2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میشه بگیم انتقالمون با بیهوشی باشه؟من تو ای یو ایم خیلی عذاب میکشیدم موقع تزریق.خونریزی میکردم ...

آره عزیزم میشه..

من خودم بار اول اتفاقا ناشتا رفتم..

آخه از قبل به دکترم گفتم گفت حالا ناشتا بیا.

بعد ک رفتم گفت میخوای بیهوشی من خودم نخاستم دیگه.

اما با بیهوشیم میشه عزیزم❤

حتما اینارو به دکترت بگو❣🌸

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
😁 منم تهیه کنم فردا ..چه عجب یه چیز که دوس دارمو باید بخوریم 😄 سفیده 😷😆

والا...

من هنوزم سفیده میبینم یه جوری میشم😂😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بله عزیزم هست،من که از وقتی دکترم گفت روزی یکی دارم میخورم😁

همینجوری خام،،یا آبپز...

من سری پیش مرباشو خوردم..البته از روزی که انتقال دادم.

چه جالب برا انعقادی ویتامین ب میدن خیلی از بیماری ها از کمبود ویتامین ب بوجود میاد چون ویتامین ب ب ...

دقیقا حرفت درسته.. 

تغذیه هامون خیلی بد شده‌‌...

حالا خوبه خیلیم رعایت میکنیم باز یهو میبینی وا فلان چیزی ک خریدی هورمون داشت.. سبزی که خوردی آبش فلان بود..

هزار یک مسئله.😐

سلام بچه ها من صب رفتم دستشویی توی دستمالم کمی خونابه دیدم بسختی دیده میشد اومدم تو تخت یه شیاف گذاشتم دستکشی که واسه شیاف استفاده کردم کمی ترشحات نارنجی داشت  از صب تو تختم خونابه نمیاد فقط یه بار ترشح قهو‌ه‌ای شبیه ترشحات قبل پریود  توی دستمالم بود با این شرایط کسی بوده که تستش مثبت شده باشه امروز ۱۱ روز از انتقالم گذشته دیروز تا نهار گذاشتم و حمام کردم یه مقدار زیادتر از همیشه سر پا موندم 

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....

بازم منفي😔

بچه من چيكار كنم اين دفعه جواب بگيرم چه كارهايي بايد بكنم از ايمني دادم 

به نظرتون هيسترو و خراش تاثير داره

كي خراشو انجام ميدن ٢١ اين پريود كه ميشم يا پريود بعدي ،اگه اسفند بخوام انتقال بدم كي خراش انجام ميدن؟؟؟؟

بازم منفي😔 بچه من چيكار كنم اين دفعه جواب بگيرم چه كارهايي بايد بكنم از ايمني دادم  به نظرتو ...

من این بار خراش انجام دادم ساناز جان توکل بخدا انشاالله این روزا هم میگذره و بزودی مادر میشی من انتقال چهارمه این بار 

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....
والا تو مشکل انعقادی خوب خونرسانی دچار مشکل میشه و ممکنه رو روند رشد اثر بذاره.... سن بارداریت تو س ...

ارمن طبیعی باردار شدم .فقط اوایل بارداری جفتم پایین بود ک خوب شد همه چی طبیعی بود یهو نمیدونم چی شد

ارمن طبیعی باردار شدم .فقط اوایل بارداری جفتم پایین بود ک خوب شد همه چی طبیعی بود یهو نمیدونم چی شد

وقتی زایمان کردم بچه رو هم دیدم مشکل خاصی نداشت خیلیم ناز بود همش جلو چشم میگیرم آتیش میگیره

عزیرم احتمالا جوابتو دادم اگه ندادم و از قلم افتاده ممنون میشم تکرار کنی....

همون سوال شکست دی ان ای بود

من ابن سینا پرونده دارم  با اون شرایط مورفو صفر و تعداد چهار تحرک ای صفر و بی 11 عمل واریکویل کرد که حتی دکتر طرازی هم تایید نکردش میگفت عمل لازم نبود اومدم گنبد رفتم پیش دکتری که اینجا رفتم  عصبانی شد گفتش چرا عمل کرد میگفت اگه فایده ای داشت خودم عمل میکردم میگه احیاس میکنم دکترش براش خیلی مهم نبود حالا واسه سه ماهش دارو داده فقط ویتامین ای و سی که اونم چقدر میخواد تاثیربذاره واسه همین میخوام بزم ساری تشکیل پرونده بدم  دکتر طراری هم نامه میکرو رو داد بهم کم کاری تیروئید دارم بعد اوکی دادن داخلی میتونم میکرو رو شروع کنم

همون سوال شکست دی ان ای بود من ابن سینا پرونده دارم  با اون شرایط مورفو صفر و تعداد چهار تحرک ...

حالا با این شرایطی که گفتم بازم برم ابن سینا یا مرکز مو عوض کنم؟خودمم موندم توش