2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
سلام به همه دوستای گلم من تو وارد شدن به سایت مشکل داشتم نمیتونستم بیام  خوبید سلامتید  ...

فدات عزیزم.....

شکر خوبیم....

مشغول دلبریاشون هستیم.....

ایشالله قسمت تک تکتون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جان متاسفانه از ۱۶ تا فولیکول فقط ۷ تا تخمک دراومد البته مسوول مرکز ivf گفت برای سنت عالیه ...

عزیزم مهم داشتن یه جنینه که بخواد بشه مونس تنهاییات....

تعداد مهم نیست نتیجه مهمه.....

ممکنه یکی یا یه جنین دو قلو هم باردار بشه یکی با بیست تا جنین یکیشم نگیره....

مهم نتیجس پس فکرای خوب خوب بکن و انرژی + جذب کن فقط و فقط و فقط.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه آنا جون الان دارو چه فایده ای داره برا منی که 9روز از انتقالم گذشته

عزیزم دیدی که دوستنونم گفت شرایطش مثل تو بوده و شکر خدا بارداری موفقی داره....

عزیزم نمیگم حتما دارو نیاز داری، گفتم اگه دلت آروم نمیگیره یه چکی بکن، هر کاری میخوایی برا آروم شدنت بکن ولی خواهشا نگران نباش.....

اخه از روزای اول بارداریش؟

عزیزم خوب همه که مثل تو از روز اول سینه رو چک نمیکنن ببینن داره یا نه.....

من تو کل بارداریم یه بارم به ذهنم نرسید سینه مو چک کنم.....

بچها برای شروع وارای ای وی اف باید چندم سیکل برم ؟اصلا روندش چطوریه من چیزی نمیدونم تروخدا یکی منو ر ...

عزیزم اصلا پرونده تشکیل دادی؟

چون خود مراحل تشکیل پرونده یکی دو ماه لااقل زمان میبره.....

عزیزم ازمایش چی داره ؟من ازمایش خیلی دادم ..اونجا پرونده دارم برا سقط ..بازم باید ازمایش بدم؟

پس آرزهای هورمونی روز دوم سوم پری رو داری؟

سونوی روز ۸ تا ۱۱؟

عکس رنگی؟

آز اسپرم تو مرکز ناباروری؟

پاپسمیر؟

یه سری آزهای چکاپ برا خودت و همسرت؟

عزیزم نمیدونم مرکز مشتاق روالش چیه ولی ابن سینا یادمه این مراحلو باید طی میکردی تازه بری برا مرحله تصمیم گیری.....

صنم دکتر رضوانی خوبه؟ب من گفت رحم اجاره باید بگیری .ای وی اف هم برا رحم احارست😭😭

چرا گفته رحم اجاره ای؟

با دکترای دیگه مشورت کردی؟

برا همچین نتیجه ای باید خیلی مشورت بکنی با نظر یه دکتر که نمیشه رفت سراغ رحم اجاره ای....

صنم چقدر میشه هزینش؟اللن دوم پریودم برم همین ماه جنین ها اماده میشن یا میره برا ماه دیگه؟

عزیزم بستگی به نوع سیکلت داره....

کوتاه و بلند، با ال دی بدون ال دی، خلاصه اگه سیکلت استارت بخوره یه چیزی تو مایه های ۱۵ الی ۴۵ روزه حالا یه کم کمتر یا بیشتر جنینات حاضر میشن.....

سلام دوستان کسی میدونه این آمپول چیه؟؟ امروز همسرم بیوپسی داشته توی داروهاش یدونه از این آمپول بود ...

عزیزم من نمیدونم چیه....

اسمشو بنویس شاید بشه چیزی سرچ کرد....

من نتونستم بخونم....

تورک آنا بیااااا کارت دارم😭😭

عزیزم در خدمتم ولی دارم پستارو به ترتیب میخونم.....

سلام...من چهارشنبه انتقال دارم..انتقال دوممه .دیوونه شدم .خیلی نگرانم...همش میگم چون قبلی مثبت شده ا ...

عجبااااااا.....

واقعا کتک لازمی.....

یکی اولی + میشه میگه شانس + شدن دارم چون معلومه بدنم تا یه حدی همکاری کرده....

تو چی داری مبگی؟

عزیزم اصلااااا ربطی نداره...اتفاقا چون مثبتی این یکی هم صددرصددددددد مثبته چون معلومه که بدنت هیچ مش ...

خدا از زبونت بشنوه..خیلی نگرانم ...استرسی شدیدم هستم..

ممنون دوست خوبم😘😘

عجبااااااا..... واقعا کتک لازمی..... یکی اولی + میشه میگه شانس + شدن دارم چون معلومه بدنم تا یه حد ...

😂😂😂میدونم

نمیدونم والا...اینروزا رو گذروندی آنا جون میدونی دیگه حساس میشیم😂😂