه بعد از اینهمه سختی......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
انشاله مثبت میشی..... اما از خدا میخوام شیرینی فراوانی به زندگیت ببخشه بعد از اینهمه سختی......

الهی آمین 

الهی خدا خونه ی هیچ زنی رو بی سو و چراغ نکنه.خیلی درد داره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان جواب اومد حتما منو صداتو کن و خبر مثبت شدنو بده😘😘😘😘😘😘😘

خواهری دوستیمو قبول کن.چشم

فدای محبتت خواهری امیدوارم خدا اینبار دستمو محکم بگیره رفتم ازمایش دادم و هم اینک قلبم داره از حلقم ...

ثمین ساعت چند جواب میدن

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه