2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
عزیزم نمیدونم چی بگم واقعا .کی موعدته؟   منم ازروز ۱۴سیکلم درطول شبانه روز چندباردچارگرگرفتگ ...

انشاله مثبت هستی

من 4 ماه پیش پری شدم یعنی پس فردا امروز 29 پریودیمه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آره عزیزم منفی شدم  تو این یکسالی که تو این تاپیک بودم  خیلی اطلاعاتم بالا رفت از آنا جون ...

ای عزیزم....🙁🙁🙁🙁من فکر کردم مثبت شدی

یعنی دیگه نمیری پانکچر؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدا منم دقیقا همینطوری هنگ کردم اول که میخواستن منو بزور بزارن رو تخت ببرن دکتر گف انتقال ندادم ...

خخخخخخخخخ....

ایشالله دفعه بعد با وروجکات سوتی میدین و بعدا هی تعریف میکنین و میخندین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها مگه لانه گزيني علامت نداره؟ ميگن گرفتگي زير دل احساس ميشه خودمم بارداري قبلي يه بار او ...

نه عزیزم قرار نیست حس کنی....

بستگی به ظرافت و خشونت وروجکا داره......

خخخخخخخ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای دختر مردم از خنده ببین از الان میگم  ایشاله بچه دار شی گمشون نکنی از ذوق زیاد

آره به خدا....

حالا گم کردن خوبه رو اجاق گاز جاشون نذاره.....

خخخخخخخخخ....

سلام رُفقای عزیزتر از جان❤😍 خب خبر دارین که دیشب نوبت دکتر داشتم🤗،سونو شدم روز ۱۲ سیکل ضخامتم ۸ ب ...

انشالله به سلامتی .همه چی روبسپاربه خدا انشالله بزودی جشن مامان شدنت روبگیریم.

الهی که همه دوستان منتظر اینجا بزودی خبر باردارشدنشون روبدن الهی آمین 

پس بیام بزنمت؟ عزیزم فرض کن به جای آی یو آی جنینت بلاست و پنج روزه بود.... ۱۴ منهای ۵ میشه ۹ روز.. ...

😢😢😢😢😢😢😢

یعنی تنت به ناز طبیبان نیاز مباد... ..خیلی ماهی.....

ممنون از امیدی که در من فورانش میکنی😙😙😙😙😙

ای جوووونم😍😍😍😍😍مامان شدنت نزدیکهههههه.هووورا.خیلی خوشحال شدم برات از اون امپولا نمیشه برا ما ه ...

باید ببینی نظر زکترت چیه....

جی سی اس اف هست این دفعه خواستی بپرس ازش.....

نه واژینال هستن البته شاید بخاطر تغذیه این دو روز هم باشه اما نمی دونم چرا انقدر ترشحاتم مثل آب شده! ...

ترشحات که طبیعیه من به خاطر ببخشید اسهال که گفتی پرسیدم گفتم شاید باعثش شده.....

انشاله مثبت هستی من 4 ماه پیش پری شدم یعنی پس فردا امروز 29 پریودیمه

خب باشه تا موعدت صبرکن انشالله که بارداری.واسه منم دعاکن. دیشب به همسرم مبگفتم افسردگی گرفتم ازبس توخونم بعدم گفتم نه افسردگی بزرگ توراهه هنوز.ماهای قبل که پری میشدم یه گریه وزاری راه مینداختم یه قشقرقی به پا میکردم

دكتر زرناني بيمارستان نيكانه در حد يكي دو ساعت صبح ها هست و ميره... تو بيمارستانم انقدر شلوغه كه فكر ...

عزیزم من هم بعد از عمل هیسترو این جوری شدم

پریودهام شده دوروزه وبعدش درحد لک

من بعد از عمر هیسترو آندومترم نازک شده دوباره عکس رنگی انداختم که نوشته بود دیواره ی رحم نازک هست

فکر می کنم کوتاهی دوره ی پری به خاطر نازک شدن آندومتر هست

من هم قبل از پری دردخفیف توی خط شورتها نمی دونم اسمش میشه کشاله ی ران؟وروی مثلث پایین پایین دلم دارم

وای چه افتضاح توضیح دادم🙈

من از دکتر خودم پرسیدم گفت طبیعیه فقط دوباره آزمایش ca125رو نگاه کردوگفت نه مسئله ای نیست

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!