2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
عزیزم تیروییدت برای بارداری نرمال نیست،یعنی برای زندگی عادی نرماله ولی برای بارداری باید زیر۲باشه.

ممنون عزیزم یعنی طول می کشه بیاد زیر 2 چون میخواستم اینماه برم واسه میکرو؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خانوما میشه راهنماییم کنید جواب آزمایش تیروئیدم با توجه به رنج آزمایشگاه که نرمالش 0.3 تا 5.5 جواب آ ...

همون برو دکتر غدد حتما بهت دارو بده تا بیاد زیر ۲

الحمدالله❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون برو دکتر غدد حتما بهت دارو بده تا بیاد زیر ۲

بنطرتون چقدر طول می کشه پایین بیاد میخواستم اینماه برم واسه میکرو یعنی بازم نمی تونم برم

بنطرتون چقدر طول می کشه پایین بیاد میخواستم اینماه برم واسه میکرو یعنی بازم نمی تونم برم

واسه من ۳.۵ بود یک ماه بعدش آز دادم اومده بود پایین، نمیدونم برا همه همینطوره یا نه ولی بنظرم بزار بیاد پایین بعد برو بازم نظر دکترت مهمه

الحمدالله❤
واسه من ۳.۵ بود یک ماه بعدش آز دادم اومده بود پایین، نمیدونم برا همه همینطوره یا نه ولی بنظرم بزار ب ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت😘😘

اسمشو  اخه چرا یادت نمیاد؟چند سال پیش مگه بوده؟  کدومشوو خوبه؟؟    ببین اسمش فی ...

اتفاقا منم شنیدم که سونوی خانم دکتراحمدی تورویان عالیه.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

سلام عزیزای دلم...🌻🍃🍀

ممنون از همگیتون که بهم لطف کردین و دعای خیر🌸🌻

من با چهارتا جنینم اومدم خونه...

ان شاءالله دو هفته دیگه براتون خوش خبرم❣

سهیلا جون دکترم و بیمارستان خیلی عالی.

راضی بودم.  🌻

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ممنون عزیزم یعنی طول می کشه بیاد زیر 2 چون میخواستم اینماه برم واسه میکرو؟

بستگی به دز دارو وتشخیص پزشکت داره عزیزم  ولی یه سری چیزارو رعایت کنی زودتر نتیجه میگیری مثلا انواع کلم وسویارو اصلا مصرف نکن.

آناجون بهتر میتونه راهنماییت کنه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

من یه چیزی ذهنمو خیلی درگیر کرده اگه تجربه اش رو دارید ممنون میشم جواب بدید

دیفرلین یا همون دکاپپتیل آمپول مهار تخمک گذاریه درسته؟

معمولا کی میدن و کی قطع میشه؟

من دکترم یکماه گفت ال دی بخورم و بعد دیفرلین ۰/۱ رو شروع کرد که همینطور با گونال هام ادامه داشت و وقتی گفت اچ سی جی بزنم، گونال و دیفرلین رو باهم قطع کرد

من فقط دوتا تخمک و یه نیمچه تخمک داشتم که همونو پانکچر کرد

میخوام بدونم به نظر شما ممکنه دیفرلین باعث شده باشه تخمک تولید نشه؟

چون من کلومیفن میخوردم هر سیکل ۴-۵ تا فولیکول خوب داشتم ولی تو سیکل پانکچرم با روزی سه تا گونال فقط دوتا تخمک قابل استفاده بود

خدایا شکرت
بستگی به دز دارو وتشخیص پزشکت داره عزیزم  ولی یه سری چیزارو رعایت کنی زودتر نتیجه میگیری مثلا ا ...

ممنون عزیزم 👌👌😘

سلام عزیزای دلم...🌻🍃🍀 ممنون از همگیتون که بهم لطف کردین و دعای خیر🌸🌻 من با چهارتا جنینم اومدم ...

مبارک باشه عزیزم

ان شاءالله محکم میچسبن به دلت و دو هفته دیگه خبرای خوب میدی بهمون

سعی کن حسابی خوشحال باشی و فکرای خوب بکنی

خدایا شکرت
سلام عزیزای دلم...🌻🍃🍀 ممنون از همگیتون که بهم لطف کردین و دعای خیر🌸🌻 من با چهارتا جنینم اومدم ...

انشأالله که با سلامتی خوش خبری عزیزدلم