2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047722 بازدید | 684621 پست

منم منتظرم جواب آزمایشمم توکل بخدا انشاالله که هر چی پیش میاد خیر و برکته ❤️

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....
پاشو برو دکتر.....آنقدر اعصاب و روان خودت رو بهم نریز.... یه آش دوغ(اگر برات خوبه البته )درست کن بخ ...

اخه انتقال دادم با دکترم دوساعت فاصله دارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😍😍😍😍😍😍😍😍😍 خیلی خوشحال شدم از دیدن پستت و امید قشنگت😘😍...   انشاله از سمت خدا نور خ ...

فدااات بشم مهربون .انشاالله ..

انشاالله شما هم هر چی از خدا میخواین بهتون به زودی زود بده عزیزم😘😘

سلام  ممنون که به یادمی عزیزم .. یلدای همگی مبارک باشه ..انشاالله که خوش گذشته باشه به همتون ...

به امید خدا که نی نی رو سالم بغل میکنی عزیزم. شما بارداری گلم بچه ات هم در پناه خدا سالم و سلامته شک نکن. دلتو بسپار به اون بالایی که خودش بهترین ها رو براتون رقم میزنه❤️

من سیکل پانکچر بودم فقط یکی دو تا فولی داشتم ک کنسل شد.این سیکلم باز برا سیکل پانکچر بود ک کیست داشت ...

آرامشت رو حفظ کن گلم حتماخیری هست ان شالله کارات به بهترین شکل جلو میره بهت قول میدم فقط استرس نداشته باش !میفهمت عزیزم ولی چاره ای جز توکل کردن نداریم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
توکل بخدا همین که ناامید نشی خودش یه قدم به سمت مادر شدنه ما همگی سختی کشیدیم واسه مادر شدن هر کسی ب ...

ممنون گلم ..

اره چون شماها فقط حال الان منو درک میکنید ..

که انتظار قبل انتقال و هر روز دکتر رفتنا.

بعد انتقال و انتظارش.

بعد معجزه مثبت شدن بی بی چک ...

همه اینا هر روزش یه دنیا و هزار سال برامون میگذره .فقط امید و توکل بخداس که میتونیم تحملش کنیم ...

انشاالله خدا حاجت دلتو رو  هم خیلی زود بده عزیزم ..🐣🐣🐤🌷🌷🌷

برای منم دعا کن ...خیلی محتاجم ..چون هنوز تو انتظارم ..

و انتظار خیلی سخته هر لحظه و هر ثانیه اش ...💙💙💙

آرامشت رو حفظ کن گلم حتماخیری هست ان شالله کارات به بهترین شکل جلو میره بهت قول میدم فقط استرس نداشت ...

قربونت برم مرسی عزیزم چشم حتما.جز صبر و تحمل و حفظ آرامش کار دیگه ای نمیتونیم بکنیم😆😆

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ممنون گلم .. اره چون شماها فقط حال الان منو درک میکنید .. که انتظار قبل انتقال و هر روز دکتر رفتنا ...

حتما برات دعا میکنم عزیزم انشاالله لطف خدا شامل حالت بشه و به مراد دلت برسی❤️

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....
سلام عزیز بیشترین علائم من گزگز دست و پا و بعضی وقتا بی حسی پا ،دو سه بار تنگی نفس شدید، دو تا سقط ب ...

انشالله هرچی خیره برات پیش بیاید.انشالله دوباره بزودی باردارمیشی وبه سلامت بغلش میگیری

خواهش می کنم عزیزم، دکتر ب ه ر ا م ی بیمارستان ص ا ر م ، تستش گرون نبود فک کنم حدود ۵۰ تومن، شرایط خ ...

نیلا جان برای تست باید حتما پزشکای بیمارستان صارم تو دفترچم بنویسن یا پزشک از بیرون هم میشه؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
عزیزم یعنی چند تا بودن کردی ۲ تاآمپول و سه تا شیاف؟ یهویی بالا بردی؟ عزیزم فقط هر کار کردی به همون ...

اولش دو تا شیاف بود

بعد کردم روزی ۳ تا

روزهایی که لکه بینی بیشتر میشه دو تا آمپول هم اضاف میکنم

ممنون گلم .. اره چون شماها فقط حال الان منو درک میکنید .. که انتظار قبل انتقال و هر روز دکتر رفتنا ...

خوشحالممممم که حالتون خوبه 😘🥰جای شکر داره فسقلیلاتم جاشون خوبه نگرانشون نباش خدا بخواد دکترا کاره ای نیستن  🙏🏻🌹

قربونت برم مرسی عزیزم چشم حتما.جز صبر و تحمل و حفظ آرامش کار دیگه ای نمیتونیم بکنیم😆😆

اورین دخمل گلم  😘

منم منتظرم جواب آزمایشمم توکل بخدا انشاالله که هر چی پیش میاد خیر و برکته ❤️

منتظر خبر مادرشدنت هستیم گلم ان شالله که همینطوره 🙏🏻🤲