2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047254 بازدید | 684583 پست
انا جون قربون مهربونیات ، به نظر شما من 4 تا سقط بدون قلب ،با بارداری طبیعی دام، علت اصلی سقطام دی ا ...

عزیزم با توجه به تجربه خودم بعید نیست به خاطر مشکل همسرت باشه ولی خوب ۲۵ عدد بالایی نیست برا ما با ۳۲ الان دو تا وروجک مامانی دارم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انگار دیشب خواب دیدم دکتر بهم میگه چون لووتیروکسین زیاد خوردی تیروییدت ب سمت پرکاری رفته وبرا همین س ...

عزیزم اینجورکه من متوجه شدم لووتیروکسین متعادل کنندس،یعنی هم برای پرکاری هم کم کاری همین قرصو میدن پس فکرنکنم دلیلش این قرص بوده

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
هرجور فک میکنم چیز مثبتی به ذهنم نمیرسه که برای اون نمونه برداری کرده باشن😁😢

عزیزم بعید میدونم نمونه برداری باشه....

خوب وقتی برا پاتالوژی هزینه ندادی و پذیرش نشدی چرا رایگان برات تست انجام بدن؟

احتمالا اشتباه برداشت کردی....

ان شاءالله که چیزی نیست عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای گلم خوبین؟؟؟یه سوال دارم اندومتریوز باعث عقب افتادن پری میشه

بعید میدونم اما مطمئن نیستم....

سلام من امروز انتقال داشتم توی یزد دو تا جنین بلاست انتقال دادن برام..یک ساعت و نیم پیش این دکتره د ...

عزیزم مبارکه....

گوارای وجودت....

انشاءالله مادرانگیت استارت خورده.....

راستي دوستان از رويا جون هم كه همسرش زاهدان بود خبري نيست ، ان شا الله كه همسرش اومده و حسابي مشغوله ...

انشاءالله که خوش و خرمن.....

بچه ها من ال دی میخورم از روز هفتم لک بینیدارم،ببخشید لکه قهوه ای،الان چهار گذشته استروژنم میخورم ول ...

عزیزم مال من فکر کنم اگه درست یادم باشه سه چهار روزه قطع شد.....

کافئین کلا نخوری بهتره.....

سلام خانمای گل،،،انشالله شاید هفته بعد انتقال داشته باشم،،،حالا الان شانس من سرماخوردگی شدید گرفتم ب ...

عزیزم انتی بیوتیک مشکلی نداره بخوری ولی سعی کن بیشتر میوه بخوری و مایعات و قرص جوشان  ویتامینc

سلام خانمای گل،،،انشالله شاید هفته بعد انتقال داشته باشم،،،حالا الان شانس من سرماخوردگی شدید گرفتم ب ...

خوب عزیزم دکتر خودت برا سرماخوردگیت دارو نمیده؟

با برو دکتر بعد داروهاتو با دکترت چک کن....

مثلا من ذاتالریه که کردم دکترم گفت به جای دیفین هیدرامین که برام تجویز شده شربت پروسپان بخورم.....

بعید میدونم اما مطمئن نیستم....

بی بی من منفی هست پریود هم نمیشم چیکار کنم😢😢خیلی اعصابم خورده میخوام زودتر پریود شم بتونم برم لاپرا

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
گلم میتونی داروهای سرما خوردگی رو بخوری چون فقط میخوان برات انتقال بدن، پانکچر که نداری که روی کیفیت ...

ممنون عزیزم که جواب دادی خدا خیرت بده

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم اینجورکه من متوجه شدم لووتیروکسین متعادل کنندس،یعنی هم برای پرکاری هم کم کاری همین قرصو میدن پ ...

منم اینو میخواستم بگم ولی مطمئن نبودم....

چون من کهتی اس هاشم یک دهم شد همچنان لوو داشتم فقط با دز پایینتر.....

بی بی من منفی هست پریود هم نمیشم چیکار کنم😢😢خیلی اعصابم خورده میخوام زودتر پریود شم بتونم برم لاپر ...

عزیزم بهتره بدون دستکاری پریود بشی....

اگه نشد برو دکتر نیاز باشه پروژسترون میده.....