2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستای گلم

من تو وارد شدن به سایت مشکل داشتم نمیتونستم بیام 

خوبید سلامتید 

خبر های خوب چی داریم

انشالله که همه تو مسیر درست هستن و کلی مامان های گرد و قلمبه پشت هم تو صف داشته باشیم.

@تورک_آنا    جان خوبی فرشته ها خوبن؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ان شاءلله با کلی تخمک تپل مپل خوشحالمون میکنی.....

سلام آنا جان متاسفانه از ۱۶ تا فولیکول فقط ۷ تا تخمک دراومد البته مسوول مرکز ivf گفت برای سنت عالیه و در سن تو اکثرا دو سه تا تخمک سالم میدن بیمارامون

ولی من خیلی امیدوار بودم اقلا از ۱۶ تا فولی ۱۲ تاش تخمک داشته باشه و واقعا داغونم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ثمین جون من حس میکنم بارداری.انشالله ک حسم درست باشه.فقط ب امید خدا جواب مثبتو ک گرفتی بعدش خیلی مرا ...

بخدا من بعد +شدنم خیلی مراقبم متاسفانه جنین رشد نمیکنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه بابا منتفی چیه؟ اولا چرا سینتو دستکاری میکنی؟ نهایت برو یه آز پرولاکتین بده شاید اصلا نرماله ال ...

اخه آنا جون الان دارو چه فایده ای داره برا منی که 9روز از انتقالم گذشته

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشالله.آناجون من هیچوقت پرولاکتین بالا نداشتم دیشب سینمو فشار دادم ی حجم زیادی ترشح شیری از سینم او ...

نه بابا این چه حرفیه...این فکرو نکن...اتفاقا من خواهرم باردار بود از سینه اش ترشح داشت...خیلی هم نشونه خوبیه

نه بابا این چه حرفیه...این فکرو نکن...اتفاقا من خواهرم باردار بود از سینه اش ترشح داشت...خیلی هم نشو ...

اخه از روزای اول بارداریش؟

اینجا از اصفهان کسی هست؟من نمیدونم پیش کدوم دکتر برم کارش خوب باشه 

پرنس جان من اصفهانم.فردا صبح برو مرکز باروری مشتاق تشکیل پرونده بده اتفاقا آزمایشای خون بهتره بین ۲ یا ۳ پری انجام بشه.

پرنس جان من اصفهانم.فردا صبح برو مرکز باروری مشتاق تشکیل پرونده بده اتفاقا آزمایشای خون بهتره بین ۲ ...

عزیزم ازمایش چی داره ؟من ازمایش خیلی دادم ..اونجا پرونده دارم برا سقط ..بازم باید ازمایش بدم؟