2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
حالا با این شرایطی که گفتم بازم برم ابن سینا یا مرکز مو عوض کنم؟خودمم موندم توش

دی اف آی رو ابن سینا انجام بدین بر اساس جوابش تصمیم میگیرین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام انا جون.ببخش من سوال داشتم.خونريزي سقط تا چه مدت ادامه داره؟از چند وقت بعدش ميشه ازمايش كامل دا ...

عزیزم کاشهارو ول کن....

چون نتیجه +ی نداره واست....

عزیزم من تحربه سقط ندارم دوستانی که تجربه کردن بهتر میتونن کمکت کنن....

فکر کنم لااقل یه ماهی باید صبر کنی برا چک هورمونی ولی بازم از دکترت بپرس....

این دفعه با دقت چک کن و به گذشته فکر نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اين قرص براي چي هست ؟ تو نت سرچ كردم فقط تاپيك خودمون مياد بالا  خودم ميگم نكنه جفتم پايين باش ...

والا برا انقباضا و درد من دیدم دکترم تجویز میکنه....

واااااااای همون مرجانی که بندر عباس بود؟ 😥 خدایا چرا همه چی داره تبدیل میشه به کابوس!!

مرجانواسمون اگه اسمشو درست نوشته باشم.....

کجایی بود نمیدونم از دوستامون که اخیرا باردار شد....

فکر کنم رشد نه هفتگی متوقف شده بوده....

مگه شما سقط کردی وااای پیامتو دیدم یجوری شدم خیلی ناراحت شدم 😢😢خدا خودش دوباره دلتو شاد کنه بانو ج ...

قربونت برم بهار جان.ممنون از محبتت.ايشالله دل شما هم هميشه شاد باشه😘😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
آنا جون ترشح قهوه‌ای داشتن نشونه اینه پریود دارم میشم ؟ یا اینکه کسی بوده که هم ترشح قهوه ای داشته ب ...

عزیزم گفتم که من داشتم و سر و مر و گنده جلوتم....

فکرای بد نکن....

مرجانوآسمان منظورتونه؟؟ اول دوقلو باردار بود بعد شد يكى؟؟؟چند هفته اش بود؟؟ آخه چرا؟؟؟؟😢😢😢 ...

بله عزیزم رشد متوقف شده بود....

از طریق خصوصی بهم میگفت ولی من چون اجازه نگرفته بودم اینجا چیزی نگفتم....

بعد که بهش گفتم دوستاش پیگیرشن گفت دوست نداشته ناراحتتون کنه برا همین چیزی نگفته....

گفت بهتر بشه بهتون سر میزنه....

خیلی براش دعا کنین....

آنا جونم من خیلی خوشحالم.مرسی عزیزم ذخیرم قبل از اینکه مراحل درمانو شروع کنم ۰/۷ بود تا الانم دو با ...

خدارو شکر عزیزم....

ایشالله بهترینا منتظرته....

انا جون يعني الان پريود شدم ٢١ اين ماه خراش ميدن بعد ماه بعد ال دي بعد ماه بعد انتقال؟

عزیزم والا من اینطوری خراش ندادم برا همین جزئیاتشو نمیدونم....

سلام بچه ها من صب رفتم دستشویی توی دستمالم کمی خونابه دیدم بسختی دیده میشد اومدم تو تخت یه شیاف گذاش ...

عزیزم حتما لک لانه گزینی بوده و جشن مامان شدنت رو همینجا میگیریم🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بازم منفي😔 بچه من چيكار كنم اين دفعه جواب بگيرم چه كارهايي بايد بكنم از ايمني دادم  به نظرتو ...

عزیزم خدا بهت آرامش بده🍀🍃

من خراشم روز ۱۳ سیکل بود .

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم چرا من خبر دارم.... دوستان پیگیر بودن ولی چون ازش اجازه نگرفته بودم چیزی نگفتم.... متاسفانه ...

نننننننننننننننننننننننننننننننننننننه😓😓😭😓😭😭😓😭😓

مرجانوآسمان خودمون؟؟؟

ای خدا.. آخه چرا.. 

خدایا دلش رو آروم کن🍃🍀