2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047634 بازدید | 684621 پست
عزیزم برو آز بده انشالله مثبتی

آخه من تجربه بارداری رو دارم اصلا علایمی که سر قبلیا داشتم نیست.کلا داروی هورمونی رو من اثر نمیکنه دکتراهم گوش نمیدن........اگر اینکارو میکنم (دوا و دکتر )که در برابر پسرم هیچ وقت شرمسار نباشم؛ تلاشمو میکنم اون بالاسری فقط باید جفتش کنه😢دعا کنید برام

اینکه الان برم آز بدم انگار خودمو گول زدم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

❤مریم،_مادر...❤

نمیدونم چرا ریپلای نمیشی...

عزیزم مگه هر دوتا بارداریت باید مثل هم باشه که دنبال علائم قبلی؟؟؟

خواهر من سر اولی ویار شدید داشت... سر دومی هیچی..

پس خودتو نباز🍃 توکل کن به خدا🍃🍀

بهترین کار آزمایشه.. ان شاءالله خوش خبری❤❣

@مریم،_مادر...    

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای آزمایش تیتر بتا باید ناشتا باشم؟

نادی جون چه خبر ازمایش دادی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آخه من تجربه بارداری رو دارم اصلا علایمی که سر قبلیا داشتم نیست.کلا داروی هورمونی رو من اثر نمیکنه د ...

عزبرم حالا ک هنوز موعد پریودت نرسیده..ممکنه بی بی نشون نده.ناامید نباش و همه چی ب خدا بسپار

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

نی نی تپل جون...کجایی ..جوجه هاتو انتقال دادی؟

❤مریم،_مادر...❤ نمیدونم چرا ریپلای نمیشی... عزیزم مگه هر دوتا بارداریت باید مثل هم باشه که دنبال ع ...

ممنون کاش میشد کاش مثبت میشد.😥

ولی ماه های قبل هم با همین طرز فکر میرفتم آز میدادم.....اما خب نه بود....

خیلی پرو هستم آخه خیلی امید دارم بخدا اما خب خدا بهتر از من میدونه حتما. ......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

میدونید چیه من فوبی دارم شبا هنوز بعد از ده سال پا میشم نفس پسرم رو چک میکنم.....

ما خودمون 4 تا بچه بودیم دوتاشون فوت کردن.مادرم خیلی سختی میکشه از غمشون....من همش میترسم..شبا همش میگم خدای خوبم این پسرو به من بخشیدگی خودت حافظش باش از تک فرزندی عذاب میکشم عذاب......

مرسى عزيزدلم نه ايران انجام ندادم همين جا انجام دادم و انتقال سوم خداروشكر مثبت شد ممنونم ازت ان ش ...

هاناجون سري آخري كه مثبت شدي با دو سري قبلش علائم بدنيت تفاوتي داشت؟ تغييراتي توي سينه نسبت به دو سري قبلش احساس ميكردي؟ يا تغييراتي زير دل؟

بچه ها كش اومدنو چ كنم؟

...
میدونید چیه من فوبی دارم شبا هنوز بعد از ده سال پا میشم نفس پسرم رو چک میکنم..... ما خودمون 4 تا بچ ...

عزیزم.خیلی متاسفم ..ولی ب این چیزا فک.نکن.قطعا خدا خودش حافظ پسرت هست..ذهنتو با چیزای خوب ومثبت پر کن ..

سلام رُفقای عزیزتر از جان❤😍

خب خبر دارین که دیشب نوبت دکتر داشتم🤗،سونو شدم روز ۱۲ سیکل ضخامتم ۸ بود...(برای اولین بار از دکترم سوال کردم ضخامتم چنده😁همچین مراجعه کننده بی آزاری هستم😉)

من فک کردم مثل دفعه پیش ۲۰تم سیکل انتقال میدم که امااااااااااا به لطف دعای شما مهررربونا افتاد ۱۷تم سیکل😍😘😗

ان شاءالله، امید به خدا پنج شنبه میرم که فندقام رو بیارم خونه و نه ماه بشن تااااااااج سرم😍

رسم خونه ما اینه مهمون اومد مخصوصا از نوع فندقی تا ۹ ماه باید بمونه😍🌻بعدشم که بهمون عادت میکنه و کلا پیشمون میمونه❤❤

من بار اولی که دکترم گفت انتقالت ۱۹ یا ۲۰تم سیکلته،بنا به دلایلی ناراحت شدم اما سپردم دست خدا،اما دیشب که گفتن پنج شنبه .. همین رو یه نشونه دونستم که خدا برام فرستاده و خواسته دلم رو شاد کنه🍃🍀🌻🌸

و اینکه سه شنبه باید برم مطب تا آمپول نمیدونم چی چی 😁 همون چسب جنین رو تزریق کنن برام🤗

آنا جون یا دوستانی که میدونن... تزریقش درد داره؟🙈🙈 روم به دیوار من کلا یکم فوبیای معاینه دارم😁 و اینکه شما کی تزریق کردین؟

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

از صمیییییییم قلبم برای همتون دعا میکنم❣🌻🍃

اگر لایق دونستین،منم دعا کنید❤

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام رُفقای عزیزتر از جان❤😍 خب خبر دارین که دیشب نوبت دکتر داشتم🤗،سونو شدم روز ۱۲ سیکل ضخامتم ۸ ب ...

عزیزم خداروشکر..ک.قراره واسه ی عمر مهمونداری کنی  

ممنون کاش میشد کاش مثبت میشد.😥 ولی ماه های قبل هم با همین طرز فکر میرفتم آز میدادم.....اما خب نه ب ...

عزیزم مطمئن باش جواب همین امیدواریتم میگیری🍃🍀

کاش نداریم بگو حتما❤

عزیزم خداروشکر..ک.قراره واسه ی عمر مهمونداری کنی    

ممنون از محبتت😍🍃🍀 ایشالا قسمت هممون از این مهمون داری های تا آخر عمر🌻🙆

نی نی تپل جون...کجایی ..جوجه هاتو انتقال دادی؟

آره عزیزم ... دیروز انتقال دادن😍

از گوشی استفاده نمیکنن .. 

ان شاءالله با خبر بتای مثبتش سورپرایزمون میکنه🍀