2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست
آنا جون با دکتر پ ا د م ه ر ویزیت شدم، تشخیص آندومتریوز عمیق داد😭😭😭😭😭😭 گفت احتمالا لوله هارم ...

عزیزم چیشد یهو؟؟؟؟؟

علائمی چیزی داشتی که رفتی واسه این کار؟؟؟؟

خب بهتر که مشکلت رو شد و حل میشه و با خیال راحت انتقال میدی...

خدای نکرده انتقالت منفی میشد چی ... اونجا ک بیشتر ناراحت میشدی..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چیشد یهو؟؟؟؟؟ علائمی چیزی داشتی که رفتی واسه این کار؟؟؟؟ خب بهتر که مشکلت رو شد و حل میشه و ...

نمی دونم‌ انگار خالی شدم نمیدونم حکمتش چیه ولی خیلی خسته شدم، ممنون از لطفت عزیزم، سلامت باشی

نمی دونم‌ انگار خالی شدم نمیدونم حکمتش چیه ولی خیلی خسته شدم، ممنون از لطفت عزیزم، سلامت باشی

خواهر گلم حکمتشو خدا میدونه.......

تو فقط ارداتو قویتر از قبل کن........انشاله نتیجه میگیری.....خستگی رو هم طبیعی ما زنا هم کلی فکر داریم هم کلی هورمون که سبب میشه گاهی خستگی فوران کنه اما باز یادمون میره

انشاله زود زود تیکر بارداری میزاری

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
هفته دوم دقيقا مثل هميشه ١ هفته قبل تاريخ پريودم همه علايمهاشو داشتم اصلا يه ذره هم فرقى نداشت

هاناجون شما هم ضربان قلبت افزايش داشت؟ ميگن اگه باردار باشي بايد افزايش داشته باشه، برا من نداره

...
مرسی عزیزم ان شاء الله همه ی منتظرا جواب می گیرند. عزیزم دوز داروهام توی پریود اینسری کمتر بود اما ...

صنم عزيز ممكنه محبت كني منو راهنمايي كني كه ماجراي تغيير كيفيت تخمكات چي بود؟ آخه بهم گفتن تخمك ضعيفه و من هرچي با دكترم صحبت كردم كه من خيلي كم جون و لاغرم خب يه تقويتي ويتاميني يا مثلا متفورمين كه ميبينم اينجا خيلي از بچه ها قبل از پانكچر ميخورن بهم بده تا بلكه كيفيت تخمك بهتر بشه انشالله، ولي دكتر گفت كيفيت تخمك يك چيز قابل تقويت يا قابل تغييري نيست و يك حالت ذاتي و مادرزاديه😳😳😳 براهمين اصلا هيچ تقويتي نميده😡 خودمم نميدونم سر خود چي بخورم، خلاصه خيلي ناراحت شدم، سي و يه سالمه خب نميدونم چرا ضعيف شدن😔 بدون هييييچ تقويتي ورداشت بيس و سه تخمك كشيد بيرون هايپرم كرد و تازه آخرشم گفت همه ضعيف بودن، راستش منم تصميم گرفتم بيخياله دكتره بشم و با توكل به خدا و كمك خودش، پيگير تقويت باشم، متوجه شدم شما يه تجربه اي در اين زمينه دارين كه ميخواستم اگه ميشه راهنماييم كني، اصلا واقعا ايا گفته ي اين دكتره درسته و كيفيت تخمك تحت تاثير تقويت بهتر نميشه؟؟؟

...

سلام دوستاي قشنگم.خوبيد؟بچه ها من الان ده روز از سقطم ميگذره.خونريزيم تقريبا تموم شده.ميخواستم بدونم بعد چه مدت بعد از سقط اولين پري مياد؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
صنم عزيز ممكنه محبت كني منو راهنمايي كني كه ماجراي تغيير كيفيت تخمكات چي بود؟ آخه بهم گفتن تخمك ضعيف ...

محیا محیاااااااااااااااااا😲😲😲😲😲

مگه تو تازه چند روز نیست انتقال دادی😲

میام میزنمتا

با نینی ها حرف بزن به این چیزای بیخود فکر نکن....

اه عصبیم کردی...

ما رو بگو دلخوشیم به نینی های شما......و خوشحالیم....

فعلا فقط با این فرشته های تو دلت حرف بزن 

شماها هم بیایید دعواش کنید

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
الهی عزیزم ...شک نکن خدا در بهترین وقتش حسابی غافلگیرت میکنه و دلت شاد میشه...افسون جان تا حالا هیست ...

اره همشو داشتم عزیزم

هیسترو 

خراش

سرم ای وی ای جی

پردنیزلون همه و همه 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام دوستاي قشنگم.خوبيد؟بچه ها من الان ده روز از سقطم ميگذره.خونريزيم تقريبا تموم شده.ميخواستم بدونم ...

خوبی خانم؟

من که بعد از سقطام دوباره ماه بعد پری میشدم یعنی سقطم همون پری حساب شد