2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام دوستان بیاین بتای منفی منو تایید کنین من روز ۱۲ هم انتقال جنین ۴ روزه هستم وازمایش دادم عدد ...

عزیزدلم‌چرا منتظر نمیمونی تا روز ازمایشت خب؟!بچه هایی بودن که حتی با وجود منفی بودن دو روز بعد تکرارش‌کردن.هیچ‌چیزی غیرممکن نیست.کاش داروهاتو قطع نمیکردی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزدلم‌چرا منتظر نمیمونی تا روز ازمایشت خب؟!بچه هایی بودن که حتی با وجود منفی بودن دو روز بعد تکرار ...

راستش امیدم از دست دادم گفتم نشد دیگه الانم میدونم منفیه تا قبل جواب خیلی امیدوار بودم

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش امیدم از دست دادم گفتم نشد دیگه الانم میدونم منفیه تا قبل جواب خیلی امیدوار بودم

عزیزدلم امیدتو از دست نده.برای خدا نشد نداره که!بنظرم منتظر بمون دو روز دیگه باز ازمایش بده.ان شاالله که مثبت میشه و سوپرایز میشی ولی نهایتش اگه خدای نکرده منفی شد خیالت راحت میشه که چیزیو جا ننداختی یا نیمه تموم رها نکردی

دعا میکنم دلت شاد شه💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

ادم نمیدونه دیگه چکار کنه..دیگه چ روشی بره..من موندم پبش کدوم دکتر برم..نمیدونم پیش  همون نیکبخت برم با دکترمو عوض کنم..من ۹ جنین دیگه دارم

خانوما میشه راهنماییم کنید جواب آزمایش تیروئیدم با توجه به رنج آزمایشگاه که نرمالش 0.3 تا 5.5 جواب آ ...

عزیزم برا اقدام برا بارداری باید زیر ۲ باشه.....

عزیزم چون اوایل بارداری به خاطر اینکه جور غده تیروئید جنینم مادر میکشه مستعد کم کارتر شدنه.....

مثلا من قبل شروع سیکل و انتقال  تی اس هاشم زیر ۲ بود ولی به محض بارداری یهویی شد ۵/۵ خوب عزیزم فکر کن اگه مثل مال شما بود میخواست بشه ده.....

برا همین حتما با دکتر غدد مشورت کن.....

انشاءلله همه چی خوب پیش میره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون شما رو دیگه برای ام ار ای نفرستادن؟بچه ها رفتن برای ام ار ای سه ماه دیگه بهشون وقت دادن... ...

عزیزم نه ام آر آی نفرستادن فقط همون ابن سینا وقت سونو گرفتم و انجام دادم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اسمشو  اخه چرا یادت نمیاد؟چند سال پیش مگه بوده؟  کدومشوو خوبه؟؟    ببین اسمش فی ...

عزیزم مامی مرسان بیشتر از دو سال پیش زایمان کرده....

ولی یادمه اون زمانم تاکید میکرد رفتین بگین با فلانی میخوام سونو انجام بدم.....

عزیزم صفحه اول مراحل درمان مامی مرسان رو نگاه کن....

شاید نوشته باشم که با کی سونو میکرده....

من مبهم احمدی یا همچین چیزی یادم میاد....

اسمشو  اخه چرا یادت نمیاد؟چند سال پیش مگه بوده؟  کدومشوو خوبه؟؟    ببین اسمش فی ...

عزیزم نگاه کردم صفحه اول هنوز به ثبت اطلاعات مربوط به ان تی نرسیده بودم....

من چه خنگم پستتو کامل نخوندم آره فکر کنم همین بود....

سلام خوبین

بچه ها من از اون روز تب و لرز دارم بهم مترونیدازول داده روزی ۲ صبح و شب و ازیترومایسین روزی ۱

ولی دیدم خیلی داره عفونتم میزنه بالا ترشحات قهوه ای و دلدرد و ... داکسی سایکلین هم از دیروز میخورم هر ۱۲ ساعت

کمی بهتر شدم حالا مترونیدازولو قطع کنم؟

چون فشار اورده بهم تا صبح همش هذیون میگفتم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
عزیزم برا اقدام برا بارداری باید زیر ۲ باشه..... عزیزم چون اوایل بارداری به خاطر اینکه جور غده تیرو ...

ممنون عزیزدلم از راهنماییت ممنون که وقت میزاری واسمون خدا کنه بگه همزمان با مصرف قرص می تونم اقدام کنم بنظرتون امکانش هست؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏