2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست

چقدر دلم برای نی نی نایسهای یخ زدم تنگ شده😁😁 یعنی بدجور بیقرارشونم هاااا😍😍😍

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
دوتا شیشه دارم،چهارده روز باید بزنم،۵.۵میلی فکرکنم زده بود

خوب بعنی احتمالا کلا ۱۱ سی سی داری....

فکر کنم گفتی سی واحد باید بزنی....

سی واحد فکر کنم معادل ۰/۳ سی سی بود درسته؟

خوب اگه درست باشه تازه یکیشم تموم نمیشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون و بقیه بچه ها من یه مدت نبودم دوباره اومدم . الان بیمار دکتر نصرم سری اول که رفتم پیش ا ...

عزیزم در مورد فمارا نمیدونم....

در مورد فرتیل سی ام اخیرا شنیدم چند تا از دوستان مصرف میکردن و راضی بودن بازم بپرس سوالتو بیان جوابتو میدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان سرم ای وی ای جی هربیمارستانی میزنن یابایدببرم آبان بزنم

عزیزم من الغدیر میزدم با بیمه هم میزدن مناسب میشد....

فقط اولیو آبان زدم که مطمئن بشم بدنم خوب جواب میده و اگه شرایط اورژانسی پیش اومد، دسترسی به دکترم باشه....

آبان آزاد میزنه....

هر بیمارستانی نمیزنه ولی....

باید پرس و جو کنی.....

بچه یه سوال،کسایی که تازگیا بیمارستان آبان آی وی اف کردن یا از هزینه هاش خبر دارن میشه بگین هزینش چق ...

هزینه تقریبی رو همون اول میگیرن حالا یه رقمی میگیرن بعد عمل دقیق محاسبه میکنن.....

سلام آنا جان😘😘😘😘 امروز رفتم سونو روز ۵ پریودی،تخمدان سمته راستم ۵ تا فولیکول ۸،۹ داشتم سمته چپم ...

عزیزم شرایطت خوبه....

احتمالا بیشتر شدن هست ولی همینا عالین.....

سلام انا جان سرم ای وی ای جی رومیتونم بیمارستان نزدیکه خونم برم یابایدبرم ابان .

عزیزم باید ببینی بیمارستان مد نظرت تزریق میکنه یا نه....

چون هر جایی تزریق نمیکنن....

اولیو احتیاطا آبان تزریق کنی بهتره.....

الغدیر که من تزریق میکردم عالی بود.....

آناجان آمپول اورگالوتران هم دکتر واسم نوشت گفت فعلا بگیرش بعد میگم کی بزنیش این واسه چیه؟

واسه مهار هست مثل ستروتاید....

فرصت میده فولیات بررگ بشن ولی آزاد نشن....

ای جان ان شاءالله ب سلامتی🤗🤗😍😍 کدوم مرکز بودی؟جنینارو بلاست کردی؟؟؟ راستی ب تو ال دی دارو نداد ...

فدات بشم🌻🍃

من مطب دکتر طرازی میرم.بیمارستان آبان هم انتقال میدم.

چرا عزیزم ماه قبل ال دی خوردم..‌این ماهم ک بعد پریود داروهای انتقال رو گرفتم🌻🍃🤗

بلاست حقیقتش نه..‌

دکتر گفت گریدشون در یه سطح.. آ و آ بی...

کلا من بلاست یا یه روزه و چندروزه مهم نیست برام.

خدا بخواد فقط 🌻🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها من سونو داخلی هم انجام دادم و‌متاسفانه سونوی دوم شکمیم کاملا دقیق بوده و جواب سونو داخلی ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم....

نمیدونم چی بگم....

حرف دیگرانم میدونم نمیشه نشنیده گرفت اما سعی کن نذاری زیاد روت اثر بذاره....

چاره ای جز بیخیالی نداری....

ان شاء الله به زودی خدا واست جبران میکنه.....

خخخخخخخ.... نترس مامانی.... خجالت بکش از وروجکات.... مامانشون باید شجاع باشه که اونام بتونن بدون ...

بله بله🍃🍀🌻🤗

یه عدد مامان آینده شجاع هستم که از تزریق برگشته و زنده اس 😂😁😁😁😁

قربون اون فندقا بشم که خودم در بست در اختیارشونم تا برسن به آرزوهاشون❣

حالا یه چیزی بگم بخندی😁😁

این مرحله رد شد.. حالا میرسیم به استرس اسپکلوم پنج شنبه😂😂😂😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ممنونم مامان سبحان جان. الان بچه دومتون رو باردارید؟

بله عزیزم زومیو بارداره اونم با معجزه....

پس از رحمت خدا ناامید نشو.....

عزیزم واقعا متاسفم امیدوارم خدا معجزشو بهت نشون بده.خیلی ناراحت شدم.مادرشوهرت هم متاسفانه اون لحظه م ...

ثمین جون کی ازمایش داری لک بینیت تموم شد

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
شما می دونید باید چیکارکنم؟ دفع میشه یا باید کورتاژ بشم؟

وهله اول با دارو نهایت کاری که میکنی کورتاژه....

اان شاء الله به اونجا نمیکشه.....