2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست
برا هپارین سر سوزن انسولینم دوست داشتی بگیر.... سر سوزن انسولین خوب پیچی بگیر داروخونه بهت سرنگ انس ...

چشم آنا جون.

البته اون دفعه از همون داروخونه آبان گرفتم داروهامو. سرنگ انسولین داد که سوزنش خیلی کوچیکه.

خدایی خوب بود.

همسرمم هپارین رو میرنه برام اصلا درد نداشتم شکر خدا.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام میشه لطفا فوری کمکم کنید ، همسرم قبلا تو ازمایشگاه شهر خودمون از داد نوشته بود تو هر شان ۱ _۲ ا ...

این اعداد به ملیونن درسته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این پستو برا تو نوشتم "مامان آینده هستم" عزیز....

قربونت مهربونم..

ساعت شیش باید برم مطب برای تزریق رحمی...

معلومه ک ترسیدم🙈🙈🙈😐😑

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام آناجون ی سوال بهت چن روز پیش گفتم برای انتقال دوم بهم قرص فمیبیون با آ اس آ و ال دی داره فقط ا ...

عزیزم فکر نکنم از آسپرین باشه....

عزیزم والا اینا هیچ کدوم فکر نکنم باعث خواب آلودگیت بشن....باردار نیستی؟

میدونم ال دی داری ولی خوب ماه قبل که نداشتی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آناجون ی سوال بهت چن روز پیش گفتم برای انتقال دوم بهم قرص فمیبیون با آ اس آ و ال دی داره فقط ا ...

عزیزم والا چون آسپرین داری جرات نمیکنم بگم بری حجامت....

از دکترت بپرس....

این متن بدتر دلم رو آتیشزد. دیشب دوباره رفتم سونو اما قلب کوچولوش دیگه نمیزد. خدایا اگه امتحانه ...

عززززززززززیزم😢😢😢😢😢

تو که همه چی خوب بود... آخه چرا...

ای خدا خودت صبر بده به دوستم🍀

عزیزم فکر نکنم از آسپرین باشه.... عزیزم والا اینا هیچ کدوم فکر نکنم باعث خواب آلودگیت بشن....باردار ...

ن عزیزم پریودم روز پنجم هستم

میگم امایش انعقاد و ایمنی بدن رو من همون دوم پریود انجام دادما اشکالی نداره؟دکتر ط ر ا ز ی گفت انجام بده

پرولاکتین و تیرویید و ویتامین دی هم انجام دادم

عززززززززززیزم😢😢😢😢😢 تو که همه چی خوب بود... آخه چرا... ای خدا خودت صبر بده به دوستم🍀

فکر کن من فقط دو روز خونریزی داشتم. روز اول سی درصد هماتوم که قلبش هم میزده. فرداش هماتومه شده پنجاه درصد پ دیگه همه چی تموم سده. من چهارمین انتقالم بود. بعد چهار سال بدبختی کشیدن و این در و اون در زدن و در به دری نوی تهران این همه خوشحال شدم اما خوشحالیم دو سه هفته بیشتر دومم نداشت. نمیدونم چرا خدا...

فکر کن من فقط دو روز خونریزی داشتم. روز اول سی درصد هماتوم که قلبش هم میزده. فرداش هماتومه شده پنجاه ...

الهی قربون دلتم بشم مهربونم🍃

بخدا هر چیم بگم نمیتونم حال تو رو درک کنم...🍀

فقط از خدا برات آرامش و صبر و امید میخام..🍀

ان شاءالله خودش معجزه اش رو نشون بده ....🍀

مگه هماتوم بزرگم میشه😢😭

سلام عزیزم خوبی؟ تو  چ مرحله ای هستی؟انتقال دومت شروع نشده؟

سلام عزیزم...😍😘

در مرحله ی بسیار خوب .... پس فردا پنج شنبه ان شاءالله انتقال دارم🌻🍃🍀

الهی قربون دلتم بشم مهربونم🍃 بخدا هر چیم بگم نمیتونم حال تو رو درک کنم...🍀 فقط از خدا برات آرامش ...

باور کن همش هم استراحت کردم غیر از مواقعی ک میرفتم پیش دکترم و می گفتم  پروژسترون زیاد کنه و حداقل آ اس آ رو کم کنه و محل نمیداد

باور کن همش هم استراحت کردم غیر از مواقعی ک میرفتم پیش دکترم و می گفتم  پروژسترون زیاد کنه ...

ای خدا چرا بعضی از این دکترا توجه نمیکنن آخه😢😭

عزیزم ان شاءالله شادیت رو ببینم به زودی🍃