2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047474 بازدید | 684604 پست
ببخشید من یه سوال برام پیش اومده، کسایی که عکس رنگی داشتن بدون بیهوشی، همه درد داشتن، اخه نتیجه عکس& ...

منم درد داشتم اما در حد پریود... رحمم ک تک شاخ بود.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

یه چیز دیگه هم یادم اومد اینکه من یه بار آی یو آی کردم دل درد و اسپاسم وحشتناکی گرفتم همین طور موقع پانکچر با این که تعداد تخمکهای زیادی نداشتم اما باز هم دلدرد شدیدی گرفتم و باز هم طبق معمول گفتند طبیعیه و مشکلی نیست😬🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا هپارین سر سوزن انسولینم دوست داشتی بگیر....

سر سوزن انسولین خوب پیچی بگیر داروخونه بهت سرنگ انسولین داد بگو به جاش سرنگ معمولی بده.....

با سرنگ معمولی دارو رو میکشی و بعد سر سوزن انسولین رو میندازی که کند نشه و اذیتت نکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

هنوز مادر نشدم،اما میدانم ک خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی ک جای خالی اش تنهادغدغه زندگی ام شده.این روزها تنهاخدا میداند و میبیند ک مادرانگی هایم راچگونه درتنهایی و خلوتم بروز میدهم.با کودک نداشته ام راه میروم و حرف میزنم و مدام زیرلب میگویم کی ازپیش خدا می آیی؟ملاقاتت باخدا تمام نشد!آه نمیدانی اینجابرای نداشتنت هزارراه نرفته را میروم تا تو را به دست آورم.می دانی فرزندم تا پای جان هم برای داشتنت رفتم.تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تاروزی تورا در آغوش بگیرم.این روزها ک همه ب مادرانشان هدیه میدهند،من اما از تو میخواهم خودت را ب من هدیه کنی،مهمانیت باخدا بس است!بیا ک دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم!بیاو درمقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش رابخواهی از روی پدرت هم خجالت میکشم.امسال هم گذشت ونیامدی ومادرنشدم.اماهیچ کس نمیداند حس مادرانگی ازتمنای وجودم لبریز شده.هیچ کس نمیداند درونم داغ نداشتنت مثل کوه آتشفشان درحال انفجار است.فرزندعزیزم،اینجابرای داشتنت دست ب هرکاری زدم،هزاردرد را تحمل کردم،انصاف نیست کسی را ک برایت این همه بیتابی میکند را بیشتر از این چشم انتظاربگذاری.من خودم راهمین حالامادرمیدانم بخاطر حسی ک برای داشتنت از وجودم لبریزشده،ب خاطرتمام سختی هایی ک برای داشتنت ازیک مادرواقعی بیشترکشیدم،بی منت!اماهیچکس مرامادرخطاب نمیکند،میدانی تا تو رانداشته باشم هیچکس مرا مادر ب حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیاو رویاهایم را سروسامان بده!

دوستان برام دعا کنید

آنا جون من چهارشنبه اگه وقت کنم میخام برم برای سرسوزن عمیق..  چون امشب اولین پروژسترون رو زدم ...

عزیزم اگه بتونی با ی نفر ک هر روز بیاد آمپول پروژسترون برات بزنه خیلی خوب میشه تزریقات بیرون خوب نیست خیلی بد میزنه چون نه عمیق میزنن نه آروم...من خودم با ی خانومی هماهنگ کرده بودم هر روز میومد برام میزد خیلی آروم و خوب میزد حتی الانم برای پرولوتون همون خانوم میاد برام میزنه..حتما هم چند ساعت بعد تزریق روش کمپرس گرم بزار خیلی موثره

هنوز مادر نشدم،اما میدانم ک خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی ک جای خالی اش ...

عزیزم نینیت هم میاد شما هم مادر میشی چرا ک نه، بزار ب وقتش مطمئن باش ک خدا حواسش ب شما هست 🌷

برا هپارین سر سوزن انسولینم دوست داشتی بگیر.... سر سوزن انسولین خوب پیچی بگیر داروخونه بهت سرنگ انس ...

این پستو برا تو نوشتم "مامان آینده هستم" عزیز....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا گفته رحم اجاره ای؟ با دکترای دیگه مشورت کردی؟ برا همچین نتیجه ای باید خیلی مشورت بکنی با نظر ی ...

عزیزم من ب ۵ ناه میرسم کیسه ابم پاره میشع .همه داروهای ایمنس انعقادی .لنفوسیت تراپی .انواع امپولا .ایزوپرین نیفیدیپین انوکسا .پرلتون .شیاف خارجی .استراحت مطلق ..همه رو داشتم دوبار با سرکلاژ سقط کردم یه بار بددن سرکلاژ .همشون تو ۵ ماه .میگن رحمت شله .وزن جنینو نمیتونه تحمل کنه .فانلینگ میشم با وجود سرکلاژ ..خودم خیلی دلم میخواد نادر بشم از این غصه پیر شدم نمیشه نمیمونه  😭😭😭

هنوز مادر نشدم،اما میدانم ک خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی ک جای خالی اش ...

عزیزم تحقق آرزوت خیلی نزدیکه....

کجا باید تشکیل بدم ؟پرونده سقط دادم تو نشتاق ..

عزیزم خوب مرکزی که میری حتما بخش آی وی اف داره فکر کنم دیگه اونجا باید بری....

عزیزم خوب مرکزی که میری حتما بخش آی وی اف داره فکر کنم دیگه اونجا باید بری....

انا جون بعد پری برم تا قبل پریود دیگه جنین تشکیل میشه یا باز یه پریود دیگه باید بگزره؟البته طبیعی باردار میشدم ربطی داره ؟

سلام میشه لطفا فوری کمکم کنید ، همسرم قبلا تو ازمایشگاه شهر خودمون از داد نوشته بود تو هر شان ۱ _۲ اسپرم بیحرکت دیده شد ؛اینسری از داد نوشته بود ۲_۳ اسپرم متحرک و ۸ _۱۰ اسپرم بیحرکت دیده شد ، این یعنی از قبل بهتر شده ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘